ayyyyy hadi çabuk gel. merak ettik.ya kızlar ben dayanamadım tartıldım.hiç bi fark yok.ben dikkat ediyorum görüyosunuz. artık pes edecem ya. acele mi ediyorum.
evet acele ediyosun, acele edeceğine azmet bence
pes edince ne yapacaksın, 90 kiloya mı çıkacaksın
2.seçeneğin daha iyi olsa diyet yapma derim amadiyet dışındaki seçenek daha beter. ayrıca da daha dün 1 bugün 2...daha bişey görmedik. 2 gün yemeği azalttın diye yarım kilo azalmazssın cicim. sana tavsiyem eline bir liste al, harfiyen yap, bak o zaman nasıl kilo verdiğini göreceksin. kilo verememe sebebimiz listeye tam uymamak. yani kilo veremiyorum diye boşuna üzülüyorsun, üzüleceksen diyetimi tam yapamıyorum bu sebeple kilo veremiyorum diye üzül
ne izliyosun ne var bugün? ben tek osmanı izlerim oda dündü.yarım saat yürüyüşüm var bugün. okuldaki beden eğt. öğretmeni dedi ki spor yaparken kalın şeyler giyin terleyin şort filan giymeyin dedi. baya terletiyo.
ben şunu fark ettim, koşu bandında yürürken sauna eşofman giyersem kalp atım hızım artıyor, kardiyo egzersizlerde yağ yakmak için ulaşılması gereken bir kalp atım hızı var, yani daha az efor sarf ederek o hıza daha çabuk ulaşılıyor. acab avantajı bu mu ki
slm kızlar ben regl olcam kilo vereceğimi düşünmüyorum bu hafta
sabah bir dilim ekmek yarım kibrit kutusu peynir 1 bardak çay
ara yarım simit bir bardak çay
öğle tost 1 bardak çay
akşam bir tabak yoğurtlu makarna
ne çok karbonhidrat :78:
tamam canım bu hafta ben takip etcem.
kahvaltı normal, araöğün simitin büyüklüğüne ve susamlı olup olmamasına göre değerlendirilmeli
tost eğer 2-3 dilim ekmekten ve yağsızsa ona da eyvallah
makarnayı da az yağlı yapsaydın bari.
sebze-meyveden ve protein kaynaklarından da yoksun biz liste. bugün etli sebzeli yoğurtlu şeyler yiyip ekmeği biraz azalt istersen.yarına kilo almak yok.
pinkcat yedin mi mantı yııııı
, rapor alalım kaç tabak acaba