Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sticker yaparım. bide kartondan kelebek çizip arkaya zımbalamayı düşünüyorum. o kelebeğin ortasına maketle 2 çizik atacam oraya lolipop takacam.şeffaf dosyaya koyacam onuda.

anşaa bitanesi

akşam yemeği ; 1 kaşık pirinç pilavı , 1 dilim biftek , yarım bardak kola

benim yemeğim henüz pişio 1 parça haşlama tavuk 3 kaşık bezelyeli pilav salata oooo bugün menü sağlamm

günaydın kızlar

sabah kahvaltım 1 bardak şekersiz çay yarım simit

sticker yaparım. bide kartondan kelebek çizip arkaya zımbalamayı düşünüyorum. o kelebeğin ortasına maketle 2 çizik atacam oraya lolipop takacam.şeffaf dosyaya koyacam onuda.

ooo senin öğrencin olmak lazımdı. ne iyi lolipop falan... alışırlarsa şımarırlar mı acaba (eğitimci olduğun için sen daha iyi bliirsin, bizim öğretmenlerimiz de birinci sınıfta özendirici karne vermeye çalışırlardı)...
yalnız ben doyumsuz çocukları da sevmiyorum. süse böceğe alışıyorlar sonra 'aferin' onlara yeterli gelmiyor. bizm buranın gelir düzeyi iyi olmasına rağmen eğitim seviyesi çok düşük...geçen gün duydum adam kızına diyo ki liseyi bitir altına araba alıcam... hani özel okullu zengin insanlardan da değil...e tabi dedim içimden 'okuma yazmayı öğrendi diye bisiklet, sınıf geçti diye bilgisayar alırsanız lise bitince sıra arabaya gelir

ben yemek yapcam şimdi patlıcan közlemesi ile salata
ve çorba yaparım galiba.görüşürüz kızlar.

güzel bir diyet yemek, ekmeğe dikkat edersen tabi yoğurt eksik sofranda

anşaa bitanesi

akşam yemeği ; 1 kaşık pirinç pilavı , 1 dilim biftek , yarım bardak kola

senin de sofranda yoğurt veya ayran göremiyorum ama kola görüyorum:89:

benim yemeğim henüz pişio 1 parça haşlama tavuk 3 kaşık bezelyeli pilav salata oooo bugün menü sağlamm
yoğurdun eksik olduğu bir sofra daha

kızlar benim bir an önce kilo vermem lazım :78:
neden acaba

bende merak ettim acelenin sebebini. hayırlı işmi yoksa?
:123: bence olabilir.
aynalar sana da daha net kilo hedefleri koyalım ne dersin. ben bki hesaplamıyı biliyorum.şu an bki 40 sınırına çok yaklaştın bki 35'i hedefleyelim, sonra da bki 30u...hedefin 50 kilo azmeden insan bunu da başarır ama bazen 50 olmak istiyorum hala 100kiloyum düşüncesi insanı strese sokar. bence basamak basamak hedefine ilerle, ne dersin. uzun süredir şimdiki kilonu koruyorsun. bir ara bu kiloya düşüp 108e çıkmıştın. şimdi gözün 89da falan olsun. kafanda 50 durdukça verdiğin 20 kilo bile seni mutlu edemez. unut 50 yi verdiğin kilolara odaklan, onları say...

günaydın kızlar

sabah kahvaltım 1 bardak şekersiz çay yarım simit
az ama besleyici değil gene...
yav bizim takımda beslenen tam besleniyo (misal ben), kilo verenler de dengesiz besleniyo...yok mu bu işin ortası

ben dün akşam yediklerimi saymıyım
bu sabah telafi etmeye çalıştım
3 etimek, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 2 tatlı kaşığı pekmez, 1 portakal (yazınca gördüm ki pek de az yememişim:78:)

yoğurt ve ayranla aram süperdir cnm yaaa kızım ilk kez kola içtim be hemen onu yakaladın sende

selammm cicişlerrr
sabah üç zeytin bir adet küçük açma bir kupa çay içtim bide jillian diye bir egzersiz indirdim 50 dk yaptım ama acayip yoruldum süper meğer ben leside hiç spor yamıyomuşum gibi geldi buna biraz daha devam ediyim bakalım sonuç nasıl olcakk..ben daha bişey yemedim ama gidip bir elma yiyesim var...

Selam kızlar ben daha hiçbişey yemedim akşama mantı var orantılamam lazım Çok severim mantıyı ondan kısamam gerekirse sabahtan akşama kadar aç dururum onu yemek için

hmm jillian bi de ben araştırayım. doğru leslie insanın haşatını çıkartmıyor bi de callanetics var ki sorma, ben daha 20den fazla o hareketleri yapamadım kadın 100er yüzer yaptırıyo...yaşlı başlı kadın...cıks cıks cıks... bir de nasıl diyete vücut alışıyorsa spora da alışıyormuş. spora giden arkadaşlar vardı salonda step ayrobik pilates yapılıyormuş bazen tempoyu çok düşürüyormuş hoca bazen de canlarını çıkarıyormuş, şokluyormuş adeta...o yüzden bence ara ara sporu da değiştirmek faydalı olur

Selam kızlar ben daha hiçbişey yemedim akşama mantı var orantılamam lazım Çok severim mantıyı ondan kısamam gerekirse sabahtan akşama kadar aç dururum onu yemek için
oooo canımı mantı çektirdir..şööyle ev yapımı mantı olsa da yesek, süper olurdu. dün lahmacun yemiştim bugün ekmek tüketimimi dengelemeye çalışıyorum, mantı bugün olmaz bana. ıspanak yapıcam akşama.

öğle yemeğim kase boyutunda bir lahmacun
yaw dün yediklerimi anlatmıyım diyorum ama lafı siz açıyosunuz
1 orta boy tencerin dibi büyüklüğünde lahmacun ayıptır söylemesi 2 tane
1 ezogelin çorba, yanında da 2 dilim ekmekyemiştim
300 ml ayran, salata

eve gelince 1 portakal
....
sabah ekmeği azalttım. öğlen 2 dilim kepekli ekmek 1 dilim peynir ile tost yaptım.
akşama da ıspanak ve yoğurt yiyeceğim yanında da bol salata ve 2 etimek yemeyi düşünüyorum.

cumaya kadar söz durumu düzelticem inşallah

maşallah yaramasın kuzuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…