Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydınnn kızlarrr topiğin açılışı bu gün bende olsun....
sabah bir bardak sirkeli ılık su...
bakalım gün bize neler getircekk azzzz getirsinnn ama...:82:

günaydın kızlar bu sabah ekmeğin kıyısından ufak bi parça kopardım ve içine bir dilim peynir koydum bir kupada şekersiz çay hepsi bu kadar kahvaltımın

himeros'un bu mesajına karşılık bişiler yazacaktım ki bir baktım gitmiş
Gidenler olmuş takımdan. araya haftasonu girince takımda neler neler olmuş...

kızlar böyle duygu dolu mesajlar yazıp karşılık bulamayınca insan üzülüyor, hepimiz üzülüyoruz. bırakın duygu dolu olmasını yazdığımız bir cümleye bile karşılık bulamayınca üzülüyoruz. yaz yaz okuyan yok gibi bir durum oluşuyor. bu durumu da ben defalarca yaşıyorum. karşılık verilen bir kaç yorum ile avunuyorum. mesai saatleri boyunca buraya yazı yazan, karşılık gelmese de arka arkaya 3-4 mesaj yazan bunu günlerce yapan gurursuzun tekiyim ben. Daha önce de bazı forumlarda yer aldım, süper moderatör olacak kadar ilgilendim vakit geçirdim, o forum yönetim kararı ile kapatılınca internete girmeye ara verdim. ta ki burası ile tanışana kadar... paylaşımı az olsa da yadırgamıyorum, ya da ben bişey yazdım cevap vermediler diye garipsemiyorum, niyeyse böyle işte internet alemi... Takımı terk etmek yerine 'aaa na kadar canlı takımlar var ' diyip zayıflma kilo gruplarına takılmaya başladım. hakikaten çok canlıydılar, bana sadece 14. takım yetmediği için önceleri 60-69 kilo grubunu sonradan da dengeli beslenme grubunu takibe başladım, inanın bir fark yok. oralarda saatlerce paylaşımsız kalıyor.yeri geliyor hem 14. takımdan hem de diğer takımdan cevap gelmiyor.
ama bir alıntı yapsa 'bugün biraz fazla yemişsin' dese bile insanın bütün sıkıntıları gidiyor. hele bi de uzuuuun uzuuun anlattıklarınıza duygularınıza birileri karşılık veriyorsa tamamdır.
umarım diğer arkadaşlar takıma geri dönerler, şikayet ettikleri şeylere diğer takımlarda da şahit olacaklarını düşünüyorum. takımın hiç mi kabahati yok, var, zaten kabahati olanlar anlamış görünüyor.
herşeyde vardır bir hayır diyorum ve giden arkadaşları bekliyorum

günaydın kızlar bu sabah ekmeğin kıyısından ufak bi parça kopardım ve içine bir dilim peynir koydum bir kupada şekersiz çay hepsi bu kadar kahvaltımın

baya azmış yediklerin

bense haftasonu çoştum, epey bi yedim bu sabah tekrar dikkat etmeye başladım. 1,5 dilim çavdar ekmeği domates salatalık...canım beynir bile istemedi. ben haftasonları abartıp hafta içi dikkat edince anca kilomu koruyorum:26: eşşeklik bu benim yaptığım...bana ceza verin hak ettim valla...

evet hak veriyorum sana canım. daha önceki mesajlarımdan birinde 2 yıl bu siteyim bütün takımlardan mezun olanların sayısının 10 bile olmadığını yazmıştım. bu durum sadece bizim takıma özgü bişey değil. diğer takımlarda da aynı sorun var ve bir kaç takım bile kapandı bu durumdan. bu takımda 4-5 kişi bile kaldığını biliyorum. ama kapatmak çare değil. inş bundan sonra güzel bi şekilde devam edeceğiz.

en azından dikkat etmeye başlamışsın bu da iyi ben kopunca bi daha kendimi toplayamıyorum

benim iş yerim kendimi toplamak için iyi oluyor. iş yerinde yemek çıkmıyor, kendi yemeğimizi hazırlamak için (tost gibi şeyler) mutfak ortamı da var. eski işyerime göre daha az stresli. şimdi haftasonu bozsam bile hafta içi düzeltebiliyorum, bir de meşgul olunca acıksam bile vakit daha kolay geçiyor. başkaları iş yerinde yemek çıkmıyor diye şikayet eder bense şükrediyorum, yemek çıkınca ne olacağını bildiğim için

