- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #21.521
18 günde 2.5 kilo yani 3 haftada diyebiliriz. bence çook güzel. bu hafta 90 sınırlarına girersin inşallah.bend ebirazdan ev işi ve müzik eşliğinde oynayacam. ardından da 1 saat yürüyüş yapcam inşallah.şu pc başından kalksam çook iyi olacak. hep bu bilgisayarı aldıktan sonra kilo aldım yaaa.
benimde öğle yemeğim bir elmaaaaaa
birazdan da form çayımı içicimmmmmmmmmmmmm
canım bunları diyetisyen mi önerdi yoksa sen mi buldun bana çok az geldi de
Canlarım bu takıma girebilir miyim,neler yapıcam?Ve yarışma ne zaman başlayıp ne zaman sona eriyor?
kaptancım yazdığın simit diyeti elmaya nazaran daha iyi gibi.proteini salatası var. benim diyetisyenciiim de bana 1400 kalorilik diyet verdi. kilo verdikçe azaltacak ki kilo vermem durmasın.
Canım ben bundan az yediğim halde kilo veremiyorum.yarım tavuk ne demek 10 köfte 8 pirzola günde 1.5 simit varbence bu yalan.normalde bile bundan az yiyorum ben
Günaydın kıZlar burda şakır şakır yağmur yağıyor orası ne alemde ..
dün hiç giremedim eşim işe gitmedi ve sabahtan oturamadım bende
şimdi onu gönderdim galetayla birlikte çay içiyorum birazdan hazırlanıp çıkıcam hiç dinlenemiyorumçok yoruldum
yaz gelsin yeteeer
herkese günaydın.
kahvaltımı yaptım 1 bardak süt 2 k.k beyaz peynir 2 ince dilim ekmek bol yeşillik
diyet yapmak zoruma gelmiyorda oğlumla bunlara zaman ayırmak zor oluyor çünkü oğlum acaip bana düşkün .........
ilk günüm bakalım karnım baya doydu bu sefer çok azimliyim ama diyetisyenimi beğenmedim daha önce gittiğim süperdi ama oda uzak kadın hiç değişim listesi vermedi diğerinde herşeyden yiyebiliyordum yer değiştirirek 10 gün sonra gidicem sonra değiştircem
günaydın kızlarr ödül kahvaltımı yaptım iskenderden vazgeçtim kaptan caydırdın beni 90lara geri dönersin dedi korktum valla kahvaltı ödülü yeterli diye düşündümmnapıyımm korkuyom valla zorla kilo veriyoruz zaten bide almayalımmm...dışarı çıkıcam merkeze gidicem akşama kadar gezeriz artık kahvaltımı anlatıyım
ik bardak şekersiz çay-2 çatal menemen-3 tost makinesinde pişirilmiş yağsız kıymadan köfte ekmek falan yemedimm abartmamışım dimi yaa vicdan azabı cekiyorumda birazzz
anşaaa başladın mı elma diyetine.. siz sağlıksız sağlıksız verin kiloları ben sağlıklı verecem hıhh..ya şaka maka kalp kaslarınız filan da zayıflayabilir biliyosun bu diyetler kastan da kaybettiriyo.sonra bi kalp rahatsızlığında kilo geçmişiniz önemli olduğunu söylemişti doktor tv de. yani kalp masajı yapılıyo ya orda birden hızlıca yüksek kilodan düştüyse kalp zor toparlıyomuş. sabıır sabıır sabıır hepimize.bende memlekete gitmeden 60 larda olmak istiyorum acele etmek istiyo insan ama bu sefer öyle yapmaycam. düğünümden önce diyet yaptım verdim de ama bırakınca hemen ve çoook daha fazlasıyla aldım. çünkü aylarca yemediğim şeyleri çok özlemiştim. eğer bu kadar iradeliysen bravo. yani ben zor bir diyeti bıraktımmı abartıyorum yeme olayını. ama sağlıklı herşeyden azar azar yeyince özlemediğim için böyle olmuycak.
