- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #21.041
ama 1 kere olmuşsun demekki oluyor.
merhaba canım nasılsınn?Triptofan aşağıdasın gördüm senimerhaba kızlar
merhaba canım nasılsınn?Triptofan aşağıdasın gördüm seni
Ben de iyiyim canım.Ben de birazdan nescafe yapmayı düşünüyorum acaba Türk kahvesi mi yapsam.Hurmayı ye bence meyve sonucta zararından çok yararı vardır.1 taneden bişey olmaz:78:iyiyim cnm sen napıosun aldım çayımı geçtim pc başına işte karşımda hurma var yesem mi bi tane yemesem mi die düşünüorum
Ben de iyiyim canım.Ben de birazdan nescafe yapmayı düşünüyorum acaba Türk kahvesi mi yapsam.Hurmayı ye bence meyve sonucta zararından çok yararı vardır.1 taneden bişey olmaz:78:
Gel gel fal da bakarız:)) Ne de anlarım ya:)) Canın çok istiyorsa bir tane ye canım.Yoksa çabuk bıkarsın diyetinden.Abartmadığın sürece sorun yok zaten:))
hehe kahvemi içtim kapadım dabakalım sallıcam bişiler.Juliaa sen iyi fal bakıyorsun sanırım..:) ben hiç anlamam:))
ayy haftaya da kaynanam gelecek 1 hafta filan kalır. o varken ya spor yapamazsam.ondan sonrada benim annem gelecek o gelene kadar 80 olsam keşke annem çoook kızar bana yaaa...ama beni tebrik edin geçen markete girdim elime bir çikolata aldım. kasaya yaklaşana kadar aşkımla sıcaklığını hissede ede gezdim. ama kasada bıraktım onu.. çoook mutlu oldum.yeseydim çok mutsuz olurdum. hani bana alkıııışşşş...
ay haftaya benimkide gelio okullar kapanıo ya kızıma bakcak...şekerim kaynanalarımızı tokuşturalımmmne dersin
Sen gel ben bakarım sana kız fal
ahh ahh ne güzel ya çok özeniyorum size..ben de bir an önce evlensem de kaynanam gelseAma daha çook yolumuz var:84:
doğru diyorsun, meyve -süt yoğurt için özel olarak çabalamazsam genelde tüketmeyi ihmakl ediyorum. hele süt ve yoğurdu iyi boşladım son dönem , iş yerine ayran alıp koyayım bari. önceleri araöğünlerde meyve+form bisküvi tüketiyordum şimdi meyveleri evde yiyorum iş yerinde de araöğün olsun diye az az kepekli ürünlerden yiyorum, tok tutuyor. süt yoğurt meselesini halletmeliyim...kız bu ne karbonhidrat yoğunluğu.hani yoğurt,hani meyvedaha çabuk acıktırıyo ekmek vs.
ha birde size bişe anlatcaktım. dün benim yediklerimi yazdım. toplasan 1200 kalori ancak eder ve çok güzel dikkat ettiğimi düşünüyordum. akşamda 135 dakika yani 2 saatten fazla yürüdüm.hergün 45 dk yürüyecem diye karar almıştım. yürüyemediğim günleri dün telafi etmiştim. gece yatarken hesaplıyorum ne güzel sabah şu kadar zayıflamış olurum diye. çünkü aldığım enerji verdiğimden azdı. neyse sabah kalktım tartıldım 83.1 aman alllahım azalacağına artmış. ne bu? kas mı yaptım ne oldu?ve de 2 gündür kabızım biçare? ya ben anlamıyorum neden bu kadar spora rağmen tık yok. artık pes edecem yaa ne diyosunuz bu duruma.
kaptan sen 2 yıldır burdayım diyosun. kaç kilo verdin? yani merak ettiğim en sağlıklı ve en sağlam olanı haftada kaç gram vermek. hızlı vermek mi yavaş vermek mi iyi.hızlı verince çabuk mu alınıyor?ben geçen hafta 1 kilo düştüm hemen geri geldi.ama daha cumaya çok var bugünde 2 saat yürüycem inşallah.
canım ben bu konuda yazcam roman değil cilt cilt ansiklopedi olur
ben 98 ile başaldım 1.5 ayda 85 i gördüm. ama gel gelelim benim moral bi bozuk oldumu sinirimi yemeklerden çıkarıyorum. sanki onlar beni avutuyo. şuanda yine depreşik durumdayım toparlayamıyorum . ama şu son zamanlarda kendime gelir gibi oldum. ben 4 yıl önce 3 ayda 85 kilodan 64 kiloya düşmüştüm ama çok ağır diyet yapıyorum. çünkü bende az ye herşeyden ye durumu yok. bişeyin tadına baktım mı durduramıyom kendimi hiç yemeyim sorun yok. ee böyle olunca diyeti bırakınca bide moral zayıfsa daha fazlasını alıyorum. bence yavaş yavaş kilo vermek önemli kalıcı oluyor. uzmanlar bir ayda en fazla 4 kilo verin diyo. ama biz bir iki günd egitsin istiyoz bütün kilolar. bir diğer dikkat edeceğimiz şeyse kilo verdikten sonra tamma ben verdim artık istediğimi yiyebilirim demek yok. kilo verdikten sonrada dikkat edilmeli. bi kontrol süresi olmalı o zaman kalıcı olur verdiğimiz kilolar
julia ile aynı kulvardaydık ama o aldı başını gidiyor, bu hızla çok yakında 55leri görürakşam yemeğim ; 1 kase salata (ufak), 1 tabak ezogelin çorbası , 2 kaşık yağsız sossuz makarnahepsi bu kadar kızlar artık kilo veremezsem yuh olsun bana yaaaaaaaaa
ayy haftaya da kaynanam gelecek 1 hafta filan kalır. o varken ya spor yapamazsam.ondan sonrada benim annem gelecek o gelene kadar 80 olsam keşke annem çoook kızar bana yaaa...ama beni tebrik edin geçen markete girdim elime bir çikolata aldım. kasaya yaklaşana kadar aşkımla sıcaklığını hissede ede gezdim. ama kasada bıraktım onu.. çoook mutlu oldum.yeseydim çok mutsuz olurdum. hani bana alkıııışşşş...
bende istiyom fal
tmm anşaltık
kızlar ne çok şey yazmışsınız, sabah bir geliyorum ooooo...neler neler olmuş burada
maşallah maşallah
julia ile aynı kulvardaydık ama o aldı başını gidiyor, bu hızla çok yakında 55leri görürama aynaların dediğini unutma, kilo verdikten sonra eski alışkanlıklara dönmek yok
ehehehe kızım bnm nişanım var ama yaza ondan sıkı tutuorum işi
ve benim yediklerim.
akşam 5 köfte, yanında patates kızartması da vardı:26:, 2 dilim de ekme
selammm kızlarrr benim kuzum da hastalandı yaaaa offfff....
sabah iki adet form bisküvi yarım bardak çay yarım dilim peynir iki tane zeytin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?