sabah:1,5 dilim çavdar ekmeği,domates salatalık

arada:1 form bisküvi

öğlen 2 dilim çavdar ekmeği
1 dilim kaşar peyniri
1,5 dilim sucuk ile tost

arada:1 etimek

ezgicim söylediklerin konusunda çok haklısın.başka takıma gitmek bir çözüm değil asla.Kalıp takımımızı düzeltmeye çalışmak asıl çözüm bana göre.ben rejimime başladığımdaqn beri buradayım.yeri geldi paylaşım oldu yeri geldi olmadı.ben de yapan ve yapmayanlar arasındayım ki herkes böyle.yani kişi olarak ele alırsak da herkesin düzenli paylaşım yaptığını göremiyorum.Bu konuda haklıyız.herkesin işi oluyor günlük koşuşuturmadan unutuluyor.ben bu durumu yanlış bulmuyorum.elimden geldiğince de girmeye çalışıyorum.emin olun burdaki herkes elinden geldiğince paylaşımda bulunuyor.kimse keyfine girmemezlik etmiyor.bu sorunumuz takım içinde çözülebilir ancak diyorum..
gelelim bugün yediklerime.Birden biraz az elma.Birkaç saat sonra biraz çekirdek.Akşama tavuk var.Az önce kek yaptım canım çok istedi yemekten sonra bir dilim yicem.Bence en masum tatlılardan birisi gibi geliyor kek bana.Kendimi ancak böyle avutuyorum
Kursa gitmedim bugün.Boğazım çok agrıyo.Sesim falan değişti.Tekrar grip olmaktan korkuyorum.Yarın gitcem ama:)

meraba kızlarr...kızım çok hasta ve sabahtan beri hastanedeydim yeni geldim onu yatırdım hemen bilgisayara kostum ben bügün 1 pizza yedim ama daha başka bişey yemiycen hastanede yiyebilceğim tek o vardı başka çare yoktu anlıycağnız bu saatlerde hani muhabbet olcaktı kimselerigöremiyorum

Canım çok geçmiş olsun.Ben burdayım ama çıkmak zorundayım..Yemek pişircem

geçmiş olsunn bu kış herkes çok hasta oldu yaa...gecen sene aman domuz gribi var diyoduk bu senede salgın var aman dikkat diyolarr:26:

anşaaa çok geçmiş olsun cnmmm aman kuzucuklarımız hasta olmasın hiç birine kıyamıyorum benn yaaa..
gelelim yediklerimee
sabah bir bardak elma sirkeli ılık su
bir simit biraz peynir iki zeytin yarım bardak çay
öğle iki pötibör bisküvi yarım elma
ara yarım muz
akşam ıspanak yemeği üç kaşık bir dilim ekmek....
tabisidee bir saat lesi bacımla spor yaptım...

evet canım himeros bu mesajı yazdığında ben açıktım.cevap yazıyordum ama kocam bilgisayarı kapat benle ilgilen vs diye elimden pc yi alıp kapattı. cevap yazmak istedim ama geri açtığımda takımdan ayrılacağını söylemişti bile. belki de açıktı yazmadı demiştir.neyse belki geri döner.

kızlar ben az önce geldim eve. bugün öğretmen arkadaşlarla oturmamız vardı. öğrencileri velileri çekiştirip durduk. gezmeye gitmeyi sevmez oldum ikramlar yüzünden bilirsiniz ikramı severiz ısrarı da..
gelelim yediklerime.

sabah 1 tost 1 ayran
öğle 3 kepçe çorba salata ekmek YOK
ikindi 1 dilim tramisu 3 sigara böreği
akşam bezelyeli yoğurtlu makarna salatası 3 kaşık
birazdan da 1 elma 1 portakal yerim.

Son düzenleme:
Mühim bir sorum var kızlar bugün hastanelerde süründüğüm için akşama kadar iş arkadaşlarım pastaları börekleri yüklenip gelmişler...ben de dedimki takım arkadaşlarım izin verirse belki uçlarından tadlarına bakabilirim yardımmm yaniii acil duruuuum çabuk cvp bekliyorum...azıcık yiycem valla sözzz
TRİPTOFAN BACIM NAPIYIMMM GII...

Son düzenleme:
ha birde size bişe anlatcaktım. dün benim yediklerimi yazdım. toplasan 1200 kalori ancak eder ve çok güzel dikkat ettiğimi düşünüyordum. akşamda 135 dakika yani 2 saatten fazla yürüdüm.hergün 45 dk yürüyecem diye karar almıştım. yürüyemediğim günleri dün telafi etmiştim. gece yatarken hesaplıyorum ne güzel sabah şu kadar zayıflamış olurum diye. çünkü aldığım enerji verdiğimden azdı. neyse sabah kalktım tartıldım 83.1 aman alllahım azalacağına artmış. ne bu? kas mı yaptım ne oldu?ve de 2 gündür kabızım biçare? ya ben anlamıyorum neden bu kadar spora rağmen tık yok. artık pes edecem yaa ne diyosunuz bu duruma.

bende aynı durumdayım canım bugün tramisu yedim 1 dil,m. akşam başka bişe yemiycem dengeleyecem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…