• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

18 günde 2.5 kilo yani 3 haftada diyebiliriz. bence çook güzel. bu hafta 90 sınırlarına girersin inşallah.bend ebirazdan ev işi ve müzik eşliğinde oynayacam. ardından da 1 saat yürüyüş yapcam inşallah.şu pc başından kalksam çook iyi olacak. hep bu bilgisayarı aldıktan sonra kilo aldım yaaa. :50:

18 günde 2.5 kilo yani 3 haftada diyebiliriz. bence çook güzel. bu hafta 90 sınırlarına girersin inşallah.bend ebirazdan ev işi ve müzik eşliğinde oynayacam. ardından da 1 saat yürüyüş yapcam inşallah.şu pc başından kalksam çook iyi olacak. hep bu bilgisayarı aldıktan sonra kilo aldım yaaa. :50:

İnşallah canım inşallah.Spora geçiş yapalı daha 1 hafta oldu.Düzeni bozmazsam hızlanırım diye tahmin ediyorum.Sizlerle beraber herşey rayına oturcak gibi geliyor.Sana da kolay gelsin canım.

öğle yemeğimi yiyorum 1 kase çorba

6 yk sebze yemeği

2 köfte kadar et ama ben yemek kıymalı diye et yapmadım

2 ince dilim k ekmeği

bol kıvırcık salatası limonlu

canım bunları diyetisyen mi önerdi yoksa sen mi buldun bana çok az geldi de

yok kaptan ve bitanesi elma diyeti yapıyor. kahvaltıdan sonra yatan kadar sadece elma ve yeşil çay ile besleniyorlar.onun için ölee

benim yedikelime gelirsek
kahvaltıdan sonra 1 mandalina
öğlen 1 kase mantar çorbası
kapuska 2 dilim kepek ekmek

sonra arada 1 meyve hakkım var belki 1 elma yerim.
akşama da tavuk haşlaycam patatesle ve salataaa

yoğurdum bitmiş. havada yağmurlu hiç biyere çıkasım yok.

varsa 1 bardak youtt verimisiniz baa:96:

o ne ya oku oku bitmiyo ne çok yazmışsınız ama güzel beğendim :9:
kızlar ben sabah sekizde kahvaltımı yaptım. kahvaltıda domates, salatalık, maydonoz, 3 zeytin bir dilim kepek ekmeği ve bir bardak yeşil çay
saat 10 da ve 12 de elma yedim. 14 de elma yiyecektim uyumuşum kaçırdım :52:
saat 16 da ve 18 de bir elma yiyip bugünkü yeme olayını kapatacam Allah'ın izniyle

Canlarım bu takıma girebilir miyim,neler yapıcam?Ve yarışma ne zaman başlayıp ne zaman sona eriyor?

canım hoşgeldin aramıza takımımızda yer var :9:

kaptancım yazdığın simit diyeti elmaya nazaran daha iyi gibi.proteini salatası var. benim diyetisyenciiim de bana 1400 kalorilik diyet verdi. kilo verdikçe azaltacak ki kilo vermem durmasın.

diyet listen uzun mu canım bi yazsana merak ettim

Canım ben bundan az yediğim halde kilo veremiyorum.yarım tavuk ne demek 10 köfte 8 pirzola günde 1.5 simit var:D bence bu yalan.normalde bile bundan az yiyorum ben:66:

belki az yediğimiz için veremiyoruz olabilir mi :26:

Günaydın kıZlar burda şakır şakır yağmur yağıyor orası ne alemde ..
dün hiç giremedim eşim işe gitmedi ve sabahtan oturamadım bende :63:
şimdi onu gönderdim galetayla birlikte çay içiyorum birazdan hazırlanıp çıkıcam hiç dinlenemiyorum :59: çok yoruldum
yaz gelsin yeteeer:59:

bencede gelsin okullar kapansın :52:

herkese günaydın.

kahvaltımı yaptım 1 bardak süt 2 k.k beyaz peynir 2 ince dilim ekmek bol yeşillik

diyet yapmak zoruma gelmiyorda oğlumla bunlara zaman ayırmak zor oluyor çünkü oğlum acaip bana düşkün .........

