• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kahvaltıdan önce 1 portakal

kahvaltım 1 dilim kepekli ekmek
1 orta boy patatesi 1 tatlı kaşığı yağ ve su ile kısık ateşte buğuladım baharatla
1 domates
1 kk peynir

şimdi de az şekerli türk kahvemi yudumluyorum ohhhh..:68:buyrun kızlar gelin beraber içelim güzelleşelim.

benim kadar keyifli diyet yapan var mıı. ay ne kadaa güzelmiş bu diyet yapmak. zaten canım hiç çikolata istemiyo ki, hiiiç pastada çekmedi:14:şaka bi yana bilen bilir ben 1 aydır filan rüyamda yemek görüyorum.benim için bi sevdaymış.ama ne yapıyoruz herşeyden az az yiyoruuuz. pes etmek yoook.:34:

ne güzel canım ben azaltamıyorum yemesem bişey yok ama yedim mi kendimi tutamıyorum :14:
ya ne güzel haftasonu dışarı çıkıp geziyorsunuz. ben kasabadayım sivasa 70 km uzak kış zaten haftasonu tek başıma tıkılıyorum dört duvara ben ankaraya gitmek istiyorum :14:

canım ben senin yerinde olmayı o kadar cok isterdim ki..ne güzel öğretmen olmussun bense boş oturuyorum.4 sene okuduktan snra ki bunun bi 13 sene de öncesi var böyle boş boş oturmak ağırıma gidiyor..
Bugün kahvaltından sonra köpeği gezdirme bahanesiyle babamla 1 saat 20 dk yürüdük iyi geldi baya:62:

Sağol canım benim.İlçemizin diyetisyeni doğum iznindeymiş,gelsin bir de ona görüneyim diye düşünüyorum.

kesinlikle doğru söylüyosun. ben 75 kilo iken ankarada diyetisyene mi gitsem acaba dedim. üşendiğimden amaan evde kendi kendime veririm derken oldummu 84. keşke o zaman diyetisyene giseydim .şimdi fıstık gibi şıkır şıkır giyinirdim.hem bu kozmetik bir dert değil bir sağlık problemi. obeziz. diğer hastalıklarda nasıl gidiyosak bunda da gitmeliyiz. ben yeni idrake ttim. zaman kaybettiğim için çook pişmanım.

Son düzenleme:
canım ben senin yerinde olmayı o kadar cok isterdim ki..ne güzel öğretmen olmussun bense boş oturuyorum.4 sene okuduktan snra ki bunun bi 13 sene de öncesi var böyle boş boş oturmak ağırıma gidiyor..
Bugün kahvaltından sonra köpeği gezdirme bahanesiyle babamla 1 saat 20 dk yürüdük iyi geldi baya:62:
edacım nassın. ne kursuna gidiyodun şeker. bende evde sıkılıyom bi kursa bişeye gitsem hem bişelerle meşgul olurum iyi olur.

kızlarrrr formula 7 alsam işe yarar mı acaba?:86:

bilmiyorum kiii:44:kuaförüm de bana her gittiğimde lidayı öneriyo. kendi kullanıyomuş haftada 2 kilo vermiş. ama korkuyorum ben.bir ara acai kullanmıştım ben bearberinde spor yapıyodum ayrıca köydeydim aburcuburda yoktu. sadece abur cubur yoktu yemeklerimden çok kesmemiştim.ama kilo vermemiştim çok susatıyordu ama kilo vermedim. zaten yemeği kesince veriyoruz demekki işe yaramıyo. 70 liram boşa gitmişti. extra jel aldım onunda bi faydasını görmedim.tek çaree spor onun faydasını görmüştüm tenis oynarken üniv. de 65 e düşmüştüm.

kahvaltıdan önce 1 portakal

kahvaltım 1 dilim kepekli ekmek
1 orta boy patatesi 1 tatlı kaşığı yağ ve su ile kısık ateşte buğuladım baharatla
1 domates
1 kk peynir

