Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyiyim cnm sen napıosun aldım çayımı geçtim pc başına işte karşımda hurma var yesem mi bi tane yemesem mi die düşünüorum
Ben de iyiyim canım.Ben de birazdan nescafe yapmayı düşünüyorum acaba Türk kahvesi mi yapsam.Hurmayı ye bence meyve sonucta zararından çok yararı vardır.1 taneden bişey olmaz:78:

Ben de iyiyim canım.Ben de birazdan nescafe yapmayı düşünüyorum acaba Türk kahvesi mi yapsam.Hurmayı ye bence meyve sonucta zararından çok yararı vardır.1 taneden bişey olmaz:78:

ramazan hurması ama kız tatlı çok türk kahvesi yapda beraber içelim

Gel gel fal da bakarız:)) Ne de anlarım ya:)) Canın çok istiyorsa bir tane ye canım.Yoksa çabuk bıkarsın diyetinden.Abartmadığın sürece sorun yok zaten:))

hehe kahvemi içtim kapadım da bakalım sallıcam bişiler.Juliaa sen iyi fal bakıyorsun sanırım..:) ben hiç anlamam:))

ay haftaya benimkide gelio okullar kapanıo ya kızıma bakcak...şekerim kaynanalarımızı tokuşturalımmmne dersin

ay haftaya benimkide gelio okullar kapanıo ya kızıma bakcak...şekerim kaynanalarımızı tokuşturalımmmne dersin

ahh ahh ne güzel ya çok özeniyorum size..ben de bir an önce evlensem de kaynanam gelse Ama daha çook yolumuz var:84:

kızlar ne çok şey yazmışsınız, sabah bir geliyorum ooooo...neler neler olmuş burada
anşaa ve pinkcat öncelikle sizlere geçmiş olsun. oğlum ve ben de hastayız. ben grip , oğlum grip+öksürük. millet hasta olup dururuken iyi biz yakalanmadık diyordum ikimiz birden yakalandık. hakikaten domuz gribi benzeri bi salgın varmış Allah'tan ikimizde geçen yıl aşımız olmuştuk.

kız bu ne karbonhidrat yoğunluğu.hani yoğurt,hani meyvedaha çabuk acıktırıyo ekmek vs.
doğru diyorsun, meyve -süt yoğurt için özel olarak çabalamazsam genelde tüketmeyi ihmakl ediyorum. hele süt ve yoğurdu iyi boşladım son dönem , iş yerine ayran alıp koyayım bari. önceleri araöğünlerde meyve+form bisküvi tüketiyordum şimdi meyveleri evde yiyorum iş yerinde de araöğün olsun diye az az kepekli ürünlerden yiyorum, tok tutuyor. süt yoğurt meselesini halletmeliyim...

her gün tartılma...defalarca tecrübe ettim. hele kabızlık problemin varsa hiç tartılma, tuvalet işini hallet öyle tartıl. ayıptır söylemesi çok kilo fark ettiriyor, 200 gram ne ki
her gün tartlırsan şöyl ebişey oluyo: normalde cumadan cumaye tartılacaksın ve salı günü tartıldın ve kilo almış gözüktün moralin bozulup cumaya kadar diyeti iptal ediyorsun , yok kilo vermiş gözükürsen 'oooo şimdiden bu kadar kilo verdim' diyip diyeti gene bozuyorsun. bene geçen perşembe nohut detoksunu niye bozdum sanıyorsunuz , sbaha bir baktım bir günde 100-200 gram vermişim, hem de çok uymadığım helde. demek ki uymadan da kilo veriliyor diye diyeti iyice bıraktım ve geçen haftayı kilo vermeden kapattım haftada 1den sık tartılmak yok oldu mu kendi kendimize söz verelim

tam adamına sordun

bak demiştim tam adamına sordun diye...ben de yaklaşık 6-7 aydır burdayım ve aynaların bu anlattıklarını ilk defa duyuyorum. meğer ne kadar tecrübeliymiş bu konuda.hiç bize anlatmamıştın

biliyormusunzu benim de kilo alma serüvenim 55 kiloyu beğenmeyip 50 kiloya hatta 49,9 kiloya düşmemle başladı... biraz diyet biraz oruçla çok da çabalamadan 50ye düştüm 1 yıl içinde 55e geri çıktım. sonraki 1 yılda 58 oldum. 59 60 derken hamililelik 1. ayında 62ydim...öyl eişte...keşke hiç 50 için uğraşmasaymışım diyorum.

akşam yemeğim ; 1 kase salata (ufak), 1 tabak ezogelin çorbası , 2 kaşık yağsız sossuz makarna hepsi bu kadar kızlar artık kilo veremezsem yuh olsun bana yaaaaaaaaa
julia ile aynı kulvardaydık ama o aldı başını gidiyor, bu hızla çok yakında 55leri görür ama aynaların dediğini unutma, kilo verdikten sonra eski alışkanlıklara dönmek yok

:81:haftada 1 defa yiyebilirsin ama...sütlü tatlı veya çikolatadan birini seç......ayyyy pardon dün sen tramisu yemiştin değil mi

ve benim yediklerim.
akşam 5 köfte, yanında patates kızartması da vardı:26:, 2 dilim de ekmek

araöğün: 1 büyük portakal, 1 parmak kadar muz

dün koşu bandında 15 dk yürüdüm.5-5,8 km arasında hızı düşürüp çıkardım

sabah
1 bardak ılık su, 3 kuru kayısı

kahvaltı:1 dilim kaşar peyniri, 1,5 dilim çavdar ekmeği

şimdi de ılık su içiyorum.ve 1 form bisküvi yiyeceğim

bende istiyom fal
tmm anşaltık

selammm kızlarrr benim kuzum da hastalandı yaaaa offfff....
sabah iki adet form bisküvi yarım bardak çay yarım dilim peynir iki tane zeytin...

üfff bende hasta oldum. hapşıra hapşıra bir hal oldum. akşam yürüyemedim de. kızlarrr hastayken girmeyin buraya bize de bulaştırıyonuuzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…