- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #21.061
ahh ahh ne güzel ya çok özeniyorum size..ben de bir an önce evlensem de kaynanam gelseAma daha çook yolumuz var:84:
bende istiyom fal
hüzünlendim birden
selammm kızlarrr benim kuzum da hastalandı yaaaa offfff....
sabah iki adet form bisküvi yarım bardak çay yarım dilim peynir iki tane zeytin...
üfff bende hasta oldum. hapşıra hapşıra bir hal oldum. akşam yürüyemedim de. kızlarrr hastayken girmeyin buraya bize de bulaştırıyonuuzzz
anşaa ve pinkcat öncelikle sizlere geçmiş olsun. oğlum ve ben de hastayız. ben grip , oğlum grip+öksürük. millet hasta olup dururuken iyi biz yakalanmadık diyordum ikimiz birden yakalandık. hakikaten domuz gribi benzeri bi salgın varmış Allah'tan ikimizde geçen yıl aşımız olmuştuk.
tam adamına sordun
bak demiştim tam adamına sordun diye...ben de yaklaşık 6-7 aydır burdayım ve aynaların bu anlattıklarını ilk defa duyuyorum. meğer ne kadar tecrübeliymiş bu konuda.hiç bize anlatmamıştın
selammm kızlarrr benim kuzum da hastalandı yaaaa offfff....
sabah iki adet form bisküvi yarım bardak çay yarım dilim peynir iki tane zeytin...
üfff bende hasta oldum. hapşıra hapşıra bir hal oldum. akşam yürüyemedim de. kızlarrr hastayken girmeyin buraya bize de bulaştırıyonuuzzz
aşkolsun erkek yok sorun yok...çocuk yok sorun hiiiçç yokk...keşke bekar olsam bende 28 yaşında ve bekarrr ayyyy asıl ben size imreniyorum valla...
yedeiklerini baya azalttın, bu hastalık sana yaradı sankisabah bir sucuklu tost
öğle 1 kase çorba 1 parça tavuk 3 kaşık pilav
ara öğün filan yok bişey yemeye de yapmaya da halim yok. üfff
evliliğe hala alışamadım. bekarken tek kalmyaa fazla alışmışım.
slm kızlar kaymakamım emri okuldan sonra yarım saat kitap okuyacakmışız. artık 15.30 da çıkcam okuldan bide hastalanıyorum gözüme vurdu çok ağrıyo bugün bitmek bilmedi yani
veliler kaymakama dua ediyodur yarım saat daha kafa dinliyeces diye, Allah razı olsun kaymakamdan
sabah 2 dilim ekmek, peynir, zeytin, 2 dilim salam bir bardak şekersiz çay
öğle bir poğaça bir bardak şekersiz çay 4 kaşık melemen
sen de baya azaltmışsın yediklerini. salama dikkat et sadece, aynı büyüklükteki çukulata ile aynı kaloridedir kendileri
şimdide bir portakal yedim
geçmiş olsun canım
sen sordunda ben anlatmadım mı aşkolsun
ne gülüyon kız bakcan mı falıma
geçmiş olsun kızlar sizede dikkat edin
uuff yok ya bekarlıkta çekilme ben bıktım doğrusu gurbet ellerde tek başıma olmaktan hani il merkezlerinde olsam sosyal hayat filan derim günlerimi geçiririm ama mahrumiyet yerlerinde anca ömrünü boşa harcıyorsun başka bişey değil
evet ama oralarda arkadaşlık da güzel oluyor. burda herkes kendi halinde.
tatlı krizim geldiiiiiii. Allahım sen beni koruu.
deniycem bacım.bacım tatlı krizi için öneriler
1- acaba bir önceki öğünü atladın veya çok az mı yedin , daha doyurucu şeyler yiyebilirdin
2- araöğününü aldın mı meyve+ süt ya da yoğurt mesela ..ya da meyveni,n yanına lifli bişeyler koyabilirdin
3- yemekten sonra canı tatlı çekenlere bu...yemeği yeni yediğinize göre kan şekeriniz falan düşmüş olamaz yani yukarıdaki 2 madde ile sisin alakanız yok. derdiniz susuzluk. bazen susuzluk hissi tatlı isteği olarak algılanabiliyormuş, git bi bardak su iç:)
4- veeee asıl söylemek istediğim şey...tarçın, tarçın, tarçın...tatlı isteğini çok güzel kesiyor, yeşil çayın içine kabuk tarçın konulark tüketilebilir veya sütün üstüne toz tarçın ekilir...süper bişi
anlıyorum bende 3 yıl köyde çalıştım zor insanlarla iletişimde kuramıyuosun küçük yerlerde.laf söz dedikodu.yürüyüş yapamazsın mesela demi dışarda. 2 gün yürüsen ne geziyo bu kadın derler.canım o ilk yıllarda oluyor. artık yaş ilerleyince yaşıtların evlenmiş çocuğa karışmış oluyor. çok fazla okul dışında görüşemiyorsun. bekarlar yeni mezunlar onlarlada olmuyor. ay birden kendimi herşeyi görmüş geçirmiş ölmeyi bekleyecen yaşlılar gibi hissettim
sadece kek mi? anaaaaa..kendine ceza mı verdin kek yedim diye.ben de geldim 5 te kursum başlıo ordan giriyorum kızlar..Hasta olanlarımıza geçmiş olsun.Benim boğazım çok ağrıyo
Bugün yediklerimi yazayım 1 dilim kek
Kızlar burda havalar acaip soğudu yhaa donuyorum
tatlı krizim geldiiiiiii. Allahım sen beni koruu.
sivas merkez güzel ama. tabi sivas koskoca şehir il merkezine de uzaksan kötü tabi. en sosyal olunabilecek yer internetdua et internet diye bişi var. bi de hayırlı kociş için de dua etmek lazım
ben de geldim 5 te kursum başlıo ordan giriyorum kızlar..Hasta olanlarımıza geçmiş olsun.Benim boğazım çok ağrıyo
Bugün yediklerimi yazayım 1 dilim kek
Kızlar burda havalar acaip soğudu yhaa donuyorum
canım o ilk yıllarda oluyor. artık yaş ilerleyince yaşıtların evlenmiş çocuğa karışmış oluyor. çok fazla okul dışında görüşemiyorsun. bekarlar yeni mezunlar onlarlada olmuyor. ay birden kendimi herşeyi görmüş geçirmiş ölmeyi bekleyecen yaşlılar gibi hissettim
aynen öyle ya...ben mesela bu yıl il değştirdim, bütün ortamım değişti, ev, iş... iyi ki diyorum yalnız biri değilim, kimseyle samimi görüşemiyorum.herkes ailesi ile takılıyor. hal böyle olunca ancak bekarlar ayak uyduruyor bana (eşim sıksık haftasonları ve akşamları da çalışıyor)...bekar arkadaş da yok... sıkıcı yani... evlilerle de samimiyet olması için bir kaç defa aile görüşmesi yapmak gerekiyor, o da olmadı...biz de friiiiiii takılıyos, ben kadın günlerine o halı saha maçlarına gidiyo.
aynalar senin acayip bi hayat tecrüben var, ununu elemiş eleğini asmışsın artık, yeni mezunları falan beğenmediğine görebence sen mezunlara takıl acayip gençleşirsin , beni içlerine alsalar ben liselilere takılırım:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?