- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #21.021
benim iş yerim kendimi toplamak için iyi oluyor. iş yerinde yemek çıkmıyor, kendi yemeğimizi hazırlamak için (tost gibi şeyler) mutfak ortamı da var. eski işyerime göre daha az stresli. şimdi haftasonu bozsam bile hafta içi düzeltebiliyorum, bir de meşgul olunca acıksam bile vakit daha kolay geçiyor. başkaları iş yerinde yemek çıkmıyor diye şikayet eder bense şükrediyorum, yemek çıkınca ne olacağını bildiğim için
ezgicim söylediklerin konusunda çok haklısın.başka takıma gitmek bir çözüm değil asla.Kalıp takımımızı düzeltmeye çalışmak asıl çözüm bana göre.ben rejimime başladığımdaqn beri buradayım.yeri geldi paylaşım oldu yeri geldi olmadı.ben de yapan ve yapmayanlar arasındayım ki herkes böyle.yani kişi olarak ele alırsak da herkesin düzenli paylaşım yaptığını göremiyorum.Bu konuda haklıyız.herkesin işi oluyor günlük koşuşuturmadan unutuluyor.ben bu durumu yanlış bulmuyorum.elimden geldiğince de girmeye çalışıyorum.emin olun burdaki herkes elinden geldiğince paylaşımda bulunuyor.kimse keyfine girmemezlik etmiyor.bu sorunumuz takım içinde çözülebilir ancak diyorum..
gelelim bugün yediklerime.Birden biraz az elma.Birkaç saat sonra biraz çekirdek.Akşama tavuk var.Az önce kek yaptım canım çok istedi yemekten sonra bir dilim yicem.Bence en masum tatlılardan birisi gibi geliyor kek bana.Kendimi ancak böyle avutuyorum
Kursa gitmedim bugün.Boğazım çok agrıyo.Sesim falan değişti.Tekrar grip olmaktan korkuyorum.Yarın gitcem ama:)
meraba kızlarr...kızım çok hasta ve sabahtan beri hastanedeydim yeni geldim onu yatırdım hemen bilgisayara kostum ben bügün 1 pizza yedim ama daha başka bişey yemiycen hastanede yiyebilceğim tek o vardı başka çare yoktu anlıycağnız bu saatlerde hani muhabbet olcaktı kimselerigöremiyorum
anşaaa çok geçmiş olsun cnmmm aman kuzucuklarımız hasta olmasın hiç birine kıyamıyorum benn yaaa..
gelelim yediklerimee
sabah bir bardak elma sirkeli ılık su
bir simit biraz peynir iki zeytin yarım bardak çay
öğle iki pötibör bisküvi yarım elma
ara yarım muz
akşam ıspanak yemeği üç kaşık bir dilim ekmek....
tabisidee bir saat lesi bacımla spor yaptım...
ha birde size bişe anlatcaktım. dün benim yediklerimi yazdım. toplasan 1200 kalori ancak eder ve çok güzel dikkat ettiğimi düşünüyordum. akşamda 135 dakika yani 2 saatten fazla yürüdüm.hergün 45 dk yürüyecem diye karar almıştım. yürüyemediğim günleri dün telafi etmiştim. gece yatarken hesaplıyorum ne güzel sabah şu kadar zayıflamış olurum diye. çünkü aldığım enerji verdiğimden azdı. neyse sabah kalktım tartıldım 83.1 aman alllahım azalacağına artmış. ne bu? kas mı yaptım ne oldu?ve de 2 gündür kabızım biçare? ya ben anlamıyorum neden bu kadar spora rağmen tık yok. artık pes edecem yaa ne diyosunuz bu duruma.
Mühim bir sorum var kızlar bugün hastanelerde süründüğüm için akşama kadar iş arkadaşlarım pastaları börekleri yüklenip gelmişler...ben de dedimki takım arkadaşlarım izin verirse belki uçlarından tadlarına bakabilirim yardımmm yaniii acil duruuuum çabuk cvp bekliyorum...azıcık yiycem valla sözzz
TRİPTOFAN BACIM NAPIYIMMM GII...
kızlar ben az önce geldim eve. bugün öğretmen arkadaşlarla oturmamız vardı. öğrencileri velileri çekiştirip durduk. gezmeye gitmeyi sevmez oldum ikramlar yüzünden bilirsiniz ikramı severiz ısrarı da..
gelelim yediklerime.
sabah 1 tost 1 ayran
öğle 3 kepçe çorba salata ekmek YOK
ikindi 1 dilim tramisu 3 sigara böreği
akşam bezelyeli yoğurtlu makarna salatası 3 kaşık
birazdan da 1 elma 1 portakal yerim.
kaptan sen 2 yıldır burdayım diyosun. kaç kilo verdin? yani merak ettiğim en sağlıklı ve en sağlam olanı haftada kaç gram vermek. hızlı vermek mi yavaş vermek mi iyi.hızlı verince çabuk mu alınıyor?ben geçen hafta 1 kilo düştüm hemen geri geldi.ama daha cumaya çok var bugünde 2 saat yürüycem inşallah.