Merhaba canlarım,ben de yeni üye sayılırım.103 kilo ile diyete başladım 1 şubatta.18 gün oldu,2.5 kilo verdim.Hayatımda ilk kez 3 günden fazla sürdürdüm diyetimi ve gerçekten bunda sizlerin çok büyük etkisi oldu.Keskin geçişler yapmadım.Fazlasıyla tükettiğin çikolata ve cipsi bıraktım 1 ay önce.Sonra beynim ürkmesin diye 5 dakikalık tempolu yürüyüşler yaptım,gün gün dakika dakika arttırdım.En son da 1 şubatta diyet listesi ve düzenli spor+yeşil çayla devam ediyorum.İlk günler 2 bardak bile su içemiyordum.Birden değil,gün gün arttırdım,şimdi 2 litre içiyorum.İşin sırrı bu galiba,beyni ürkütmemek,korkutmamak,çaktırmadan yumuşak geçişlerle diyete başlamak.Desteğiniz için çok teşekkürler.
Ayrıca sağlıklı olsun,kalıcı olsun da,tek yavaş yavaş gitsin diyenlerdenim bu kadar kiloma rağmen.
öğle yemeğimi yiyorum 1 kase çorba
6 yk sebze yemeği
2 köfte kadar et ama ben yemek kıymalı diye et yapmadım
2 ince dilim k ekmeği
bol kıvırcık salatası limonlu
julia Allah kavuştursun inşallah nişanın mükemmel geçer. ne giycen hazırladın mı? nasıl bişe düşünüyon.
cnm bana biraz fazla geldiii yediklerin kırılma sakın tmm mı banadestek oluoz burda birbirimize
diyetisyenim bana yazdığı ve benimde bugün uygulamaya başladığım diyetim....
sabah 2 k.k beyaz peynir az yağlı
haftada bir yumurta
2 ince dilim ekmek
4 ceviz yada 1 küçük avuç fındık
bol yeşillik
ara 2 porsiyon meyva/bir kase yoğurt yada 1 bardak süt
öğle 1 kase çorba
6 yk sebze yemeği
3 yk pilav yada makarna
2 köfte kadar et (haşlama-ızgara-fırın)tercihen beyaz et
salata(yağsız)
2 ince dilim kepekli ekmek
ara öğle ile aynı
akşamda öğle ile aynı
ara 2 porsiyon meyva
işte benim diyetimde bu
canım hoşgeldin aramıza takımımızda yer var
canım tekrardan hoşgeldin. inş hep beraber verecez bu kiloları :13: şuan 100,5 kilosun dimi not alıyım ben
Diyetisyene gitmiyorum henüz,ama çok sağlıklı olmasına özen gösteriyorum.Kendimce kalori hesabına dikkat etmeye çalışıyorum.1000 kaloriyi geçmemesine özen gösteriyorum.1000 kaloriyi geçtiysem,ertesi gün 800 civarında alacağım besinler tüketiyorum canım.Elma sirkesi bal karışımı ve sporu da hergün en az 20 dakika da olsa yapmaya çalışıyorum.Bu hesapta,protein ve karbonhidratın beraber olmasına özen gösteriyorum.Şu an eksiltemediğim tek şey çay,nerdeyse 5 kupa içiyorum,2 şer şekerden 10 şeker,o da nerden baksan 250 cal,bunu da bi azaltsamnev81 gerçekten güzel kilo vermişsin dytisyene gidiyormusun bu arada nerelerde oturuyorsunuz ben istanbul beylikdüzü
Diyetisyene gitmiyorum henüz,ama çok sağlıklı olmasına özen gösteriyorum.Kendimce kalori hesabına dikkat etmeye çalışıyorum.1000 kaloriyi geçmemesine özen gösteriyorum.1000 kaloriyi geçtiysem,ertesi gün 800 civarında alacağım besinler tüketiyorum canım.Elma sirkesi bal karışımı ve sporu da hergün en az 20 dakika da olsa yapmaya çalışıyorum.Bu hesapta,protein ve karbonhidratın beraber olmasına özen gösteriyorum.Şu an eksiltemediğim tek şey çay,nerdeyse 5 kupa içiyorum,2 şer şekerden 10 şeker,o da nerden baksan 250 cal,bunu da bi azaltsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?