• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah bir sucuklu tost
öğle 1 kase çorba 1 parça tavuk 3 kaşık pilav
ara öğün filan yok bişey yemeye de yapmaya da halim yok. üfff
evliliğe hala alışamadım. bekarken tek kalmyaa fazla alışmışım.

selammm kızlarrr benim kuzum da hastalandı yaaaa offfff....
sabah iki adet form bisküvi yarım bardak çay yarım dilim peynir iki tane zeytin...

üfff bende hasta oldum. hapşıra hapşıra bir hal oldum. akşam yürüyemedim de. kızlarrr hastayken girmeyin buraya bize de bulaştırıyonuuzzz:19:

sümsürüklülerrr geçmiş olsunnn iyi bakın kendinize ve kuzucuklara:2:

slm kızlar kaymakamım emri okuldan sonra yarım saat kitap okuyacakmışız. artık 15.30 da çıkcam okuldan bide hastalanıyorum gözüme vurdu çok ağrıyo bugün bitmek bilmedi yani :59:

sabah 2 dilim ekmek, peynir, zeytin, 2 dilim salam bir bardak şekersiz çay
öğle bir poğaça bir bardak şekersiz çay 4 kaşık melemen

şimdide bir portakal yedim

anşaa ve pinkcat öncelikle sizlere geçmiş olsun. oğlum ve ben de hastayız. ben grip , oğlum grip+öksürük. millet hasta olup dururuken iyi biz yakalanmadık diyordum ikimiz birden yakalandık. hakikaten domuz gribi benzeri bi salgın varmış Allah'tan ikimizde geçen yıl aşımız olmuştuk.

tam adamına sordun:1:

bak demiştim tam adamına sordun diye...ben de yaklaşık 6-7 aydır burdayım ve aynaların bu anlattıklarını ilk defa duyuyorum. meğer ne kadar tecrübeliymiş bu konuda.hiç bize anlatmamıştın:19:

geçmiş olsun canım

sen sordunda ben anlatmadım mı aşkolsun :52:

ne gülüyon kız bakcan mı falıma :33:

selammm kızlarrr benim kuzum da hastalandı yaaaa offfff....
sabah iki adet form bisküvi yarım bardak çay yarım dilim peynir iki tane zeytin...

üfff bende hasta oldum. hapşıra hapşıra bir hal oldum. akşam yürüyemedim de. kızlarrr hastayken girmeyin buraya bize de bulaştırıyonuuzzz:19:

geçmiş olsun kızlar sizede dikkat edin

aşkolsun erkek yok sorun yok...çocuk yok sorun hiiiçç yokk...keşke bekar olsam bende 28 yaşında ve bekarrr ayyyy asıl ben size imreniyorum valla...:51:

uuff yok ya bekarlıkta çekilme ben bıktım doğrusu gurbet ellerde tek başıma olmaktan hani il merkezlerinde olsam sosyal hayat filan derim günlerimi geçiririm ama mahrumiyet yerlerinde anca ömrünü boşa harcıyorsun başka bişey değil

sabah bir sucuklu tost
öğle 1 kase çorba 1 parça tavuk 3 kaşık pilav
ara öğün filan yok bişey yemeye de yapmaya da halim yok. üfff
evliliğe hala alışamadım. bekarken tek kalmyaa fazla alışmışım.
yedeiklerini baya azalttın, bu hastalık sana yaradı sanki:52:
evliliğe alışamamay agelince...zamanla alışıyorsun ama ilk zamanlar heşle ki bi de yalnız yaşamaya alışmışsan zor geliyor. ben evlendiğim ilk aylarda eşimi gördüğümde veya bana seslendiğinde irkiliyordum:95: yanıma gelirken gürültü yapa yapa gel, aniden gelme ya da kapıyı tıkla diyordum:86:

slm kızlar kaymakamım emri okuldan sonra yarım saat kitap okuyacakmışız. artık 15.30 da çıkcam okuldan bide hastalanıyorum gözüme vurdu çok ağrıyo bugün bitmek bilmedi yani :59:

veliler kaymakama dua ediyodur yarım saat daha kafa dinliyeces diye, Allah razı olsun kaymakamdan

