- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #21.121
pinkcat yedin mi mantı yııııı, rapor alalım kaç tabak acaba
1 dolu tabak aldım bitiremedimgözüm açmıs demek ki.Kaldı biraz.Bugün yediklerimi de yazıyım.Sabah bir şey yok.15:30 da kursta 1 kek ve nescafe.Akşam 2 kaşık pilavın yanına bezelye.ekmeksiz.Ama hala kilom aynı dikkat ediyorum ama durdu. gruptan atılcak mıyım ben şimdi:26:
tamam listeyi hazırlarım gelmezsen. adet dönemi gerginlikleri için doğadan relax çay tavsiye olunur. içinde sarı kantaron, melisa falan var.sarı kantaronu ahmet maranki gerginlik depresyon için tavsiye ediyordu.ahanda geldim. okulda nöbetciydim. reglin ilk günü sinir bombası gibi gezdim. şimdide dantelli lastiği karnelerin dört çevresine yapıştıracam, süsleyecem. bavul hazırlayacam ooofff.
elifezgicim ben yarın öğlen gelin listeyi yapacam. ama saat 13. 30 olmuş ve ben yapmamışsam sorun çıkmış demektir. o zaman listeyi sen yap tamam mı canım
kızlar lütfen yarın saat 12 ye kadar bildirim bitmiş olsun.
canım günlük tartılmak çok büyük hata, bu huyundan vaz geç. kaldı ki spor yaptım kilo aldım diyenlere burada hep söylüyoruz spora ilk başlandığı zaman kilo alınıyor diye:) vücut kas yapıyor. sen ce mantıklı mı beslenmene dikkat ettiğin ve 2 saat yürüdüğün halde olumsuz bir sonuç elde etmen, mantıklı değil, bu baskül ilizyonu:)evet elif ezgicim 2 gün dikkat edince hemen sonuç bekliyorum. ama ne yapıyım bak bir gün süper güzel dikkat ettim ve o gün 2 saat yürüdüm bantta. sabah tartıldım 300 gr fazla geldi. ertesi gün yine aynı.sen olsan moralin bozulmazmı?ben 2 haftadır aç uyuyorum ve farkettim ki öncden hiç böyle olmazdı. demkki önceden tıka basa yiyormuşum akşam.bu da bişey ama acele ediyorum hemen haftada 1 kilo gitsin istiyorum. olmuyor. tatilde diyetisyene gideyim en iyisi çünkü ne yapacağımı bilemez oldum.
66 kiloyum hala delirmemek içten bile değilll
1 dolu tabak aldım bitiremedimgözüm açmıs demek ki.Kaldı biraz.Bugün yediklerimi de yazıyım.Sabah bir şey yok.15:30 da kursta 1 kek ve nescafe.Akşam 2 kaşık pilavın yanına bezelye.ekmeksiz.Ama hala kilom aynı dikkat ediyorum ama durdu. gruptan atılcak mıyım ben şimdi:26:
bende vermemişim aynıyım maalesef
elifezgicim güzel motive ediyoosun ve mantıklı konuşuyorsun.bebişin hayırlı olsunama sen yinede takımda ol ve bizi değerlendir olur mu. menülerime kendi kendime doğruyu öğrenene kadar en azından elini üstümden çekme olur mu?
14. TAKIM 191. ETAP
aynalar ( 102,7 / 103,6 / -0,9 / -0,88% )
pinkcat87 ( 66,0 / 66,0 / 0,0 / 0,00% )
elifezgi ( 60,9 / 60,9 / 0,0 / 0,00% )
akbulak ( 71,7 ) kendi isteği ile takımdan ayrıldı
himeros ( 83,6 ) kendi isteği ile takımdan ayrıldı
Eleven ( 82,2 / 82,2 / 0,0 / 0,00% )
yamukprenses ( 62,9 ) kendi isteği ile takımdan ayrıldı
bitanesii ( 76,8 / 75,9 / 0,9 / 1,17% )
triptofan ( 82,4 / 82,4 / 0,0 / 0,00% )
julia_ ( 59,9 / 59,7/ 0,2 / 0,33% )
anşaaa ( 91,4 / 91,4 / 0,0 / 0,00% )
14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 622,3 / 622,1 / 0,2 / 0,03% )
elifezgicim tebrik ederim seniallah tamamına erdirsin canım. takımdan çıkmayı düşünüyormusun
anşaa ve eleven 12 ye kadar bildirim yapmadığı için 1. uyarıyı aldılar. gelecek haftada bildirim yapmazlarsa diskalifiye olacak.
ben, pinkcat84 ve triptofan kilo vermediğimiz için 1. uyarıyı aldık. önümüzdeki 2 hafta daha kilo vermezsek diskalifiye olacağız.
kızlar ben bugün yola çıkacam. daha karneleri vermedik. 3 de vercez. bugün artık takıma uğruyamam. yarın görüşmek dileği ile çok öpt sizi
tamam listeyi hazırlarım gelmezsen. adet dönemi gerginlikleri için doğadan relax çay tavsiye olunur. içinde sarı kantaron, melisa falan var.sarı kantaronu ahmet maranki gerginlik depresyon için tavsiye ediyordu.
canım günlük tartılmak çok büyük hata, bu huyundan vaz geç. kaldı ki spor yaptım kilo aldım diyenlere burada hep söylüyoruz spora ilk başlandığı zaman kilo alınıyor diye:) vücut kas yapıyor. sen ce mantıklı mı beslenmene dikkat ettiğin ve 2 saat yürüdüğün halde olumsuz bir sonuç elde etmen, mantıklı değil, bu baskül ilizyonu:)
pinkcat senin metabolizma aç gezmeye alıştı, onu şaşırt bence. sabah kalk güzel bir kahvaltı yap, 3 anaöğün 3araöğün yap. bunu en az 3 gün devam ettir, yağa dikkat et ama ekmeklerini çok da kısma bu süreçte. metabolizman şaşsın azcık. bunu cuma cumartesi pazar pazartesi yaparsan haftaya cumaya tekrar toparlarsın bence.
daha kısacak bişey kalmadı, tek çaren arttırmak, bak dediğimi yap, ahanda şuraya yazıyorum 'bu direnç ancak yiyerek kırılır'
takım dökülmüş yaf...benim kilom da aynı
aynalar senin kilon reglden olabilir, gene de biraz dikkat et ki reglden sonra kilolar toptan gitsin.
veeee kızlar size bir haberim var.teyze oluyosunuz... dolayısıyla kilo verme serüvenim henüz buraya kadar... ama ilk 20 hafta kilo almaya niyetim yok (ilk doktorum bu sürede kilo almasan da olur demişti) ilk hamilikte bu zamanlar 62 kiloydum ve 20 hafta 64e çıkmıştım, bu sefer 61den başladım, 61i korusam 3 kilo karda olucam. akıllandım bu sefer öyle şımarık şımarık beslenip de 79la gitmicem doğuma, 9 kilo almak hedefim. bu sebeple takımdan çıksam bile aranızda olucam
kızlar günaydın. montignac diyeti nasıl bişey uygulayan var mı. baktım biraz hep beraber onu yapalım mı bu hafta bir deneyelim eğer memnun kalırsak devam ederiz.
bende ankaradayım. nasıl güzel kar var değil mi?kızlar ben ankaraya geldim. bu hafta 9. olmuşuz
günaydın canım. ismini duydum ama nasıl bişey olduğunu bilmiyorum. sen yaz bi bakalım nasıl bişey uyarsa yaparız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?