Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

pinkcat yedin mi mantı yııııı, rapor alalım kaç tabak acaba

1 dolu tabak aldım bitiremedim gözüm açmıs demek ki.Kaldı biraz.Bugün yediklerimi de yazıyım.Sabah bir şey yok.15:30 da kursta 1 kek ve nescafe.Akşam 2 kaşık pilavın yanına bezelye.ekmeksiz.Ama hala kilom aynı dikkat ediyorum ama durdu. gruptan atılcak mıyım ben şimdi:26:

14. TAKIM 191. ETAP

aynalar ( 102,7 / 103,6 / -0,9 / -0,88% )
pinkcat87 ( 66,0 / 66,0 / 0,0/ 0,00% )
elifezgi ( 60,9 / / / % )
akbulak ( 71,7 ) kendi isteği ile takımdan ayrıldı
himeros ( 83,6 ) kendi isteği ile takımdan ayrıldı
Eleven ( 82,2 / / / % )
yamukprenses ( 62,9 ) kendi isteği ile takımdan ayrıldı
bitanesii ( 76,8 / / / % )
triptofan ( 82,4 / / / % )
julia_ ( 59,9 / / / % )
anşaaa ( 91,4 / / / % )

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 622,3 / / / % )

regl olduğumdan fazla çıktım dimi

elifezgicim canım saat 13.30 kadar bildirim yapamadıysam demek bir sorun çıktı ben giremiyecem demektir o zaman listeyi sen hazırla canım

3 hafta üst üste kilo verilmezse diskalifiye olunacak. ama bu kararı bu hafta aldık. bu haftadan itibaren uygulanacak kurallar sen şimdi 1. uyarını aldın canım

tamam listeyi hazırlarım gelmezsen. adet dönemi gerginlikleri için doğadan relax çay tavsiye olunur. içinde sarı kantaron, melisa falan var.sarı kantaronu ahmet maranki gerginlik depresyon için tavsiye ediyordu.

canım günlük tartılmak çok büyük hata, bu huyundan vaz geç. kaldı ki spor yaptım kilo aldım diyenlere burada hep söylüyoruz spora ilk başlandığı zaman kilo alınıyor diye:) vücut kas yapıyor. sen ce mantıklı mı beslenmene dikkat ettiğin ve 2 saat yürüdüğün halde olumsuz bir sonuç elde etmen, mantıklı değil, bu baskül ilizyonu:)

66 kiloyum hala delirmemek içten bile değilll

pinkcat senin metabolizma aç gezmeye alıştı, onu şaşırt bence. sabah kalk güzel bir kahvaltı yap, 3 anaöğün 3araöğün yap. bunu en az 3 gün devam ettir, yağa dikkat et ama ekmeklerini çok da kısma bu süreçte. metabolizman şaşsın azcık. bunu cuma cumartesi pazar pazartesi yaparsan haftaya cumaya tekrar toparlarsın bence.

daha kısacak bişey kalmadı, tek çaren arttırmak, bak dediğimi yap, ahanda şuraya yazıyorum 'bu direnç ancak yiyerek kırılır'

bende vermemişim aynıyım maalesef

takım dökülmüş yaf...benim kilom da aynı
aynalar senin kilon reglden olabilir, gene de biraz dikkat et ki reglden sonra kilolar toptan gitsin.

veeee kızlar size bir haberim var. teyze oluyosunuz... dolayısıyla kilo verme serüvenim henüz buraya kadar... ama ilk 20 hafta kilo almaya niyetim yok (ilk doktorum bu sürede kilo almasan da olur demişti) ilk hamilikte bu zamanlar 62 kiloydum ve 20 hafta 64e çıkmıştım, bu sefer 61den başladım, 61i korusam 3 kilo karda olucam. akıllandım bu sefer öyle şımarık şımarık beslenip de 79la gitmicem doğuma, 9 kilo almak hedefim. bu sebeple takımdan çıksam bile aranızda olucam

bnm de durmuş bu hafta kızlar sadece 150 gr vermişim 59,75

14. TAKIM 191. ETAP

pinkcat87 ( 66,0 / 66,0 / 0,0/ 0,00% )
elifezgi ( 60,9 / 60,9 /0 / 0,00%)
Eleven ( 82,2 / / / % )
bitanesii ( 76,8 / / / % )
triptofan ( 82,4 /82,4 /0 / 0,00%)
julia_ ( 59,9 /59,8 /0,1 /0,17 % )
anşaaa ( 91,4 / / / % )

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 622,3 / / / % )

Son düzenleme:
elifezgicim güzel motive ediyoosun ve mantıklı konuşuyorsun.bebişin hayırlı olsun ama sen yinede takımda ol ve bizi değerlendir olur mu. menülerime kendi kendime doğruyu öğrenene kadar en azından elini üstümden çekme olur mu?

