- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #21.401
selam kızlar, doktora yarın gidicem, bugün işteydim ama anca yeni girebildim. ben de emekli olmayı düşünüyorum:) varsa erken emeklilik yolları...
bugün yediklerimi yazmıyım canınız çeker
aynalar bence senin kilo durumun psikolojik. çok duygusal takılıyorsun, boşveryaaaaa, dünyayı sen mi kurtaracaksın.sorunlara boşver diyemezsen diyete boşver dersin'boşver ye gitsin!' sözü pek söylenmemesi gereken bişey
elifezgi sen ne iş yapıyordun polismyiydin? ne doktoru hayırdır ben de yarın gidecem galiba.selam kızlar, doktora yarın gidicem, bugün işteydim ama anca yeni girebildim. ben de emekli olmayı düşünüyorum:) varsa erken emeklilik yolları...
aynalar bence senin kilo durumun psikolojik. çok duygusal takılıyorsun, boşveryaaaaa, dünyayı sen mi kurtaracaksın.sorunlara boşver diyemezsen diyete boşver dersin'boşver ye gitsin!' sözü pek söylenmemesi gereken bişey
noldu sana da benim gibi hamile misiniz hocam mı dediler yoksa.patavatsız geri zekalılar.
selam kızlar, doktora yarın gidicem, bugün işteydim ama anca yeni girebildim. ben de emekli olmayı düşünüyorum:) varsa erken emeklilik yolları...
kaptaan dediğin gibi yine çözüm bizde.bak bende hayatta yapamazdım markete girince artık abur cuburların yanından geçiyorum hatta elime alıyorum ama sepete atmıyorum.geri bırakıyorum.
birde herşeye rağmen moralini bozmamaya çalış. kendinde bir değişiklik yap mesela. saçını boya manikür yap.benim çok kilolu bir arkadaşım var ve her girdiği ortama neşesi ve bakımla damgasını vurur.bakımlı bir kadın ollduğunu telkin et kendine.diye diye öyle hissedip bizde kendimize dikkat ederiz. benim kendimi bir telkin edişim var ne diyorum biliyomusun ya yiyosun sonunda tadını untuyosun ve aslında bu iğrenç bişey oluyo sindirince bunun için neden yağ depolayım.seda sayanda hep kendi kendine telkinle zayıflamış tadına bak çekil dermiş kendine.
bu mantıkla cumadan beri dikkat etmeye çalışıyorum ve spor da tabii bugün tartıldım yarım kilo vermişim.rakibem anşaaa duymasın şimdi hırslanır spor filan yapar. bu hafta onla iddalaştık en çok kim kilo verecek diyede
bence de elifezgi doğru söylüyor.mesela kırılgan çocuğum yazsını kaldır ve oraya çoook beğendiğin bir kadının fotosunu koy ve altına seni motive edecek bişey yaz nasl olur?bu bir başlangıç olsun.güçlüyüz biz biz kadınlar. ahh ahh sana aşk lazım bacım ben anladım. bunun içinde güzel bir popo, göğüsler ve ince bir bel lazım.bunlar erkeklerin aradığı maalesef çünkü.bende kocam istanbuldna gelene kadar 1 beden incelsem süper olacak. kızlarr size her türlü beni azarlama yetkisi, uyarma hatta küfretme yetkisi veriyorum. dost acı söyler bana destek olun olur mu..SİZİ SEVİYORUM 14. TAKIM.:13:tek motivasyon kaynağım burası
sadece erkekler mi arıyor başta akdınlar arıyor, anneler yakıştırmıyo oğluna bu özelliklere sahip olmayınca. arkadaşların bile seni biriyle tanıştırmaktan kaçınıyo. karşı taraf bana bunu mu layık gördün demesinler diye
neden çınladı acaba anşaa.kaptanım şu çocukluk fotoğrafın var ya profilinde yüzünün güzellüği gayet net belli ama ne yazıkki dediğin gibi fizik düzgün olmayınca hep bi adım geride kalıyosun ki sen dünyanın kilosunu vermiş bi insansın...seni sivasta etkiliyo insan etrafında çıtır çıtır kızları görünce hırs yapıyo ilçede olman sosyal hayatının olmamasıda çok kötü bu açıdan aynı durumdayız aslında...ama azmediceksin evin her yerine zayıf fotolarını koycaksın kendi ilacını kendin hazırlıycaksın yaniii...109 dan düşüyorum bende aynı şeyleri yaşıyoruz triptofanın dediği gibi yediklerimizi sonuç itibari ile tuvalete döküyoruz işte yemek olyını zevk işi olmaktan çıkarmak lazım önce...biraz sabırrr ben çevremdeki arkadaşlarıma bakıyorum komşularıMA 2 çocuk doğurmuş hatun taş sankii...bizim eksiğimiz ne yaa sen kafanda bitir artık şu olayı önemli olan bu
rakibecimmm kulağım çınladı bugün niyeyse
neden çınladı acaba anşaa.
elifezgi sen ne iş yapıyordun polismyiydin? ne doktoru hayırdır ben de yarın gidecem galiba.
merak ettim neler yedin bugün?
sorun sadece kilodan dolayı beğenilmemek. herkes yüzümü beğenir güzel bulurlar, kişiliğime, karekterime, bilgime kimse bişey demez bu konudada herkes beğenir ama kilo olunca bütün bu artıları götürüyor. ileriye itiyor seni bir konu olur mesela sen daha bilgilisindir ama senin fikrin alınmaz önce görünüş daha önemlidir, bu öne geçer ya da ne bilim ben psikolojik olarak iyi olmadığım için bana böyle geliyor
slm kızlar ben yeşil elma diyeti yapcam yarın başlıyorum. 5 kilo yeşil elma aldıminş bu defa olacak
anlatsana bi kaptancım nasıl bi diyet bu...beraber yapalım
burada jillianı nerden indirebilirim deim ses yok kimseden olmuyo böle alınıyorum google yazdım ama bulamadımm
aynalar peki bu diyet kaçgün sürecek bide illla yeşil elma mı olcek bizim pazar dahaaaaaaaaa pazar günü manav da yok burda ben başlamyı düşündüm ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?