- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #21.561
yürüyüş bandı var.2 yıl önce aldıydım. bu hafta okadar yürümeycem günde 45 yürüycem bu hafta.
ben onu yapıcam diye ne uğraştım anlatamam şimdiden başarılarr....bende şimdi çizelge yapıcam bakayım yapabilicemmi
ben onu yapıcam diye ne uğraştım anlatamam şimdiden başarılarr....
aman maşallah maşallah sen beni yürüyüş konusunda denetlesene akşamları 45 dk bende senle yürüyüm bacım yaa kocişe bırakıyım kızı takıyım kulaklığımı gideyim spor salonuna...ya olmuycak böle otur otur bu kadar az yemeye çok az veriyorumm...hareket istiyo artık vucut durma noktasına geldi galiba
oldumu kiiii ne zormuş ya
anşaa nereye yazacam bende bişeler yazım oraya.
birşay sorucam kızlar ya bu kaloriler nerde yazıyor
çok teşekkür ederim inş bi kaç kilo veririm ya
ne bikaçı ya çook kilo verecez inşalahburdan mezun olmadan ayrılmak yoook.bu arada tickerını çok beendim essahtan kıskandım.
aynalar inşallah canımm yaa sen artık çok kararlısın ya o yeter bana iki haftaya kalmaz aynı kiloda oluruz inşallah...ben lahana çorbasına mahkumum bu haftamahkumum diyorum ama ben seviyorum yaa limonlu sıcak sıcak kışın iyi gidiyo...lahana çorbasını haftaya bitiririm katılıcam bende size ama spor yapmıyorum yaa...bide onu kursam kafamda 10 dk bisiklet sürdüm sıkıldım napıcam bilmiyorum vallaa leslie yapıyodum onuda bıraktım sabah mekik çekiyodum o da iptal oldu benim kendime gelmem lazım mayısın son haftası kaynımın düğünü var ankarada 75 olmak istiyorum o zamana kadar ama yeni hedef 85 şuan...
ben lahana çorbasını geçen yıl yemiştim midem bulanmıştı 2. tencerede.belkide ebn güzel yapamamıştım. bende lahanayı kapuska yapsam nasıl olur? aynı etkii göstermez mi zayıflatmaz mı.
bende şimdi çizelge yapıcam bakayım yapabilicemmi
zayıflasakda boğazımızı tutmakla geçiçek ömür
şimdi hesapladım bugun 1600 kalori almışım nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?