• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım sabah neden patates yiyorsun doktor tavsiyesi değil dimi
eğer doktor tavsiesi değilse peynir domates salatalık yeşillikten oluşan bir kahvaltı daha sağlıklı bence
Canım dün peynir almayı unutmuş marketten,zeytin ezmesi vardı onun da kalorisinden korktum bi de ekmek yedirir diye düşündüm,patates haşladım o yüzden :59:
çokk dengeli bi menü. herşeyden var. süper. dalağın şişiyodur alışık değilsen.
Haklısın canım benim...

istersen elmanı götür yanında. diğerlerinden de salat gibi bişey varsa yemiş gibi yap 1-2 çatal.maşallah benn hayatta dayanamam ya. kaç gündür yapıyosun bu diyeti tartıldın mı?

Son düzenleme:
istersen elmanı götür yanında. diğerlerinden de salat gibi bişey varsa yemiş gibi yap 1-2 çatal.maşallah benn hayatta dayanamam ya. kaç gündür yapıyosun bu diyeti tartıldın mı?

bugün 4. gün bitti ben 18 den sonra hiç bişey yemiyorum. gün akşam herkes çalıştığı için :14:

kızlar haftasonları nete giremediğim için yazdıklarınızı az önce okumayı bitirdim, maşallah muhabbet iyyiimiş yeni gelenler de olmuş, hoş gelmişler. alıntılamak da uzun sürdü o bakımdan aklımda kaldığınca cevap vereyim.
- karaman nasıl bir yerdir bilmiyorum ama (istanbul dışındaki) şehirlerin ilçesinde oturmaktansa küçük şehrin merkezinde oturmak iyidir, karaman merkez olacaksa çocukların ve senin için imkanlarını öğrenip gidebilirsin ama ilçeleri tavsiye etmem

-triptofan diyetin hayırlı olsun.haftada yarım kilo yağ vermek süper bişey 2 paket margarin eder bu:) ama bence sen 1400 kalori ile 2 hafta sonunda 1 kilo deği en az 2 kilo verirsin, belki de 3 kilo bile olur(adet dönemine yakşamazsan)tecrübe:) diyete ilk başlandığında vücuttan su da gidiyor çünkü

-1400-1600 kaloriye çok diyenlerimiz var ama bence değil. tabi kalorinin nerden geldiği çok önemli ,dengeli ve sağlıklı besinler içeren içeren 1600 kalorilik diyet kilo verdirir ama 1600 kaloriyi baklavadan alırsak kilo aldırır bence.
-daha önce ben de diyetisyenden diyet aldım, şimdi düzenli takip etmiyorum sadece eskiden yaptığım gibi beslenmeye çalışıyorum.
- yaklaşık 6 aydır diyetisyene giden bir bayan tanıyorum. o da benim gibi bebek emziriyordu (ben bıraktım bu arada) kadın 110 kilodan 81 kiloya düşmüştü en son. ve diyetisyen diyetini 2000 kalorinin altına düşürmüyormuş. emzirdiği için demeyin boşuna çünkü bebek emzirmek gün boyunca 300-500 kalori , bebek ek besinlere başlayınca bu civarda

- hamilelikte 30 kilo mu alınıyor diye soran bir arkadaş olmuştu, hayır canım 30 kilo almak çok sağlıksız. doktorlar 9-14 kilo almayı tavsiye ediyor, tabi hamileliğe normal kilo da başlanmışsa. obezlere 7-8 kilo almak da yetiyormuş.

kızlar beni miden bulantım süt yoğurt peynir tüketimimi çok olumsuz tekiledi yaw:25: canım dolabın kapağını açmak bile istemiyor, sürekli dışardan ya da başkalarının pişirdiği şeyleri yiyrsim geliyor. canım ne çektiyse azıcık ondan yiyebiliyorum meyvelerle aram iyi bir de.
yediklerim arasında yağlı şekerli şeyler de var ama kilom 61,2- ile 61,5 arasında gidip geliyor, süt yoğrt tüketmemek ama vicdanen rahatsız ediyor beni:50:

herkese iyi haftalar şükür totom yer gördü,sabah oğlumu kreşe götürüyorum oyun grubuna bensiz durmadığı için orda bekliyorum yemeğimizi yedik yusufu sallıyorum inş.herkes iyidir

kızlar sabah banyodan sonra tartıldım 75,6 kg çıktım diyetisyende 77 çıktım ama adet dönemimde gitmiştim demek demlerim gittii oleeeyyyyyyyyy :52::52:

Unutmayın doyması gereken beynimizdir.Midenizi doyurmaya çalışırsanız çok yersiniz.Halbuki doyması gereken midemiz değil beynimizdir.Eğer ilk çeşit yemeği yedikten sonra15 dk.ara verirseniz,daha az yeme ihtiyacınız olduğunu görecek ve ikinci çeşidi daha az yiyeceksiniz.
Ayrıca kahvaltıyı 10'dan ,öğlen yemeğini 14'den,akşam yemeğini 20'den önce yiyiniz.Günlük öğün sayısını asla 3?ün altına düşürmeyin.Size verilen öğün sayısına mutlaka uyunuz.

küçük bir bilgi.....

