- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #21.241
tartı 65.5 66 arası bişey gösterdi.65.8 diyelim en iyisi:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım Allah sanada hayırlı eş ve çocuk nasip etsin. Çocuk isteyenlere çocuk eş isteyenlere hayırlı eş ve ya rabbimSelam kızlar ben de hala gribim.herkes grip sanırım of off.hepimize geçmiş olsun..Yarın kilo bildirimi yapcağımız gün çok heyecanlıyım ama bana veremedim gibi geliyor yine..Ezgicim kilo almana üzülme sen hamile bir bayansın:) Ne güzel yaa.Allahım en kısa zamanda beni de evli mutlu çocuklu yapar inşallah.Allah mutluluğunu daim etsin canım arkadaşım.Tüm takım arkadaşlarımın tabii ki de.
selam herkese.. iyi dileklerin için sağol. ben de sadece sonuncu kaldı çocuklu kısmı:)) umarım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versn hepimize Allah
simit yiye yiye zayıfladın kızsabah yarım simit bir bardak şekersiz çay
öğlen yarım tatlı kaşığı bal 3 zytin , 1 dilim peynir , 1 tane saatalık , 1 dilim ekmek
yok aynalar normal değil bu, çocuk daha 2-3 mm büyüklüğünde milletin midesi bulanır yemek yiyemez ben mide bulandımı bastırmak için yemek yiyorum, hergün yediğim şeyler aklıma geince midem bulanıyo farklı ne yesem ki düşünüyorum haliyle canım çekiyo ve yiyorum. bu haftaki tantuni ve üşenmeden sarıp yediğim lanaha sarması buna örnek, dün de ekmeği abarttım zaten bu şımarık beslenme tarzımı düzeltmeliyimkızlar kusura bakmayın bu hastalık beni mahvetti. durmadan uyuyorum. o yüzden pek paylaşımda bulunamıyorum. özür dilerim herkesten
canım bend ealdım durmadan uyumaktan
ama sende normal hamilesin
sanada geçmiş olsun canım. salgın var napalım
amin canım inş tez zamanda allah sanada verir. ben daha kocayı bulamadığım için banada versin diyemiyorum
kızlar yarın bildirim zamanı 12 ye kadar herkes yapmayı unutmasın
14. TAKIM 192. ETAP
aynalar ( 103,6 / / / % )
pinkcat87 ( 66,0 / / / % )
elifezgi ( 60,9 / / / % )
Eleven ( 82,2 ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye oldu.
bitanesii ( 75,9 / / / % )
triptofan ( 82,4 / / / % )
julia_ ( 59,7 / / / % )
anşaaa ( 91,4 / / / % )
cimeka ( 87,0 / / / % ) yeni üye
14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 626,9 / / / % )
:81:selammmmbacularrrr
kiloooo bildirimiiiiiiiii 75.4 yaşasınnnnnnnnnnnnn
sana da :81:, bak yiyerek de kilo veriliyomuş 200 gram diyip küçümseme, metabolizman afallamıştır şimdi senin kısınca tekrar kilo vereceksin emin oltartı 65.5 66 arası bişey gösterdi.65.8 diyelim en iyisi:)
günaydın kızlar..87.5 :)) sporu arttırdım sanırım ondan olsa gerek.. bu arada ender saraçtan acil incelmek gereken durumlarda şişliği atmak için detoks çorbası var ve sadece bir gün yapılıyor ben her ay bir gün yapmayı planlıyorum.gün boyunca 2 3 saatte bir içiyorsun. sudan başka birşey yok o gün boyunca..doktorum programında vermşti. dedi ki yarım beden inceleceksiniz..
