- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #21.101
noldu bi anda ne bu acele kaptan...bende hemen vermek istiyorum ama malum olmuyo gitmiyo nemrutlarr
kaptanım sana güveniorum verirsin sen
bende merak ettim acelenin sebebini. hayırlı işmi yoksa?
neden acaba
aşkolsun yaaaslm kızlar biraz işim var bu triptofan yüzünden hep aklımı çeldi. çocuklara karne için süsler yapıyorum gelirim sonra
merak edin biraz daha
ayyyyy hadi çabuk gel. merak ettik.ya kızlar ben dayanamadım tartıldım.hiç bi fark yok.ben dikkat ediyorum görüyosunuz. artık pes edecem ya. acele mi ediyorum.
aşkolsun yaaa
evde kalmamın nedeni kilo da o yüzden dedim
merhaba kızlar nasılsınız bakalım
iyiz valla canım sen nasılsın bi yandan dizi izliyorum bi yandan da bilgisayara takılmaya çalışıyorum
ne kadar kalbi güzel olsun deseler de yalaaaaannnn.tabi tatlım o zman taliplerin artar hele bide öğretmensin ki. ama gerçek sevenle karşılaştırsın rabbim.
kaptan annemler gelecek tatilin ilk haftası. daha az paylaşımda bulunabşlirim.ama ondan sonraki hafta istersen o haftanın kontrolörü olabilirim. yeni kurallarımızda yanlış hatırlamıyorsam 1 kişi bir hafta boyunca paylaşımda bulunanların günlük yoklamasını alacaktı.
ayyyyy hadi çabuk gel. merak ettik.ya kızlar ben dayanamadım tartıldım.hiç bi fark yok.ben dikkat ediyorum görüyosunuz. artık pes edecem ya. acele mi ediyorum.
ben şunu fark ettim, koşu bandında yürürken sauna eşofman giyersem kalp atım hızım artıyor, kardiyo egzersizlerde yağ yakmak için ulaşılması gereken bir kalp atım hızı var, yani daha az efor sarf ederek o hıza daha çabuk ulaşılıyor. acab avantajı bu mu kine izliyosun ne var bugün? ben tek osmanı izlerim oda dündü.yarım saat yürüyüşüm var bugün. okuldaki beden eğt. öğretmeni dedi ki spor yaparken kalın şeyler giyin terleyin şort filan giymeyin dedi. baya terletiyo.
kahvaltı normal, araöğün simitin büyüklüğüne ve susamlı olup olmamasına göre değerlendirilmelislm kızlar ben regl olcam kilo vereceğimi düşünmüyorum bu hafta
sabah bir dilim ekmek yarım kibrit kutusu peynir 1 bardak çay
ara yarım simit bir bardak çay
öğle tost 1 bardak çay
akşam bir tabak yoğurtlu makarna
ne çok karbonhidrat :78:
tamam canım bu hafta ben takip etcem.
günaydın :82:, akşam oldu ama...kimsecikler yok gene...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?