sağoll rose bilgiler için bende kızım uyurken lesimi yaptım geldim...
cnm bide bebeğin kaç yaşında ve nasıl bir yer gittiğin kreş ben izmirdeyim ama ilçesindeyim hiç bilmiyorum böle oyun grubu yapan yerler mutlaka faydası oluyordur diymi bebişine?:emir_bebek:

kızlar bebişleriniz kaç yaşlarında? benimkisi 2 yaşında , arkadaş arkadaş diye ölüyor. kreş için 3 yaş tavsiye ediliyor diye ve biraz da alıp bırakma sorun olur diye kreşe başlatmadım, bakıcıya devam ediyoruz. ama bir parka götürsek yanında da çocuk varsa ayıramıyoruz çocuğu parktan o yüzden hep düşünüyorum acaba kreşe haftanın belli günlerinde versem mi diye. ama işten 5te çıkıyorum 5 te çocuğu almak da sorun olacak:26:, 2 yaşındaki çocuğu da servise bindirip göndermek istemiyorum:5:

slm kızlar nasılsınız ben bugün kendimi iyi hissediyorum nedenini bilmiyorum :52:
sabah yarım kk kadar peynir 3 siyah zeytin salatalık domates biber bir dilim kepek ekmeği ve bir bardak yeşil çay içtim
saat 10 12 birer elma yedim. akkşam güne gidecem. ve azda olsa bişey yiyecem malesef. o yüzden saat 14 de yarım elma yedim. saat 16 da yemem gerekne elmayı yemedim.

kızlar beni miden bulantım süt yoğurt peynir tüketimimi çok olumsuz tekiledi yaw:25: canım dolabın kapağını açmak bile istemiyor, sürekli dışardan ya da başkalarının pişirdiği şeyleri yiyrsim geliyor. canım ne çektiyse azıcık ondan yiyebiliyorum meyvelerle aram iyi bir de.
yediklerim arasında yağlı şekerli şeyler de var ama kilom 61,2- ile 61,5 arasında gidip geliyor, süt yoğrt tüketmemek ama vicdanen rahatsız ediyor beni:50:

meyveli süt, yoğurtları ye canım belki mideni bulandırmaz. peynirde yesen olur

herkese iyi haftalar şükür totom yer gördü,sabah oğlumu kreşe götürüyorum oyun grubuna bensiz durmadığı için orda bekliyorum yemeğimizi yedik yusufu sallıyorum inş.herkes iyidir

kızlar sabah banyodan sonra tartıldım 75,6 kg çıktım diyetisyende 77 çıktım ama adet dönemimde gitmiştim demek demlerim gittii oleeeyyyyyyyyy :52::52:

ooohhh maşallah :nazar:

sağoll rose bilgiler için bende kızım uyurken lesimi yaptım geldim...
cnm bide bebeğin kaç yaşında ve nasıl bir yer gittiğin kreş ben izmirdeyim ama ilçesindeyim hiç bilmiyorum böle oyun grubu yapan yerler mutlaka faydası oluyordur diymi bebişine?:emir_bebek:

kızlar bebişleriniz kaç yaşlarında? benimkisi 2 yaşında , arkadaş arkadaş diye ölüyor. kreş için 3 yaş tavsiye ediliyor diye ve biraz da alıp bırakma sorun olur diye kreşe başlatmadım, bakıcıya devam ediyoruz. ama bir parka götürsek yanında da çocuk varsa ayıramıyoruz çocuğu parktan o yüzden hep düşünüyorum acaba kreşe haftanın belli günlerinde versem mi diye. ama işten 5te çıkıyorum 5 te çocuğu almak da sorun olacak:26:, 2 yaşındaki çocuğu da servise bindirip göndermek istemiyorum:5:

ben istanbuldayım ya-pa nın kreşi, götürdüğüm yer haftada 3 gün saat 10 dan 13 e kadar yusufun daha sosyalleşmesi ve oynaması için götürüyorum, yusuf nisanın 10unda 2 yaşına girecek...

uyudum ara öğünüm kaçtı birazdan akaşam yemeğimi yerim...

merabalrrkızlar bugün yediklerimin raporunu veriyim hemen
sabah:lahana çorbası elma 2 tane sekersiz çay
öğle:lahana çorbası 1kk peynir 1 greyfurt salata
akşam:bol yeşillik lahana çorbası ve patates yemeği

Bugünkü raporumu veriyorum :)
KAHVALTI:
*2 köfte=200 cal
*2 dilim kepek ekmeği=120 cal
*3 çeri domates=30 cal
ARA ÖĞÜN:
*1 galeta+1 yeşil çay=40 cal
ÖĞLE YEMEĞİ:
*4 kaşık kıymalı karnıbahar=95 cal
*4 kaşık yoğurt=100 cal
*1 dilim kepek ekmeği=60 cal
ARA ÖĞÜN:Nescafe şekerli+1 kase mercimek çorbası=150 cal
AKŞAM:
*1 dilim kepek ekmeği=60 cal
*2 kase yeşil mercimek çorbası=250 cal
TOPLAM=1105 CAL
VE akşam 30 dak yürüyüş yapılacak...

iyi akşamlar herkese,kızlar bugün yusufu kreşte bir anneyle tanıştım oda diyetisyene gidiyormuş sabah aç karnına 3 damla greyfurt yağı önermiş almak için aktara gittim aktar bana tere tohumu önerdi sabah aç karnına 1 tatlı kaşı dövülmüş olarak yutup üzerinede ılık su iç dedi akşam yemeğinden önce yuttum metabolizmayı hızlandırıyormuş tiroid'i az çalışanlar için çok iiymiş tabikide diyetle beraber netten araştırdım sizde bir bakın derim....

evet kızlar günü az hasarla kapattım :52:
6 tane ince sarma
2 kaşık havuç salatası
yarım börek
2 bardak şekersiz çay
ve bunları yediden önce yedim az demi az deyin ne olur :26:

Back