- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #21.081
selamm bacılarrr ne güzel kalabalık burasııı yaaa...demek tarçın tatlı krizine çözüm oluyormuş bende yapıyımm bari...
kaptan sende 1. sınıf öğretmeniydin demi. karneleri süsleyeck misn?nasıl bişey yapıyorsun.
benim yemeğim henüz pişio 1 parça haşlama tavuk 3 kaşık bezelyeli pilav salata oooo bugün menü sağlamm
kızlar benim bir an önce kilo vermem lazım :78:
sticker yaparım. bide kartondan kelebek çizip arkaya zımbalamayı düşünüyorum. o kelebeğin ortasına maketle 2 çizik atacam oraya lolipop takacam.şeffaf dosyaya koyacam onuda.
ben yemek yapcam şimdi patlıcan közlemesi ile salata
ve çorba yaparım galiba.görüşürüz kızlar.
anşaabitanesi
akşam yemeği ; 1 kaşık pirinç pilavı , 1 dilim biftek , yarım bardak kola
yoğurdun eksik olduğu bir sofra dahabenim yemeğim henüz pişio 1 parça haşlama tavuk 3 kaşık bezelyeli pilav salata oooo bugün menü sağlamm
neden acabakızlar benim bir an önce kilo vermem lazım :78:
:123: bence olabilir.bende merak ettim acelenin sebebini. hayırlı işmi yoksa?
az ama besleyici değil gene...günaydın kızlar
sabah kahvaltım 1 bardak şekersiz çay yarım simit
senin de sofranda yoğurt veya ayran göremiyorum ama kola görüyorum:89:
yoğurdun eksik olduğu bir sofra daha
az ama besleyici değil gene...
yav bizim takımda beslenen tam besleniyo (misal ben), kilo verenler de dengesiz besleniyo...yok mu bu işin ortası
selammm cicişlerrr
sabah üç zeytin bir adet küçük açma bir kupa çay içtim bide jillian diye bir egzersiz indirdim 50 dk yaptım ama acayip yoruldum süper meğer ben leside hiç spor yamıyomuşum gibi geldi buna biraz daha devam ediyim bakalım sonuç nasıl olcakk..ben daha bişey yemedim ama gidip bir elma yiyesim var...
oooo canımı mantı çektirdir..şööyle ev yapımı mantı olsa da yesek, süper olurdu. dün lahmacun yemiştim bugün ekmek tüketimimi dengelemeye çalışıyorum, mantı bugün olmaz bana. ıspanak yapıcam akşama.Selam kızlar ben daha hiçbişey yemedim akşama mantı var orantılamam lazımÇok severim mantıyı ondan kısamam gerekirse sabahtan akşama kadar aç dururum onu yemek için
yaw dün yediklerimi anlatmıyım diyorum ama lafı siz açıyosunuzöğle yemeğim kase boyutunda bir lahmacun
hmm jillian bi de ben araştırayım. doğru leslie insanın haşatını çıkartmıyorbi de callanetics var ki sorma, ben daha 20den fazla o hareketleri yapamadım kadın 100er yüzer yaptırıyo...yaşlı başlı kadın...cıks cıks cıks... bir de nasıl diyete vücut alışıyorsa spora da alışıyormuş. spora giden arkadaşlar vardı salonda step ayrobik pilates yapılıyormuş bazen tempoyu çok düşürüyormuş hoca bazen de canlarını çıkarıyormuş, şokluyormuş adeta...o yüzden bence ara ara sporu da değiştirmek faydalı olur
oooo canımı mantı çektirdir..şööyle ev yapımı mantı olsa da yesek, süper olurdu. dün lahmacun yemiştim bugün ekmek tüketimimi dengelemeye çalışıyorum, mantı bugün olmaz bana. ıspanak yapıcam akşama.
yaw dün yediklerimi anlatmıyım diyorum ama lafı siz açıyosunuz
1 orta boy tencerin dibi büyüklüğünde lahmacunayıptır söylemesi 2 tane
1 ezogelin çorba, yanında da 2 dilim ekmekyemiştim
300 ml ayran, salata
eve gelince 1 portakal
....
sabah ekmeği azalttım. öğlen 2 dilim kepekli ekmek 1 dilim peynir ile tost yaptım.
akşama da ıspanak ve yoğurt yiyeceğim yanında da bol salata ve 2 etimek yemeyi düşünüyorum.
cumaya kadar söz durumu düzelticem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?