şimdi de az şekerli türk kahvemi yudumluyorum ohhhh..:68:buyrun kızlar gelin beraber içelim güzelleşelim.

benim kadar keyifli diyet yapan var mıı. ay ne kadaa güzelmiş bu diyet yapmak. zaten canım hiç çikolata istemiyo ki, hiiiç pastada çekmedi:14:şaka bi yana bilen bilir ben 1 aydır filan rüyamda yemek görüyorum.benim için bi sevdaymış.ama ne yapıyoruz herşeyden az az yiyoruuuz. pes etmek yoook.:34:

falıma bakacaksan gelirim :52:
canım yemek benim hayatımı dolduruyor şimdi bir boşluktayım
ben her 5 kilo verdiğimde kendime bir ödül vercem yoksa gitmez bu diyet biliyorsunuz benim yolum uzun kendimi ikiye bölcem çünkü :14:

evet gerçekten insanın işi olması güzel bişey şükürler olsun allaha ama 6 yıldır hep ücra yerlerdeyim ailemden uzak, hayattan uzak

kesinlikle doğru söylüyosun. ben 75 kilo iken ankarada diyetisyene mi gitsem acaba dedim. üşendiğimden amaan evde kendi kendime veririm derken oldummu 84. keşke o zaman diyetisyene giseydim .şimdi fıstık gibi şıkır şıkır giyinirdim.hem bu kozmetik bir dert değil bir sağlık problemi. obeziz. diğer hastalıklarda nasıl gidiyosak bunda da gitmeliyiz. ben yeni idrake ttim. zaman kaybettiğim için çook pişmanım.

ben daha idrak edemedim bunu 200 kilo olunca mı etcem acaba :60:

kızlarrrr formula 7 alsam işe yarar mı acaba?:86:

bence haplara güvenme canım

12-18 ŞUBAT YOKLAMA LİSTESİ

12 Şubat Cumartesi
aynalar -
pinkcat87 +
elifezgi -
bitanesii -
triptofan +
julia_ +
anşaaa +

13 Şubat Pazar
aynalar +
pinkcat87 +
elifezgi -
bitanesii +
triptofan +
julia_ +
anşaaa +

14 Şubat Pazartesi
aynalar +
pinkcat87 +
elifezgi +
bitanesii +
triptofan +
julia_ +
anşaaa +

15 Şubat Salı
aynalar +
pinkcat87 -
elifezgi +
bitanesii +
triptofan +
julia_ -
anşaaa +

16 Şubat Çarşamba
aynalar +
pinkcat87 +
elifezgi +
bitanesii +
triptofan +
julia_ +
anşaaa +

17 Şubat Perşembe
aynalar +
pinkcat87 +
elifezgi +
bitanesii +
triptofan +
julia_ +
anşaaa +
irras +

18 Şubat Cuma
aynalar +
pinkcat87 +
elifezgi +
bitanesii +
triptofan +
julia_ +
anşaaa +
irras -
roseberry +
nev81 +

NOT: 3 günden fazla devamsızlık eden yoktur :52:

bu yeni gençlik valla çıldırmış durumda takıma yeni üye almak için bi bakıyım dedim katılmak isteyenler topiğine bide ne göreyim 19 yaşında 160 boyunda 50 kilo bir kız. eee neymiş boyuna göre kilosu fazlaymış. daha önce diyetle 2 ayda 41 kilo olmuş. son zamanlarda kendini bırakmış tekrar 50 olmuş. kilo vermek istiyo. sağlığından olacak haberi yok. hep bu mankenlere özenti sıfır beden olma hayali. çok şaşırdım valla :53:

bilmiyorum kiii:44:kuaförüm de bana her gittiğimde lidayı öneriyo. kendi kullanıyomuş haftada 2 kilo vermiş. ama korkuyorum ben.bir ara acai kullanmıştım ben bearberinde spor yapıyodum ayrıca köydeydim aburcuburda yoktu. sadece abur cubur yoktu yemeklerimden çok kesmemiştim.ama kilo vermemiştim çok susatıyordu ama kilo vermedim. zaten yemeği kesince veriyoruz demekki işe yaramıyo. 70 liram boşa gitmişti. extra jel aldım onunda bi faydasını görmedim.tek çaree spor onun faydasını görmüştüm tenis oynarken üniv. de 65 e düşmüştüm.

