- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #21.601
ne güzel canım ben azaltamıyorum yemesem bişey yok ama yedim mi kendimi tutamıyorum
ya ne güzel haftasonu dışarı çıkıp geziyorsunuz. ben kasabadayım sivasa 70 km uzak kış zaten haftasonu tek başıma tıkılıyorum dört duvara ben ankaraya gitmek istiyorum
Sağol canım benim.İlçemizin diyetisyeni doğum iznindeymiş,gelsin bir de ona görüneyim diye düşünüyorum.
edacım nassın. ne kursuna gidiyodun şeker. bende evde sıkılıyom bi kursa bişeye gitsem hem bişelerle meşgul olurum iyi olur.canım ben senin yerinde olmayı o kadar cok isterdim ki..ne güzel öğretmen olmussun bense boş oturuyorum.4 sene okuduktan snra ki bunun bi 13 sene de öncesi var böyle boş boş oturmak ağırıma gidiyor..
Bugün kahvaltından sonra köpeği gezdirme bahanesiyle babamla 1 saat 20 dk yürüdük iyi geldi baya
kızlarrrr formula 7 alsam işe yarar mı acaba?:86:
kahvaltıdan önce 1 portakal
kahvaltım 1 dilim kepekli ekmek
1 orta boy patatesi 1 tatlı kaşığı yağ ve su ile kısık ateşte buğuladım baharatla
1 domates
1 kk peynir
şimdi de az şekerli türk kahvemi yudumluyorum ohhhh..buyrun kızlar gelin beraber içelim güzelleşelim.
benim kadar keyifli diyet yapan var mıı. ay ne kadaa güzelmiş bu diyet yapmak. zaten canım hiç çikolata istemiyo ki, hiiiç pastada çekmedişaka bi yana bilen bilir ben 1 aydır filan rüyamda yemek görüyorum.benim için bi sevdaymış.ama ne yapıyoruz herşeyden az az yiyoruuuz. pes etmek yoook.
canım ben senin yerinde olmayı o kadar cok isterdim ki..ne güzel öğretmen olmussun bense boş oturuyorum.4 sene okuduktan snra ki bunun bi 13 sene de öncesi var böyle boş boş oturmak ağırıma gidiyor..
Bugün kahvaltından sonra köpeği gezdirme bahanesiyle babamla 1 saat 20 dk yürüdük iyi geldi baya
kesinlikle doğru söylüyosun. ben 75 kilo iken ankarada diyetisyene mi gitsem acaba dedim. üşendiğimden amaan evde kendi kendime veririm derken oldummu 84. keşke o zaman diyetisyene giseydim .şimdi fıstık gibi şıkır şıkır giyinirdim.hem bu kozmetik bir dert değil bir sağlık problemi. obeziz. diğer hastalıklarda nasıl gidiyosak bunda da gitmeliyiz. ben yeni idrake ttim. zaman kaybettiğim için çook pişmanım.
kızlarrrr formula 7 alsam işe yarar mı acaba?:86:
bilmiyorum kiii:44:kuaförüm de bana her gittiğimde lidayı öneriyo. kendi kullanıyomuş haftada 2 kilo vermiş. ama korkuyorum ben.bir ara acai kullanmıştım ben bearberinde spor yapıyodum ayrıca köydeydim aburcuburda yoktu. sadece abur cubur yoktu yemeklerimden çok kesmemiştim.ama kilo vermemiştim çok susatıyordu ama kilo vermedim. zaten yemeği kesince veriyoruz demekki işe yaramıyo. 70 liram boşa gitmişti. extra jel aldım onunda bi faydasını görmedim.tek çaree spor onun faydasını görmüştüm tenis oynarken üniv. de 65 e düşmüştüm.
170 ip atladım akşamda darbukayla göbecikleri atarım kızlar eşim bu akşam karamana iş görüşmesine gidecek eşim doktor acaba nasıl bir yer anlaşma olursa oaraya yerleşicez ben hiç istanbul dışında yaşamadım bileniniz var mı?
170 ip atladım akşamda darbukayla göbecikleri atarım kızlar eşim bu akşam karamana iş görüşmesine gidecek eşim doktor acaba nasıl bir yer anlaşma olursa oaraya yerleşicez ben hiç istanbul dışında yaşamadım bileniniz var mı?
Günlük raporumu veriyorum:
KAHVALTI:
*2 patates haşlama=100 cal
*1 dilim kepek ekmeği=60 cal
*3 yaprak marul=15 cal
ARA ÖĞÜN:
*1 havuç+1 galeta=65 cal
ÖĞLE YEMEĞİ:
*2 kase mercimek çorbası=200 cal
ARA ÖĞÜN:
*Şekerli Kahve+1 galeta=100 cal
AKŞAM YEMEĞİ:
*4 kaşık kıymalı karnıbahar=95 cal
*1 dilim kepek ekmeği=60cal
*4 kaşık yoğurt=100 cal
TOPLAM=855 cal (yaklaşık)
Sabah+akşam=60 dakika yürüyüş
Sporun ilk 10 dakikasından sonra sağ tarafıma bir ağrı giriyor,kafama takıldı,sebebi nedir acaba hanımlar?
Günlük raporumu veriyorum:
KAHVALTI:
*2 patates haşlama=100 cal
*3 yaprak marul=15 cal
ARA ÖĞÜN:
*1 havuç+1 galeta=65 cal
ÖĞLE YEMEĞİ:
*2 kase mercimek çorbası=200 cal
ARA ÖĞÜN:
*Şekerli Kahve+1 galeta=100 cal
AKŞAM YEMEĞİ:
*4 kaşık kıymalı karnıbahar=95 cal
*1 dilim kepek ekmeği=60cal
*4 kaşık yoğurt=100 cal
TOPLAM=855 cal (yaklaşık)
Sabah+akşam=60 dakika yürüyüş
Sporun ilk 10 dakikasından sonra sağ tarafıma bir ağrı giriyor,kafama takıldı,sebebi nedir acaba hanımlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?