sabah 2 dilim ekmek, peynir, zeytin, 2 dilim salam bir bardak şekersiz çay
öğle bir poğaça bir bardak şekersiz çay 4 kaşık melemen

sen de baya azaltmışsın yediklerini. salama dikkat et sadece, aynı büyüklükteki çukulata ile aynı kaloridedir kendileri:34:
şimdide bir portakal yedim

geçmiş olsun canım

sen sordunda ben anlatmadım mı aşkolsun :52:
:33::33::33:

ne gülüyon kız bakcan mı falıma :33:

geçmiş olsun kızlar sizede dikkat edin

uuff yok ya bekarlıkta çekilme ben bıktım doğrusu gurbet ellerde tek başıma olmaktan hani il merkezlerinde olsam sosyal hayat filan derim günlerimi geçiririm ama mahrumiyet yerlerinde anca ömrünü boşa harcıyorsun başka bişey değil

sivas merkez güzel ama. tabi sivas koskoca şehir il merkezine de uzaksan kötü tabi. en sosyal olunabilecek yer internet:1: dua et internet diye bişi var. bi de hayırlı kociş için de dua etmek lazım

ben de geldim 5 te kursum başlıo ordan giriyorum kızlar..Hasta olanlarımıza geçmiş olsun.Benim boğazım çok ağrıyo:(:(
Bugün yediklerimi yazayım 1 dilim kek:D
Kızlar burda havalar acaip soğudu yhaa donuyorum:(:(

evet ama oralarda arkadaşlık da güzel oluyor. burda herkes kendi halinde.

canım o ilk yıllarda oluyor. artık yaş ilerleyince yaşıtların evlenmiş çocuğa karışmış oluyor. çok fazla okul dışında görüşemiyorsun. bekarlar yeni mezunlar onlarlada olmuyor. ay birden kendimi herşeyi görmüş geçirmiş ölmeyi bekleyecen yaşlılar gibi hissettim :52:

tatlı krizim geldiiiiiii. Allahım sen beni koruu.

bacım tatlı krizi için öneriler
1- acaba bir önceki öğünü atladın veya çok az mı yedin , daha doyurucu şeyler yiyebilirdin
2- araöğününü aldın mı meyve+ süt ya da yoğurt mesela ..ya da meyveni,n yanına lifli bişeyler koyabilirdin
3- yemekten sonra canı tatlı çekenlere bu...yemeği yeni yediğinize göre kan şekeriniz falan düşmüş olamaz yani yukarıdaki 2 madde ile sisin alakanız yok. derdiniz susuzluk. bazen susuzluk hissi tatlı isteği olarak algılanabiliyormuş, git bi bardak su iç:)
4- veeee asıl söylemek istediğim şey...tarçın, tarçın, tarçın...tatlı isteğini çok güzel kesiyor, yeşil çayın içine kabuk tarçın konulark tüketilebilir veya sütün üstüne toz tarçın ekilir...süper bişi :40:

elifezgi ilahi kız o kadar değil ya kocişimi seviyorum eve gelsin istiyorum ama pc, tv hepbenim kontrolümdeydi. istersem yemk yapıyordum istemezsem yapmıyordum.temizlikdi spordu bunları canım ne zamn isterse o zaman yapıyordum. şimdi yok efendim o işten yeni gelmişmiş ilgilenmemi bekliyor. ben olmadan uyuyamıyor koca bebek ben halbuki gece oturmayı çoook severdim. kanıt izleyemiyorum. ama yinede allah başımdan eksik etmesin.

bacım tatlı krizi için öneriler
1- acaba bir önceki öğünü atladın veya çok az mı yedin , daha doyurucu şeyler yiyebilirdin
2- araöğününü aldın mı meyve+ süt ya da yoğurt mesela ..ya da meyveni,n yanına lifli bişeyler koyabilirdin
3- yemekten sonra canı tatlı çekenlere bu...yemeği yeni yediğinize göre kan şekeriniz falan düşmüş olamaz yani yukarıdaki 2 madde ile sisin alakanız yok. derdiniz susuzluk. bazen susuzluk hissi tatlı isteği olarak algılanabiliyormuş, git bi bardak su iç:)
4- veeee asıl söylemek istediğim şey...tarçın, tarçın, tarçın...tatlı isteğini çok güzel kesiyor, yeşil çayın içine kabuk tarçın konulark tüketilebilir veya sütün üstüne toz tarçın ekilir...süper bişi :40:
deniycem bacım.