kızlar benim acizane fikrim bu tarz ilaçların kullanımına karşıyım öyle olsaydı herkes içer zayıflar ve böylelikle hiç kimse kilolu olmazdı lida yüzünden ölen olmuştu bu işin formülü sağlıklı ve dengeli beslenip spor yapmak acelemiz yok mesela ben kendime 3,5 ay verdim ayda 3 kilo versem 10 kiloya yakın yapar o da bana yeter hele o kiloya bi geliyim gerisi kolay ..........:74:

170 ip atladım akşamda darbukayla göbecikleri atarım kızlar eşim bu akşam karamana iş görüşmesine gidecek eşim doktor acaba nasıl bir yer anlaşma olursa oaraya yerleşicez ben hiç istanbul dışında yaşamadım bileniniz var mı?

170 ip atladım akşamda darbukayla göbecikleri atarım kızlar eşim bu akşam karamana iş görüşmesine gidecek eşim doktor acaba nasıl bir yer anlaşma olursa oaraya yerleşicez ben hiç istanbul dışında yaşamadım bileniniz var mı?

iç anadoluda konya ankara ve kayseri dışındaki şehirleri tavsiye etmem. çünkü çocukalrın okuyacak, senin sosyal hayatın oalcak biyerlere gitmek alışverişe çıkmak isteyceksin. akraban filan yoksa sadece ev iş arasında geçireceksin. ama büyük şehirde kadınlar lokali tarzı yerler ,kurslar vs var.sinema var. bence ben olsam gitmek istemezdim. netekim istemedim de pişman deilim. ama doktorlar küçük şehirlerde daha iyi kazanbiliyor. eğer bebeğin büyüyene kadar birikim yapıp sonra geri dönersen o da mantıklı. yine tabi ki en doğrusunu sen bilirsin.

Son düzenleme:

ahh ablacım yaa benim babam asker gezmediğmiz yer kalmadı onunla ankara-ağrı-erzurum-istanbul-kıbrıs-urfa-bursa bunlar babamın mesleği yüzünden gezdiğim yerler...ben meslek hayatıma istanbulda başladım istanbuldan sonra bolu şimdi malatyadayım ama istanbul hep ayrı kalmıştır bende...istanbuldan başka istanbul yok diyolar ya çok doğru...ordan ayrılınca dünya biitti hayat yokmuş gibi geldi ama zaman herşeyin ilcı her zamanki gibi alışıyo insan şimdi malayatyadayım ve bi ilçede görevliyim 4. senem bitiyo burda bi senemiz kaldı hala acaba istanbul mu diye düşünmüyo diilimm:50:

kızlar ben kahvaltıdan sonra 2 kuru kayısı yedim
öğlen kapuska 1 kepçe,yarım yağlı yoğurt 1 bardak kadar 1 dilim çavdar ekemk

kızlar kilolarımın sorumlusu benim itiraf ediyorum ki aldığım çikolatayı eve kadar bekleyemeden asansörde yemelerim, vee derste çocuklar yazı yazarken çaktırmadan yediğim kekler,bir koca dondurmayı kaşık kaşık hüpletmeeemmm...ama tabi bunlar aylar önceydi.

problem şu heep tabağını bitir arkandan ağlar diye öğretildi bize. halbuki az da olsa bırakmalı nefsimizi terbiye etmeyi öğretmelilerdi. ben çocuğumu kesinliklee böyle eğitcem olursa.

ve artık aldığım bir çikolata dolapta duruyor günlerce ve yemiyorum.mesela bugün 1 bitter çikolatam vardı onun 1 karesinden alacam hepsini bitirmeycem. ama onun yerine 1 meyve ve 1 dilim ekmek hakkımı çıkarcam.