ilk günüm bakalım karnım baya doydu bu sefer çok azimliyim ama diyetisyenimi beğenmedim daha önce gittiğim süperdi ama oda uzak kadın hiç değişim listesi vermedi diğerinde herşeyden yiyebiliyordum yer değiştirirek 10 gün sonra gidicem sonra değiştircem

canım sende diyet listeni yazar mısın bakalım doktorlar ne öneriyor

günaydın kızlarr ödül kahvaltımı yaptım iskenderden vazgeçtim kaptan caydırdın beni 90lara geri dönersin dedi korktum valla kahvaltı ödülü yeterli diye düşündümm:5:napıyımm korkuyom valla zorla kilo veriyoruz zaten bide almayalımmm...dışarı çıkıcam merkeze gidicem akşama kadar gezeriz artık kahvaltımı anlatıyım
ik bardak şekersiz çay-2 çatal menemen-3 tost makinesinde pişirilmiş yağsız kıymadan köfte ekmek falan yemedimm abartmamışım dimi yaa vicdan azabı cekiyorumda birazzz:25:

yok abarmamışsın bir öğünde olabilir ama tüm gün abartsaydın senin için kötü olurdu. bir öğünde abartınca diğer öğünlerde dikkat edelim mi denge sağlansın.

anşaaa başladın mı elma diyetine.. siz sağlıksız sağlıksız verin kiloları ben sağlıklı verecem hıhh..ya şaka maka kalp kaslarınız filan da zayıflayabilir biliyosun bu diyetler kastan da kaybettiriyo.sonra bi kalp rahatsızlığında kilo geçmişiniz önemli olduğunu söylemişti doktor tv de. yani kalp masajı yapılıyo ya orda birden hızlıca yüksek kilodan düştüyse kalp zor toparlıyomuş. sabıır sabıır sabıır hepimize.bende memlekete gitmeden 60 larda olmak istiyorum acele etmek istiyo insan ama bu sefer öyle yapmaycam. düğünümden önce diyet yaptım verdim de ama bırakınca hemen ve çoook daha fazlasıyla aldım. çünkü aylarca yemediğim şeyleri çok özlemiştim. eğer bu kadar iradeliysen bravo. yani ben zor bir diyeti bıraktımmı abartıyorum yeme olayını. ama sağlıklı herşeyden azar azar yeyince özlemediğim için böyle olmuycak.

canım bizim kalp zaten yorgun o kadar kilo ile tepe, merdiven çıkarken yoruluyo yorulacağı kadar. alışkın bizimkisi :52:

Merhaba canlarım,ben de yeni üye sayılırım.103 kilo ile diyete başladım 1 şubatta.18 gün oldu,2.5 kilo verdim.Hayatımda ilk kez 3 günden fazla sürdürdüm diyetimi ve gerçekten bunda sizlerin çok büyük etkisi oldu.Keskin geçişler yapmadım.Fazlasıyla tükettiğin çikolata ve cipsi bıraktım 1 ay önce.Sonra beynim ürkmesin diye 5 dakikalık tempolu yürüyüşler yaptım,gün gün dakika dakika arttırdım.En son da 1 şubatta diyet listesi ve düzenli spor+yeşil çayla devam ediyorum.İlk günler 2 bardak bile su içemiyordum.Birden değil,gün gün arttırdım,şimdi 2 litre içiyorum.İşin sırrı bu galiba,beyni ürkütmemek,korkutmamak,çaktırmadan yumuşak geçişlerle diyete başlamak.Desteğiniz için çok teşekkürler.
Ayrıca sağlıklı olsun,kalıcı olsun da,tek yavaş yavaş gitsin diyenlerdenim bu kadar kiloma rağmen.

canım tekrardan hoşgeldin. inş hep beraber verecez bu kiloları :13: şuan 100,5 kilosun dimi not alıyım ben

sabah kahvalttımm ;

2 bardak şekersiz çay bir adet pastane poğaçası :7:

ara 2 tek çubuk kraker :7:

öğlen yemeğim 1 tabak ıspanak 2 yemek kaşığı yoğurt , yarım dilim ekmekten küçük lavaş :7:

ara ; 1 portakal 1 mandalina :7:

öğle yemeğimi yiyorum 1 kase çorba

6 yk sebze yemeği

2 köfte kadar et ama ben yemek kıymalı diye et yapmadım

2 ince dilim k ekmeği

bol kıvırcık salatası limonlu

cnm bana biraz fazla geldiii yediklerin kırılma sakın tmm mı bana :16: destek oluoz burda birbirimize

cnm bana biraz fazla geldiii yediklerin kırılma sakın tmm mı bana :16: destek oluoz burda birbirimize

canım neden kırılayım ki bu yediklerimi diyetisyenim verdi hatta öğlen yemeğini yemeden aradım dyt bunlar fazla geldi bana dedim çok biliyorsun neden bana geldin dedi şakayla karışık bende tamam dedim sanırım ilk başta kalorisi yüksek bir diyet başlıycaz daha sonra kilolar giderken kalori miktarı düşecek bencede mantıklı çünkü ne kadar az yersek metabolizma o kadar yakıyor soba misali ne kadar kömür o kadar ateş hem ilk başta çok az yersem daha sonra ne olur bilemiyorum....