14. TAKIM 191. ETAP

pinkcat87 ( 66,0 / 66,0 / 0,0 / 0,00% )
elifezgi ( 60,9 / 60,9 / 0,0 / 0,00% )
Eleven ( 82,2 / 82,2 / 0,0 / 0,00% )
bitanesii ( 76,8 / 75,9 / 0,9 / 1,17% )
triptofan ( 82,4 / 82,4 / 0,0 / 0,00% )
julia_ ( 59,9 / 59,7/ 0,2 / 0,33% )
anşaaa ( 91,4 / 91,4 / 0,0 / 0,00% )

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 622,3 / 622,1 / 0,2 / 0,03% )

elifezgicim tebrik ederim seni allah tamamına erdirsin canım. takımdan çıkmayı düşünüyormusun

anşaa ve eleven 12 ye kadar bildirim yapmadığı için 1. uyarıyı aldılar. gelecek haftada bildirim yapmazlarsa diskalifiye olacak.

ben, pinkcat84 ve triptofan kilo vermediğimiz için 1. uyarıyı aldık. önümüzdeki 2 hafta daha kilo vermezsek diskalifiye olacağız.

kızlar ben bugün yola çıkacam. daha karneleri vermedik. 3 de vercez. bugün artık takıma uğruyamam. yarın görüşmek dileği ile çok öpt sizi

takımdan çıksam bile buralardayım, benden kurtuluş yok

aynalar bundan sonraki haftalarda en iyi ihtimalle kilomu korurum, kilo vermek için uğraşmam çok doğru olmaz. bu sebeple takımda yer alırsam takım puanı düşer değil mi. nasıl yapılıyor bilmiyorum, hamilelik sebebi ile izinli mi yazıyorsunuz? 9-10 ay sonra 1-2 kilo almış olarak izinden geri dönebilirim, daha fazla kilo alırsam takım çöker ona göre

çok çok özür dilerim kızlar affedin beni uyarımı aldım tabiki ama görev için deli götürdüm elazığa o yüzden giremedim internete zaten aynı kilodayımm evim leş gibi yarın akşam kaynanam gelio bi mutluyum ki sormayın

Ezgicim çok sevindim senin adına Ben bugün gezmekten öldüm.Sabah 9 dan beri alışverişteyim akşam 8:30 da evdeydim.ve hala gezesim vardı.Öldüm bittim anlayacağınız ayaklarıma kara sular indi..Ciciler aldım kendime Bugün biraz abartmıs olabilirim.Sabah yarım simit ayak üstü gezerken yani Saat 13:00 14:00 civarı bir dürüm bir ayran ama buranın dürümleri küçük oluyor..Akşam 8:30 da da kurufasulye yanına 2 kaşık pilav.Ezgi midem bayram etti bugün bakalım nolcak bu hafta Hee az önce de nescafe ve yanına azcık çikolata yedim. Bugünlük bu kadar Ama yaklasık 12 saat gezdim yediklerim o kadar etkilememiştir kilomu muhtemelen.Bu hafta vermem gerek 100 gr versem kardır ya

kızlar günaydın. montignac diyeti nasıl bişey uygulayan var mı. baktım biraz hep beraber onu yapalım mı bu hafta bir deneyelim eğer memnun kalırsak devam ederiz.

kızlar ben ankaraya geldim. bu hafta 9. olmuşuz

kızlar günaydın. montignac diyeti nasıl bişey uygulayan var mı. baktım biraz hep beraber onu yapalım mı bu hafta bir deneyelim eğer memnun kalırsak devam ederiz.

günaydın canım. ismini duydum ama nasıl bişey olduğunu bilmiyorum. sen yaz bi bakalım nasıl bişey uyarsa yaparız.

kahvaltıdan önce 1 elma
kahvaltı 2 haşlanmış yumurta 2 dilim kepekli ekmek domates salaatlık dereotu
tulum peynir 1 kk
ara 1 madlen çikolata 1 mandalina yedim ama midem kazınıyor yaa kurt mu var nedir?

selammm bacularrrrrrrrr
bu hafta takımda en çok ben kilo verdim galiba ama dokuzuncu olmuşuzz olsun moral bozmak yokkk haftaya daha da iyi oluruz inşaallah ben sabahtan beri bişey yemedim başım çatlıyo migrenim tutdu midemde bulanıyo yiyemedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…