canım hoşgeldin. ben de öğretmenim meslektaşız demek ne güzel.
şuan takımda 9 kişiyiz. belli kuralalrımız var. aşağıda kuaralalrımızı yazcam. inş birlikte istediğimiz kilolara ulaşırız. tekrar hoşgeldin aramıza
KURALLAR
1. her gün paylaşım yapmak zorunludur.
( kimin paylaşım yaptığı, kimin yapmadığı takibini sırayla yapcaz. her üye 1 hafta boyunca her gün diğer üyelerin paylaşım yapıp yapmadığını kontrol edecek ve her cuma açıklayacak.)
2. haftada en az 3 gün paylaşım yapmayan diskalifiye olcak.
3. her cuma saat öğlen 12 ye kadar kilo bildirimi yapılacak. eğer bu saate kadar giremeyecek olanlar perşembe akşam kilosunu bildirecek.
4. üst üste 2 hafta bildirim yapmayan diskalifiye olcak.
5. her hafta gramda olsa kilo verilecek. 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olcak.
6. izne ayrılmak isteyenler hangi gün döneceğini kesin olarak bildirilecek. söylediği tarihten 1 gün bile gelmese diskalifiye olacak.
acımak yoooook
selam kızlar nasılsınız?Ben hiç vakit kaybetmeden dün yediklerimi yazayım.Sabah 1 kase çorba 1 açma.Akşam etli nohut yanına bir kaşık pilav.
Bugün daha hiçbişey yemedim.kardeşimin d.günü akşam kutlucaz pasta fln kescez.Onu yemek için gn boyunca bişey yemedim.yeni gelen arkadaşlarımız var sanırım.Hoşgeldiniz
:
he he he benim canım dün yaş pasta çekti, oğlumun bir hafta sonra doğum günü var onun yerine şimdiden yedim
1 dilim yedim ama yanında da asitli içecek yoktu. ama hatalıydım çünkü öğlen de keyfime göre şeyler yemiştim:26:
kardeşinin doğum gününü kutlarım canım nice mutlu yıllara. 2 gün sonra da benim doğum günüm bende pasta istiyom
ahanda bir kova burcu daha
bugün neler yedim..
kahvaltı çay bir dilim kepek ekmek domates salatalık peynir 5 tane zeytin. arada bir elma öğlen br kase şehrye çorbası karnabahar haşlaması bir dilim kepek ekmek ara yoğurt akşam sebze yemeği ton balıklı salata br dilm ekmek biraz sonra da meyve yerim bir tane..
1 saat spor.. b-fite gidyorum çevrenizde varsa tavsye ederim. br gün ücretsiz denemeye gidn en azından..
cimeka aramıza hoş geldin, umarım tekrar başarırsın. b fiti duymuştum, daha doğrusu facebookta fotoğraflarını görmüştüm, yöneticilerinin toplantısı varmış, hepsi kadındı ilginç geldi bana, türkiye çapında kadın yöneticilerin yönettiği çalıştığı bir spor salonu zinciri...
lahana çorbası nasıl canım tadı güzel mi ben bir ara lahana suyu içiyordum içene kadar ölüyodum burnumu kapatıp içiyordum çünkü kokusunu alınca midem bulanıyordu çok kötü oluyordum
lahana yemeği olunca ben seviyorum suyunun çekilmez olacağını düşünüyorum. lahana suyu ile zayıflayanlar sanırım mide bulantısından bişey yiyemedikleri için zayıflıyo
hoşbulduk canım.. senn menün çok ağır değil mi ya
bir de arkadaşlar troidlerinize falan baktırdınız mı boşa kürek çekmeyin diye..ben de var malesef ama ilacımı alıyorum sonuçta..ilaç almamış olsam hem sağlığımı kaybederim hem de hayatta zayıflayamam..
geçmiş olsun canım, metabolizmayı gerçekten olumsuz etkiliyor troid, ben de yok şükür...ama sanırım karnımda fil var, çok iştrahlı biriyim
bu arada ben hamileyim
, henüz takımdan çıkıp çıkmadığım belli değil:26:, gene de hamileik boyunca burada olucam sağlıklı kilo alıcam inşallah. bu arada ben önce 74ten 67ye düştüm sonra takıma girip 61e kadar düşebildim.hamilelik düşündüğüm için önceki doğumda ve sonrasında aldığım kilolardan kurtulup öyle hamile kaldım, biraz daha versem iyi olurdu aslında. sen de hamilelik öncesi kilo vermekle iyi edersin. hamileliğin son zamanlarında çok kilo alınıyor ve hakikaten yaşam kalitesini olumsuz etkiliyor. vermek de öyle kolay olmuyor
, emzirirken kilo verilir diyorlar hep ama emzirmek acayip iştah açıyor bunnu unutuyorlar.
asıl mevzuyu yazmamışım
belki duymuşsundur ibrahim saraçoğlu troid hastaları için dereotunu tavsiye edyor hem de çok iddialı. sanırım her yemekten önce 3 yemek kaşığı kadar yenmesini öneriyordu. ayrıntılı bir şekilde araştır istersen , kaç hafta ssürecek ne kadar ara verilecek