- Konu Sahibi Pinarbartu
- #21.581
bugün 410-420 anca kalori almışım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akşam dışardaydık ya darbuka ritim cd si aldım süppeeerrrr 15 dk full göbek attımmm
kalorileri nerden hesaplıyorsunuz?
zayıflasakda boğazımızı tutmakla geçiçek ömür
şimdi hesapladım bugun 1600 kalori almışım nasıl
kız sen yatmadın mı daha senide mi uyku tutmadı benim gibi
ah ah kocam yok da uyuyamadım. onsuz uykunun bile tadı yok
allah iuiliğini versin ne zaman gelcek kocacın...aman allah bozmasın ne güzel bak özlüyosunuz birbirinizi...ne kadarlıkevlisin sen
temmuzda evlendim. ondan önce 4 yıl görüştük. zayıfken buldum sevgilimi sonra tombiş olunca cayamadı tuzağa düşürdüm:)
Selam kızlar nasılsınız bugün? Ben de az sonra kahvaltımı yapcam.Peynir haşlanmıs yumurta domates ve yeşil çay menüde.Aynalarcım ben diyete başladığımdan beri böyleydim ki.Evde yapılan yemeği azaltarak yiyordum.Yani diyet yaparken birçok kez kurufasulye yemeği yedim:93: Yani herşeyden yiyorum ama azaltarak önceden 2 tabak yceksem şimdi 1.Önceden 2 poğaça yiyosam şimdi 1.Gerçi bir ara kahvaltıyı tamamen unutmustum.Şimdi de haftanın en az 3 günü öleyim.Kahvaltı yapmıyorum.Ama dün babam işten erken çıkıp eve gelirken ben yiyim diye kıymalı poğaça alınca sevdiğimi düşünerek yemicem demek içime sinmedi pek. Neyse kızlar ben de bugün akşam çıkabilirim dışarı hava düzgün olursa tabi akşama.Öptüm hepinizi
herkese iyi tatiller sabah saat 8,5 ta kalkıp uykulu uykulu yedim bişeler sonra cupp yatağa 11,30 kalktım belimde fıtık var çok ağrıyor ara öğünde 1 kase yoğurt ve küçük bir elma yedim,hava soğuk evdeyiz .....
Merhaba hanımlar.Benim kafama birşey takıldı.Ben 103 kilo ile başladım diyete.Günde 1000 kalori alıyorum,sizce az mı.Doyuyorum ve kilo da veriyorum ama,1000 ile gitmemin ne gibi zararları olabilir sizce?
canım çok bilgim yok ama bana göre normal. tabi bir bilene sormak gerekir