- Konu Sahibi Pinarbartu
- #21.021
benim iş yerim kendimi toplamak için iyi oluyor. iş yerinde yemek çıkmıyor, kendi yemeğimizi hazırlamak için (tost gibi şeyler) mutfak ortamı da var. eski işyerime göre daha az stresli. şimdi haftasonu bozsam bile hafta içi düzeltebiliyorum, bir de meşgul olunca acıksam bile vakit daha kolay geçiyor. başkaları iş yerinde yemek çıkmıyor diye şikayet eder bense şükrediyorum, yemek çıkınca ne olacağını bildiğim için
hımm dur sen bir zayıfla bakalım haala memnun olacak mısın bu durumdan
ezgicim söylediklerin konusunda çok haklısın.başka takıma gitmek bir çözüm değil asla.Kalıp takımımızı düzeltmeye çalışmak asıl çözüm bana göre.ben rejimime başladığımdaqn beri buradayım.yeri geldi paylaşım oldu yeri geldi olmadı.ben de yapan ve yapmayanlar arasındayım ki herkes böyle.yani kişi olarak ele alırsak da herkesin düzenli paylaşım yaptığını göremiyorum.Bu konuda haklıyız.herkesin işi oluyor günlük koşuşuturmadan unutuluyor.ben bu durumu yanlış bulmuyorum.elimden geldiğince de girmeye çalışıyorum.emin olun burdaki herkes elinden geldiğince paylaşımda bulunuyor.kimse keyfine girmemezlik etmiyor.bu sorunumuz takım içinde çözülebilir ancak diyorum..
gelelim bugün yediklerime.Birden biraz az elma.Birkaç saat sonra biraz çekirdek.Akşama tavuk var.Az önce kek yaptım canım çok istedi yemekten sonra bir dilim yicem.Bence en masum tatlılardan birisi gibi geliyor kek bana.Kendimi ancak böyle avutuyorum
Kursa gitmedim bugün.Boğazım çok agrıyo.Sesim falan değişti.Tekrar grip olmaktan korkuyorum.Yarın gitcem ama:)
masum tatlı KEK bana hiç masum gelmiyo
meraba kızlarr...kızım çok hasta ve sabahtan beri hastanedeydim yeni geldim onu yatırdım hemen bilgisayara kostum ben bügün 1 pizza yedim ama daha başka bişey yemiycen hastanede yiyebilceğim tek o vardı başka çare yoktu anlıycağnız bu saatlerde hani muhabbet olcaktı kimselerigöremiyorum
geçmiş olsun canım şimdi nasıl iyiydir biraz daha inş
anşaaa çok geçmiş olsun cnmmm aman kuzucuklarımız hasta olmasın hiç birine kıyamıyorum benn yaaa..
gelelim yediklerimee
sabah bir bardak elma sirkeli ılık su
bir simit biraz peynir iki zeytin yarım bardak çay
öğle iki pötibör bisküvi yarım elma
ara yarım muz
akşam ıspanak yemeği üç kaşık bir dilim ekmek....
tabisidee bir saat lesi bacımla spor yaptım...
süpersin canım