diyetisyenim bana yazdığı ve benimde bugün uygulamaya başladığım diyetim....

sabah 2 k.k beyaz peynir az yağlı

haftada bir yumurta

2 ince dilim ekmek

4 ceviz yada 1 küçük avuç fındık

bol yeşillik

ara 2 porsiyon meyva/bir kase yoğurt yada 1 bardak süt

öğle 1 kase çorba

6 yk sebze yemeği

3 yk pilav yada makarna

2 köfte kadar et (haşlama-ızgara-fırın)tercihen beyaz et
salata(yağsız)

2 ince dilim kepekli ekmek

ara öğle ile aynı

akşamda öğle ile aynı

ara 2 porsiyon meyva

işte benim diyetimde bu

diyetisyenim bana yazdığı ve benimde bugün uygulamaya başladığım diyetim....

sabah 2 k.k beyaz peynir az yağlı

haftada bir yumurta

2 ince dilim ekmek

4 ceviz yada 1 küçük avuç fındık

bol yeşillik

ara 2 porsiyon meyva/bir kase yoğurt yada 1 bardak süt

öğle 1 kase çorba

6 yk sebze yemeği

3 yk pilav yada makarna

2 köfte kadar et (haşlama-ızgara-fırın)tercihen beyaz et
salata(yağsız)

2 ince dilim kepekli ekmek

ara öğle ile aynı

akşamda öğle ile aynı

ara 2 porsiyon meyva

işte benim diyetimde bu

anladom cnm meselaaaa ben baya kilolu idim önceden 78 flndım şimdi 58 gibiyim hedef 55 1 sene de verd,m kilo 3 yıl önce bana makarna ve pilav tamamen yasaktı cnm yhaa :26:

canım hoşgeldin aramıza takımımızda yer var :9:

canım tekrardan hoşgeldin. inş hep beraber verecez bu kiloları :13: şuan 100,5 kilosun dimi not alıyım ben

Canım,çok teşekkür ederim.Evet,100.5 şu an.Bugünkü raporumu veriyorum :56:
KAHVALTI:
*1 dilim kepek ekmeği=60 cal
*2 küçük haşlanmış patates=100 cal
*1 domates=30 cal
ARA ÖĞÜN:2 bisküvi+çay=70
ÖĞLE YEMEĞİ:
*1 dilim kepek ekmeği=60 cal
*1 baget=150 cal
*1 kaşık haşlanmış biber=30 cal
ARA ÖĞÜN:1 havuç+form çayı=50 cal
AKŞAM YEMEĞİ:
*100 gr haşlanmış yağsız makarna=85 cal
*2 kaşık yoğurt=100 cal
TOPLAM KALORİ=735 cal (yaklaşık)
VE YATMADAN ballı sirkeli su içilecek.
SPOR:(sabah-akşam toplam)60 dakika tempolu yürüyüş

Son düzenleme:
nev81 gerçekten güzel kilo vermişsin dytisyene gidiyormusun bu arada nerelerde oturuyorsunuz ben istanbul beylikdüzü
Diyetisyene gitmiyorum henüz,ama çok sağlıklı olmasına özen gösteriyorum.Kendimce kalori hesabına dikkat etmeye çalışıyorum.1000 kaloriyi geçmemesine özen gösteriyorum.1000 kaloriyi geçtiysem,ertesi gün 800 civarında alacağım besinler tüketiyorum canım.Elma sirkesi bal karışımı ve sporu da hergün en az 20 dakika da olsa yapmaya çalışıyorum.Bu hesapta,protein ve karbonhidratın beraber olmasına özen gösteriyorum.Şu an eksiltemediğim tek şey çay,nerdeyse 5 kupa içiyorum,2 şer şekerden 10 şeker,o da nerden baksan 250 cal,bunu da bi azaltsam :91:

evet kızlar ben şuan son elmamıda yiyip yeme olayımıda kapattım bugün
tek sorun su içememem

Diyetisyene gitmiyorum henüz,ama çok sağlıklı olmasına özen gösteriyorum.Kendimce kalori hesabına dikkat etmeye çalışıyorum.1000 kaloriyi geçmemesine özen gösteriyorum.1000 kaloriyi geçtiysem,ertesi gün 800 civarında alacağım besinler tüketiyorum canım.Elma sirkesi bal karışımı ve sporu da hergün en az 20 dakika da olsa yapmaya çalışıyorum.Bu hesapta,protein ve karbonhidratın beraber olmasına özen gösteriyorum.Şu an eksiltemediğim tek şey çay,nerdeyse 5 kupa içiyorum,2 şer şekerden 10 şeker,o da nerden baksan 250 cal,bunu da bi azaltsam :91:

yeşil çay iç o da sağlıklı

Back