- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #21.301
anşaacanım sen lahana çorbasını nasıl yapıyorsun?kısaca anlatırmısın?
cimeka sende hoşgeldin canım. ben geçen hafta uğrayamadım pek.yazamadım. bende bu takıma katılalı çok olmadı benim gibi aburcuburcuyu en azından biraz yavaşlattı arkadaşlar sağolsun.biraz düzenledim yeme alışkanlıklarımı ama daha çoook yolum var.beraber atalım kilolarımızı inşallah.
triptofan ne yaptın diyetini aldın mı?
kızlar bu cuma çok erkenden bildirim yapabilir misiniz acaba
yapalım da ben çok merak ediyorum bu hafta hiç tartılmadım. artık sadece cumadan cumaya.
ben senden çok umutluyum bu hafta cnm
bu hafta regl oldum yalnız hemde spor yapamadım bu hastane koşuşturmalarımdan merak ediyorum bende ama çook umutlu değilim.kızlar dua edin kist çıkmasın tahlilimin sonucunda.yada hormon bozukluğu olabilir dedi.çok aklıma taktım başımın sol tarafı zonkluyo şu an resmen:96:
bu hafta regl oldum yalnız hemde spor yapamadım bu hastane koşuşturmalarımdan merak ediyorum bende ama çook umutlu değilim.kızlar dua edin kist çıkmasın tahlilimin sonucunda.yada hormon bozukluğu olabilir dedi.çok aklıma taktım başımın sol tarafı zonkluyo şu an resmen:96:
selam kızlar kusura bakmayın gelemedim pc nin şarj aletti bozuldu yeni yaptık..dün doktora gittim dayanamadım artık gribe.akut farenjit dedi.bir sürü hap verdi.haplarımı içmek için rejim yapamıyorum.yine de dikkat ediyorum ama hapların hepsi tok karna içiliyor.antibiyotik falan verdi.zaten antibiyotiği bi içtim mi ardından 2 saat uyuyorum.çok uyku yapıyo ilaçlarım.yarı baygın halde geziyorum gün içinde de..bugün yediklerimi yazayım.Sabah 1 haşlanmıs yumurta 3 tane en ufak sosisleri az yagda kızarttım yanına 1 dilim ekmek.akşam yemeğinde de 1 kase çorba 1 tabak makarna ve köfte yedim.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?