canım o ilk yıllarda oluyor. artık yaş ilerleyince yaşıtların evlenmiş çocuğa karışmış oluyor. çok fazla okul dışında görüşemiyorsun. bekarlar yeni mezunlar onlarlada olmuyor. ay birden kendimi herşeyi görmüş geçirmiş ölmeyi bekleyecen yaşlılar gibi hissettim :52:
anlıyorum bende 3 yıl köyde çalıştım zor insanlarla iletişimde kuramıyuosun küçük yerlerde.laf söz dedikodu.yürüyüş yapamazsın mesela demi dışarda. 2 gün yürüsen ne geziyo bu kadın derler.

tatlı krizim geldiiiiiii. Allahım sen beni koruu.

elmaya tarçın döküp yersen tatlı isteğini köreltiyormuş

sivas merkez güzel ama. tabi sivas koskoca şehir il merkezine de uzaksan kötü tabi. en sosyal olunabilecek yer internet:1: dua et internet diye bişi var. bi de hayırlı kociş için de dua etmek lazım

sivas 70 km uzaklıktayım.

ben de geldim 5 te kursum başlıo ordan giriyorum kızlar..Hasta olanlarımıza geçmiş olsun.Benim boğazım çok ağrıyo:(:(
Bugün yediklerimi yazayım 1 dilim kek:D
Kızlar burda havalar acaip soğudu yhaa donuyorum:(:(

canım burasıda felaket çok kötü kar geliyo :53:

aynen öyle ya...ben mesela bu yıl il değştirdim, bütün ortamım değişti, ev, iş... iyi ki diyorum yalnız biri değilim, kimseyle samimi görüşemiyorum.herkes ailesi ile takılıyor. hal böyle olunca ancak bekarlar ayak uyduruyor bana (eşim sıksık haftasonları ve akşamları da çalışıyor)...bekar arkadaş da yok... sıkıcı yani... evlilerle de samimiyet olması için bir kaç defa aile görüşmesi yapmak gerekiyor, o da olmadı...biz de friiiiiii takılıyos, ben kadın günlerine o halı saha maçlarına gidiyo.

aynalar senin acayip bi hayat tecrüben var, ununu elemiş eleğini asmışsın artık, yeni mezunları falan beğenmediğine göre:1: bence sen mezunlara takıl acayip gençleşirsin , beni içlerine alsalar ben liselilere takılırım:86:

selamm bacılarrr ne güzel kalabalık burasııı yaaa...demek tarçın tatlı krizine çözüm oluyormuş bende yapıyımm bari...:27:

aynen öyle ya...ben mesela bu yıl il değştirdim, bütün ortamım değişti, ev, iş... iyi ki diyorum yalnız biri değilim, kimseyle samimi görüşemiyorum.herkes ailesi ile takılıyor. hal böyle olunca ancak bekarlar ayak uyduruyor bana (eşim sıksık haftasonları ve akşamları da çalışıyor)...bekar arkadaş da yok... sıkıcı yani... evlilerle de samimiyet olması için bir kaç defa aile görüşmesi yapmak gerekiyor, o da olmadı...biz de friiiiiii takılıyos, ben kadın günlerine o halı saha maçlarına gidiyo.

aynalar senin acayip bi hayat tecrüben var, ununu elemiş eleğini asmışsın artık, yeni mezunları falan beğenmediğine göre:1: bence sen mezunlara takıl acayip gençleşirsin , beni içlerine alsalar ben liselilere takılırım:86:

canım bende bu sene il değiştirdim daha önce 5 yıl erzurumda çalıştım orda şartlar daha kötüydü ama arkadaşlık dostluk vardı. ev arkadaşalrımızla kardeş gibiydik çünkü bizim orda birbirimizden başka kimsesi yoktu. burda herkes sivaslı. çoğu evdi diğerleride nişanlı haftasonu evlerine ailelerinin yanına gidiyorlar ev arkadaşımda öyle. ben yalnız kalıyorum haftasonu evden çıkmıyorum çıkacak biyer yok zaten. tek sosyal aktividem okul başka bişey yok bir dönem bitti daha sivasa gitmedim. sadece otogar.

Back