detoks amaçlı bir çorba tarifi :
1 Adet Beyaz Lahana
1 Çimdik Tuz
1 Tatlı Kaşığı Sıvı Yağ (Tercihen Zeytinyağı)
1 Tatlı Kaşığı Kimyon
1 Tatlı Kaşığı Zencefil
½ Tatlı Kaşığı Zerdeçal (Toz)
3-4 Diş Sarımsak
1 Adet Büyük baş Soğan
6-7 Adet Saplarıyla birlikte Maydanoz
2-3 Adet Hafif acılı Sivri Biber
Hep birlikte kaynatılan malzemeler Beyaz Lahananın haşlandığı görüldükten sonra kaynatmaya son verilir. Blanderdan geçirilip bir termosta ya da uygun kapta saklanabilir. Gün boyunca sadece bu karışımdan toplam 2- 2,5 litre içeceksiniz
evveet selam güzellerr...tatlı krizi ile uğraşmak ne zor yaaa malum günlerim yaklaştı çok fenayımm...bugün yediklerm
sabah:lahana çorbası 2 dilim ekmek 4 zeyti
öğle:lahana çorbası salata yoğurt
akşam:lahana çorbası brokoli salatası ızgara köfte 3 tane
ben bu aralar hiç spor yapamıyorum malum kayınannem varleslie yaptım bi gün kadın deliymişim gibi baktı pek umrumda diil ama ağzına laf vermekte istemiyorum...o yüzden biraz ara verdim.bol bolda su içtim malummm...eyyy güneş... doğda tartılıyımmm
kızlar bende anşa gibi kaynanam olduğu için spor yapamıyorum. ama herzamankinden erken kalkıyorum tüm gün hizmet ve biliyomusunuz kabızlığım kalmadı.demekki erken kalkmak ve hareketli yaşamak lazım.
bugün yediklerim sabah 4-5 çatal patates kızartması,çay,ekmek yemedim
öğle brokoli ve karnıbahar haşlaması yine 4-5 çatal patates kızartması 4-5 kaşık mantı(tabağımı bitiremedim):)
ara 1 portakal 1 mandalina
akşam 1 kase yayla çorbası 2 kaşık bulgur pilavı tavuklu mantar(yine tabağımı bitiremedim büyük gelişme)
evet bende hastayım ateşim var ve çok halsizim uyku diye ölüyorum ama onları salonda bırakıp uyuyamam.
aynalar cnm pc bozuk bnm dükkanda ki eğer yapılırsa yarın sabah bildirime geleceğim ama olmazsa ben şimdiden yapayım bildirim malesef bu hafta kötü 59.5 kg yim veremiorum çok artık
selammmmbacularrrr
kiloooo bildirimiiiiiiiii 75.4 yaşasınnnnnnnnnnnnn
tartı 65.5 66 arası bişey gösterdi.65.8 diyelim en iyisi:)
cimeka aşağıda gördüm seni kilo bildiriminde bir yanlışlık yok dimi
kızlar sevgili takım arkadaşlarım.henüz takımdan çıkmadım,karasızım. takımdan ayrılma fikri bile bana kilo aldırıyor. malumunuz hamilelik sebebi ile kilo vermicem ama kilo almak da istemiyorum. sizin bu konuda fikrinizi almak istiyorum.
ben kilo almamak kaydı ile nisan ortalarına kadar takımda kalmak istiyorum. takıma kilo vererk bir katkı sağlamaycağım ama kilomu korursam zararım da olmaz. bununla birlikte 2 hafta üst üste kilo alırsam şutlayın beni gitsin ( 2 hafta üst üste kilo veremeyen takımdan diskalifiye edilecek kuralı benim için kilo alırsa uğurlar ola diye değştirilmiş olacak) bu hafta kilo aldım, önümüzdeki haftaya bu son aldığımdan kurtulmaya çalışıcam
sabah kahvaltım ; yarım poğaça 1 bardak şekersiz çay
öğlen yemeğim 1 kase melemen1 dilim ekmek
teşk canım
umarım bende sizinle başarırım
günlük yedilkerimizimi paylaşıyoruz burda
yada günlük menümü veriliyor