- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #21.001
yavrummm benimmm beaaa maşallah bu arada pek de güseliizz haavalla az daha kilo verince dehşetül vahşet olursun senn:82:
arkadaşlar herkesin problemleri oluyor.ben sanki çokmu mutluyumda bu kadar kilo veriyorum.çabalıyorum. içimi dökecem dayanamıyorum artık.,
bilirsiniz daha bebeğimi kaybedeli 3 ay oldu. tüm yazı yatarak geçirdim ve bir tatil bile yapmadan, ki onu bırakın 2 adım dışarı çıkmadan işe başladım. psikolojim berbattı.bebeğimi hala çok özlüyorum ve daima özleyeceğim.bazı geceler karnıma tekme attığını hissediyorum. sabahlara kadar uyumadığım oluyor.ama pes etmedim.
karalar bağladım ama devam ettim paylaşıma.
eşimle problemlerim var.boşanacağız belkide.1 haftadır 1 kelime bile konuşmadık. buzdolabı gibi. öldü içimde bişeyler. 3 hafta önce boşanma dilekçesi filan hazırlandı. her konuda anlaştık. bi tek bana git dedi. evden benim çıkmamı istedi.bende bu kışta ev taşıyamam deyince ertelendi ama durum hala aynı.
oğlumu kaybettim.evliliğim bitme noktasında.
inanın dayanacak gücüm yok.kendimden nefret ediyorum. neden ben diyorum.
eşim sadece alışkanlık artık benim için, onun içinde ben aynıyım. bakmayın burda eşim yemek hazırladı demelerime.işin iç yüzü hiç öyle değil.
tek bir hamle kaldı.eğer ev tutup taşınırsam bitecek herşey. cesaret istiyorum kendime.. bunca acıya dayandım bunada dayanır ayakta kalırım nasılsa.ya kalamazsam....
aşk yok heyecan yok destek yok güven yok huzur yok
kendi ailemle yaşadıklarımı hiç saymıyorum bile.
bunlara rağmen kopmadım sizden. hangi gün görmediniz beni burda?
kilo verme olayına bağlamıyorum bunu yanlış anlamayın. hep dediğim gibi bende çakılıp kalcam bi kiloda veremicem.paylaşımdır asıl sözünü ettiğim.dertleşeceğim kimsem olmasada hep içime içime atsamda görev bildim takımdaki yerimi.
tek söyleyeceğim.azimlisin diyorsunuz ya arkadaşlarım, azimliyim evet ama keşke hayatımdada bu kadar istikrarlı olsam keşke.
benim kafamı dağıtacağım yer burası.iyiki varsınız.hayata tutunmaya çabalıyorum. hadi ha gayret kızlar.dağıtalım paylaşalım aksın sayfalar...
günaydın kızlar bu sabah ekmeğin kıyısından ufak bi parça kopardım ve içine bir dilim peynir koydum bir kupada şekersiz çay hepsi bu kadar kahvaltımın
himeros'un bu mesajına karşılık bişiler yazacaktım ki bir baktım gitmiş
Gidenler olmuş takımdan. araya haftasonu girince takımda neler neler olmuş...
kızlar böyle duygu dolu mesajlar yazıp karşılık bulamayınca insan üzülüyor, hepimiz üzülüyoruz. bırakın duygu dolu olmasını yazdığımız bir cümleye bile karşılık bulamayınca üzülüyoruz. yaz yaz okuyan yok gibi bir durum oluşuyor. bu durumu da ben defalarca yaşıyorum. karşılık verilen bir kaç yorum ile avunuyorum. mesai saatleri boyunca buraya yazı yazan, karşılık gelmese de arka arkaya 3-4 mesaj yazan bunu günlerce yapan gurursuzun tekiyim ben. Daha önce de bazı forumlarda yer aldım, süper moderatör olacak kadar ilgilendim vakit geçirdim, o forum yönetim kararı ile kapatılınca internete girmeye ara verdim. ta ki burası ile tanışana kadar... paylaşımı az olsa da yadırgamıyorum, ya da ben bişey yazdım cevap vermediler diye garipsemiyorum, niyeyse böyle işte internet alemi... Takımı terk etmek yerine 'aaa na kadar canlı takımlar var ' diyip zayıflma kilo gruplarına takılmaya başladım. hakikaten çok canlıydılar, bana sadece 14. takım yetmediği için önceleri 60-69 kilo grubunu sonradan da dengeli beslenme grubunu takibe başladım, inanın bir fark yok. oralarda saatlerce paylaşımsız kalıyor.yeri geliyor hem 14. takımdan hem de diğer takımdan cevap gelmiyor.
ama bir alıntı yapsa 'bugün biraz fazla yemişsin' dese bile insanın bütün sıkıntıları gidiyor. hele bi de uzuuuun uzuuun anlattıklarınıza duygularınıza birileri karşılık veriyorsa tamamdır.
umarım diğer arkadaşlar takıma geri dönerler, şikayet ettikleri şeylere diğer takımlarda da şahit olacaklarını düşünüyorum. takımın hiç mi kabahati yok, var, zaten kabahati olanlar anlamış görünüyor.
herşeyde vardır bir hayır diyorum ve giden arkadaşları bekliyorum
baya azmış yediklerin
bense haftasonu çoştum, epey bi yedimbu sabah tekrar dikkat etmeye başladım. 1,5 dilim çavdar ekmeği domates salatalık...canım beynir bile istemedi. ben haftasonları abartıp hafta içi dikkat edince anca kilomu koruyorum:26: eşşeklik bu benim yaptığım...bana ceza verin hak ettim valla...