anşa bende çizelge yapamıyordum sonunda yaptım. Müsait bi zamanda sana da yapalım.
canım ben bu konuda yazcam roman değil cilt cilt ansiklopedi olur
Ben 98 ile başaldım 1.5 ayda 85 i gördüm. Ama gel gelelim benim moral bi bozuk oldumu sinirimi yemeklerden çıkarıyorum. Sanki onlar beni avutuyo. şuanda yine depreşik durumdayım toparlayamıyorum . Ama şu son zamanlarda kendime gelir gibi oldum. Ben 4 yıl önce 3 ayda 85 kilodan 64 kiloya düşmüştüm ama çok ağır diyet yapıyorum. çünkü bende az ye herşeyden ye durumu yok. Bişeyin tadına baktım mı durduramıyom kendimi hiç yemeyim sorun yok. Ee böyle olunca diyeti bırakınca bide moral zayıfsa daha fazlasını alıyorum. Bence yavaş yavaş kilo vermek önemli kalıcı oluyor. Uzmanlar bir ayda en fazla 4 kilo verin diyo. Ama biz bir iki günd egitsin istiyoz bütün kilolar. Bir diğer dikkat edeceğimiz şeyse kilo verdikten sonra tamma ben verdim artık istediğimi yiyebilirim demek yok. Kilo verdikten sonrada dikkat edilmeli. Bi kontrol süresi olmalı o zaman kalıcı olur verdiğimiz kilolar
akşam yemeğim ; 1 kase salata (ufak), 1 tabak ezogelin çorbası , 2 kaşık yağsız sossuz makarnahepsi bu kadar kızlar artık kilo veremezsem yuh olsun bana yaaaaaaaaa
sana diil canımm o başımıza bela etttiğimiz kara yağlara yuuhhh...alırken hiçde hissetmemiştikkk dimi ne güzel günlerdii ne bulursan ye psikolojisi[ı]akşam yemeğim ; 1 kase salata (ufak), 1 tabak ezogelin çorbası , 2 kaşık yağsız sossuz makarnaHepsi bu kadar kızlar artık kilo veremezsem yuh olsun bana yaaaaaaaaa [/ı]
mercimek köftemi yerkene kaptancım forumlarda 5 günde 5 kilo lahana çorbası gibi diyetler var benim şu an hedefim 80 çünkü boy 1,74 kaldırıyo kiloyu bazen diyrum 1 ay yap şunları kurtul ama sende tavsiye etmiyosun anladığım kadarı ile
64 ü gördün yani. ne güzelmiş. birdaha yapabilirsin o zman. bu sefer yavaş ve sağlıklı verelim o zamn olur mu? peki kabızlığa ne çare kızlar?canım ben bu konuda yazcam roman değil cilt cilt ansiklopedi olur
ben 98 ile başaldım 1.5 ayda 85 i gördüm. ama gel gelelim benim moral bi bozuk oldumu sinirimi yemeklerden çıkarıyorum. sanki onlar beni avutuyo. şuanda yine depreşik durumdayım toparlayamıyorum . ama şu son zamanlarda kendime gelir gibi oldum. ben 4 yıl önce 3 ayda 85 kilodan 64 kiloya düşmüştüm ama çok ağır diyet yapıyorum. çünkü bende az ye herşeyden ye durumu yok. bişeyin tadına baktım mı durduramıyom kendimi hiç yemeyim sorun yok. ee böyle olunca diyeti bırakınca bide moral zayıfsa daha fazlasını alıyorum. bence yavaş yavaş kilo vermek önemli kalıcı oluyor. uzmanlar bir ayda en fazla 4 kilo verin diyo. ama biz bir iki günd egitsin istiyoz bütün kilolar. bir diğer dikkat edeceğimiz şeyse kilo verdikten sonra tamma ben verdim artık istediğimi yiyebilirim demek yok. kilo verdikten sonrada dikkat edilmeli. bi kontrol süresi olmalı o zaman kalıcı olur verdiğimiz kilolar
ayy haftaya da kaynanam gelecek 1 hafta filan kalır. o varken ya spor yapamazsam.ondan sonrada benim annem gelecek o gelene kadar 80 olsam keşke annem çoook kızar bana yaaa...ama beni tebrik edin geçen markete girdim elime bir çikolata aldım. kasaya yaklaşana kadar aşkımla sıcaklığını hissede ede gezdim. ama kasada bıraktım onu.. çoook mutlu oldum.yeseydim çok mutsuz olurdum. hani bana alkıııışşşş...
64 ü gördün yani. ne güzelmiş. birdaha yapabilirsin o zman. bu sefer yavaş ve sağlıklı verelim o zamn olur mu? peki kabızlığa ne çare kızlar?
bende kendime inanmıyorum ya sanki herkes zayıflar ben dikkat etsemde zayıflayamam gibi geliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?