yarın lahana çorbama sıkı bi şekilde başlıycan yürüyüşümü tamamlamış bulunuyorum şinci kalkıp kocişe pilav yapıcam...ben zayıflıyorum adam kilo alıyo yalnız:52:bi kezatlık söz konusu...garibim hamile kalınca o da benle beraber şişmişti:27:yeni hedefim 85... onun için önümüzdeki 7 gün lahanaya devam edicem sonra 10-15 gün kadar elmaya geçiş yapmayı planlıyorum yani3 hafta sonunda hedefim85...:66: 13 mart hedef 85.....

arkadaşlar sağolun fikirleriniz için nasıl yapıcam bilmiyorum allah yardımcım olsun çünkü istanbul dışında hiç yaşamadım izmirliyim oda yazın 1-2 hafta kalırız hakkımızda hayırlısı olsun artık

:25:Günlük raporumu veriyorum:
KAHVALTI:
*2 patates haşlama=100 cal
*1 dilim kepek ekmeği=60 cal
*3 yaprak marul=15 cal
ARA ÖĞÜN:
*1 havuç+1 galeta=65 cal
ÖĞLE YEMEĞİ:
*2 kase mercimek çorbası=200 cal
ARA ÖĞÜN:
*Şekerli Kahve+1 galeta=100 cal
AKŞAM YEMEĞİ:
*4 kaşık kıymalı karnıbahar=95 cal
*1 dilim kepek ekmeği=60cal
*4 kaşık yoğurt=100 cal
TOPLAM=855 cal (yaklaşık)
Sabah+akşam=60 dakika yürüyüş

Sporun ilk 10 dakikasından sonra sağ tarafıma bir ağrı giriyor,kafama takıldı,sebebi nedir acaba hanımlar?:59:

KAHVALTI:
*3 yaprak marul=15 cal
ARA ÖĞÜN:
*1 havuç+1 galeta=65 cal
ÖĞLE YEMEĞİ:
ARA ÖĞÜN:
AKŞAM YEMEĞİ:
*4 kaşık yoğurt=100 cal

Sporun ilk 10 dakikasından sonra sağ tarafıma bir ağrı giriyor,kafama takıldı,sebebi nedir acaba hanımlar?:59:

çokk dengeli bi menü. herşeyden var. süper. dalağın şişiyodur alışık değilsen.

kızlar ben 16 ve 18 dede bir elma yedim biraz önce komşuya gittim. çayla bisküvi ikram etti. yemedim tabi. çayda içmedim. çünkü ben çayı bir şeylerin yanında içerim öyle çay içeyim keyif yapayım olayı yok bende. bide psikolojik midir nedir çay içince ben açıkıyorum bişey yeme ihtiyacı duyuyorum.
yarın arkadaşalrın günü var benide davet ettiler gitmek istemiyorum gidersem rejimimi bozarım diye korkuyorum. günleri bilirsiniz en az 1 saat yeme faslı olur. onlar yerkende bakmak zulüm. gece 12-1 olmadan yatmayan ben açlıktan bir kaç gündür 9-10 da yatıyorum :52: bu halde iken güne gitmek zulüm olur. ama biliyorsunuz benim birda sosyal bir hayatım yok hep okul ev arası mekik dokuyorum insan içine karışmak biraz bana iyi gelecek oooofff ne yapcam ben ya :26:

KAHVALTI:
*3 yaprak marul=15 cal
ARA ÖĞÜN:
*1 havuç+1 galeta=65 cal
ÖĞLE YEMEĞİ:
ARA ÖĞÜN:
AKŞAM YEMEĞİ:
*4 kaşık yoğurt=100 cal

canım sabah neden patates yiyorsun doktor tavsiyesi değil dimi
eğer doktor tavsiesi değilse peynir domates salatalık yeşillikten oluşan bir kahvaltı daha sağlıklı bence

Back