evet hak veriyorum sana canım. daha önceki mesajlarımdan birinde 2 yıl bu siteyim bütün takımlardan mezun olanların sayısının 10 bile olmadığını yazmıştım. bu durum sadece bizim takıma özgü bişey değil. diğer takımlarda da aynı sorun var ve bir kaç takım bile kapandı bu durumdan. bu takımda 4-5 kişi bile kaldığını biliyorum. ama kapatmak çare değil. inş bundan sonra güzel bi şekilde devam edeceğiz.
en azından dikkat etmeye başlamışsın bu da iyi ben kopunca bi daha kendimi toplayamıyorum
meraba kızlarr...kızım çok hasta ve sabahtan beri hastanedeydim yeni geldim onu yatırdım hemen bilgisayara kostum ben bügün 1 pizza yedim ama daha başka bişey yemiycen hastanede yiyebilceğim tek o vardı başka çare yoktu anlıycağnız bu saatlerde hani muhabbet olcaktı kimselerigöremiyorum
geçmiş olsunnezgicim söylediklerin konusunda çok haklısın.başka takıma gitmek bir çözüm değil asla.Kalıp takımımızı düzeltmeye çalışmak asıl çözüm bana göre.ben rejimime başladığımdaqn beri buradayım.yeri geldi paylaşım oldu yeri geldi olmadı.ben de yapan ve yapmayanlar arasındayım ki herkes böyle.yani kişi olarak ele alırsak da herkesin düzenli paylaşım yaptığını göremiyorum.Bu konuda haklıyız.herkesin işi oluyor günlük koşuşuturmadan unutuluyor.ben bu durumu yanlış bulmuyorum.elimden geldiğince de girmeye çalışıyorum.emin olun burdaki herkes elinden geldiğince paylaşımda bulunuyor.kimse keyfine girmemezlik etmiyor.bu sorunumuz takım içinde çözülebilir ancak diyorum..
gelelim bugün yediklerime.Birden biraz az elma.Birkaç saat sonra biraz çekirdek.Akşama tavuk var.Az önce kek yaptım canım çok istedi yemekten sonra bir dilim yicem.Bence en masum tatlılardan birisi gibi geliyor kek bana.Kendimi ancak böyle avutuyorum
Kursa gitmedim bugün.Boğazım çok agrıyo.Sesim falan değişti.Tekrar grip olmaktan korkuyorum.Yarın gitcem ama:)
Canım çok geçmiş olsun.Ben burdayım ama çıkmak zorundayım..Yemek pişircem
himeros'un bu mesajına karşılık bişiler yazacaktım ki bir baktım gitmiş
Gidenler olmuş takımdan. araya haftasonu girince takımda neler neler olmuş...
kızlar böyle duygu dolu mesajlar yazıp karşılık bulamayınca insan üzülüyor, hepimiz üzülüyoruz. bırakın duygu dolu olmasını yazdığımız bir cümleye bile karşılık bulamayınca üzülüyoruz. yaz yaz okuyan yok gibi bir durum oluşuyor. bu durumu da ben defalarca yaşıyorum. karşılık verilen bir kaç yorum ile avunuyorum. mesai saatleri boyunca buraya yazı yazan, karşılık gelmese de arka arkaya 3-4 mesaj yazan bunu günlerce yapan gurursuzun tekiyim ben. Daha önce de bazı forumlarda yer aldım, süper moderatör olacak kadar ilgilendim vakit geçirdim, o forum yönetim kararı ile kapatılınca internete girmeye ara verdim. ta ki burası ile tanışana kadar... paylaşımı az olsa da yadırgamıyorum, ya da ben bişey yazdım cevap vermediler diye garipsemiyorum, niyeyse böyle işte internet alemi... Takımı terk etmek yerine 'aaa na kadar canlı takımlar var ' diyip zayıflma kilo gruplarına takılmaya başladım. hakikaten çok canlıydılar, bana sadece 14. takım yetmediği için önceleri 60-69 kilo grubunu sonradan da dengeli beslenme grubunu takibe başladım, inanın bir fark yok. oralarda saatlerce paylaşımsız kalıyor.yeri geliyor hem 14. takımdan hem de diğer takımdan cevap gelmiyor.
ama bir alıntı yapsa 'bugün biraz fazla yemişsin' dese bile insanın bütün sıkıntıları gidiyor. hele bi de uzuuuun uzuuun anlattıklarınıza duygularınıza birileri karşılık veriyorsa tamamdır.
umarım diğer arkadaşlar takıma geri dönerler, şikayet ettikleri şeylere diğer takımlarda da şahit olacaklarını düşünüyorum. takımın hiç mi kabahati yok, var, zaten kabahati olanlar anlamış görünüyor.
herşeyde vardır bir hayır diyorum ve giden arkadaşları bekliyorum
kız bu ne karbonhidrat yoğunluğu.hani yoğurt,hani meyvesabah:1,5 dilim çavdar ekmeği,domates salatalık
arada:1 form bisküvi
öğlen 2 dilim çavdar ekmeği
1 dilim kaşar peyniri
1,5 dilim sucuk ile tost
arada:1 etimek
bende aynı durumdayım canım bugün tramisu yedim 1 dil,m. akşam başka bişe yemiycem dengeleyecem.Mühim bir sorum var kızlar bugün hastanelerde süründüğüm için akşama kadar iş arkadaşlarım pastaları börekleri yüklenip gelmişler...ben de dedimki takım arkadaşlarım izin verirse belki uçlarından tadlarına bakabilirim yardımmm yaniii acil duruuuum çabuk cvp bekliyorum...azıcık yiycem valla sözzz
TRİPTOFAN BACIM NAPIYIMMM GII...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?