• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cimeka sende hoşgeldin canım. ben geçen hafta uğrayamadım pek.yazamadım. bende bu takıma katılalı çok olmadı benim gibi aburcuburcuyu en azından biraz yavaşlattı arkadaşlar sağolsun.biraz düzenledim yeme alışkanlıklarımı ama daha çoook yolum var.beraber atalım kilolarımızı inşallah.

cimeka sende hoşgeldin canım. ben geçen hafta uğrayamadım pek.yazamadım. bende bu takıma katılalı çok olmadı benim gibi aburcuburcuyu en azından biraz yavaşlattı arkadaşlar sağolsun.biraz düzenledim yeme alışkanlıklarımı ama daha çoook yolum var.beraber atalım kilolarımızı inşallah.

triptofan ne yaptın diyetini aldın mı?

triptofan ne yaptın diyetini aldın mı?

elifezgicim öncesinde kan testi filan yapıyorlar onun sonucuna göre diyet veriyorlar ya benim sonucum henüz çıkmadı. inşallah yarın hallolur. doktor kistten şüphelendi ya birde diyet alalım derken hastalıklarım da ortaya çıkacak galiba.listemi alınca burda yazarım fikir olsun diye.

ben senden çok umutluyum bu hafta cnm

bu hafta regl oldum yalnız hemde spor yapamadım bu hastane koşuşturmalarımdan merak ediyorum bende ama çook umutlu değilim.kızlar dua edin kist çıkmasın tahlilimin sonucunda.yada hormon bozukluğu olabilir dedi.çok aklıma taktım başımın sol tarafı zonkluyo şu an resmen:96:

selammm kızlarrrrrrrrrrrr
hemen yazıp çıkıyorum misafir yoğunluğundan gına geldi...
sabah bir dilim ekmek bir parça peynir
öğlen gündeydim azcık kaçtı galiba ama hemen spor yapıcımmm akşamda üç dört adet sarma......:52:

selam kızlar kusura bakmayın gelemedim pc nin şarj aletti bozuldu yeni yaptık..dün doktora gittim dayanamadım artık gribe.akut farenjit dedi.bir sürü hap verdi.haplarımı içmek için rejim yapamıyorum.yine de dikkat ediyorum ama hapların hepsi tok karna içiliyor.antibiyotik falan verdi.zaten antibiyotiği bi içtim mi ardından 2 saat uyuyorum.çok uyku yapıyo ilaçlarım.yarı baygın halde geziyorum gün içinde de..bugün yediklerimi yazayım.Sabah 1 haşlanmıs yumurta 3 tane en ufak sosisleri az yagda kızarttım yanına 1 dilim ekmek.akşam yemeğinde de 1 kase çorba 1 tabak makarna ve köfte yedim.:)

bu hafta regl oldum yalnız hemde spor yapamadım bu hastane koşuşturmalarımdan merak ediyorum bende ama çook umutlu değilim.kızlar dua edin kist çıkmasın tahlilimin sonucunda.yada hormon bozukluğu olabilir dedi.çok aklıma taktım başımın sol tarafı zonkluyo şu an resmen:96:

allahın izniyle bişey olmaz canım korkma...hakkında hayırlısı yarınn mı belli olcak sonuçlar:68:

bende diyet miyet kalmadı. hareket de yok. dışarı çıkasım gelmiyor. sürekli uykum geliyor. canım bişey yemek istemeyince canımın isteyecebileceği ve yiyebileceğim şeyleri düşünüyorum bunlar da kalorili şeyler:( dün akşam 2 kase çorba içtim. yemeklerden yiyemedim ama üzerine tuzlu çekirdek yedim. sabah da berbattı.

aramızda sağlıkçı varmı? bu hormon testlerinin sadece 8 ile 8 30 arasında olmasının nedeni ne? sadece o zamna mı çalışıyo:15:bugünde yetişemedim yarın inşallah.
ama bugün yetişememe nedenim çok tatlıydı. siteden tam çıkıyorum bi çocuk arkamdan seslendi. ablaaa babamı gördün mü? 4 yaşında bi çocuk adı kadirmiş.kaybolmuş.ama çoook tatlıydı yaa. neyse bir sürü apartman nerddn tanıyacaksam babasını. konuşuyoruz işte bişe öğrenirimiyim adını filan. baban nasıl biri dedim yuvarlak kafalı biriydi dedi:1: bekleyelim belki sana bişey almaya çıkmıştır gelir.yooo babam bana bişey almaz ki:5:en sonunda güvenliğe bıraktım gittim ama biraz daha konuşsam neler anlatırdı kimbilir. günümün gülerek başlamasına sebep olan kadir gibi sebepler çıksın karşınıza inşallah ufacık tebessümler eksik olmasın hayatımızdan.

triptofannn sağol cnm güzel dileklerin için...:69:
sabah kallınca üç bardak ılık su içtim kahvaltıda bir bardak çay bir dilim ekmek bir zeytin bir parça peynir yedim..:56:

slm kızlar ben bugün arkadaşıma gittim börek yedim :17:
şimdide babannem çağrıyor gitmesen olmaz görüşürüz kızlar :9:

cnm inş bi sorun çıkmaz

selam kızlar kusura bakmayın gelemedim pc nin şarj aletti bozuldu yeni yaptık..dün doktora gittim dayanamadım artık gribe.akut farenjit dedi.bir sürü hap verdi.haplarımı içmek için rejim yapamıyorum.yine de dikkat ediyorum ama hapların hepsi tok karna içiliyor.antibiyotik falan verdi.zaten antibiyotiği bi içtim mi ardından 2 saat uyuyorum.çok uyku yapıyo ilaçlarım.yarı baygın halde geziyorum gün içinde de..bugün yediklerimi yazayım.Sabah 1 haşlanmıs yumurta 3 tane en ufak sosisleri az yagda kızarttım yanına 1 dilim ekmek.akşam yemeğinde de 1 kase çorba 1 tabak makarna ve köfte yedim.:)

geçmiş olsun canım

ben yarın bildirim yapamayacam aklıma geldi.
82.8 diyorum kaptan.sabah zaman bulabilirsem çıkmadan yine tartılır yazarım ama son durum bu.

bugünkü menüm..
sabah çay peynir 1 tatlı kaşığı bal. 3 dilim ekmek
ara bir tane peynrl kurabiye küçük bişey
öğle yok dışarıdaydım
ara elma
akşam 5 kaşık patlıcan yemeği ekmek yok 4 5 kaşık yoğurt 40 dk kadar yürüyüş

bir de ben yarın sabahtan yokum geçen hafta 87.5 görmüştüm.. şimdi 86.8 gördüm..

ii akşamlarrr kızlarr ben bugün tatlı yedim o yüzden akşam yemek yemicemm yarın bildirimde görürüz bakalım ak koyun karakoyun sanki bu hafta fazla veremedim gibi misafir olayından dolayı spor yapamadım çünkü:43:

Back