himeros'un bu mesajına karşılık bişiler yazacaktım ki bir baktım gitmiş
Gidenler olmuş takımdan. araya haftasonu girince takımda neler neler olmuş...
kızlar böyle duygu dolu mesajlar yazıp karşılık bulamayınca insan üzülüyor, hepimiz üzülüyoruz. bırakın duygu dolu olmasını yazdığımız bir cümleye bile karşılık bulamayınca üzülüyoruz. yaz yaz okuyan yok gibi bir durum oluşuyor. bu durumu da ben defalarca yaşıyorum. karşılık verilen bir kaç yorum ile avunuyorum. mesai saatleri boyunca buraya yazı yazan, karşılık gelmese de arka arkaya 3-4 mesaj yazan bunu günlerce yapan gurursuzun tekiyim ben. Daha önce de bazı forumlarda yer aldım, süper moderatör olacak kadar ilgilendim vakit geçirdim, o forum yönetim kararı ile kapatılınca internete girmeye ara verdim. ta ki burası ile tanışana kadar... paylaşımı az olsa da yadırgamıyorum, ya da ben bişey yazdım cevap vermediler diye garipsemiyorum, niyeyse böyle işte internet alemi...
Takımı terk etmek yerine 'aaa na kadar canlı takımlar var ' diyip zayıflma kilo gruplarına takılmaya başladım. hakikaten çok canlıydılar, bana sadece 14. takım yetmediği için önceleri 60-69 kilo grubunu sonradan da dengeli beslenme grubunu takibe başladım, inanın bir fark yok. oralarda saatlerce paylaşımsız kalıyor.yeri geliyor hem 14. takımdan hem de diğer takımdan cevap gelmiyor. ama bir alıntı yapsa 'bugün biraz fazla yemişsin' dese bile insanın bütün sıkıntıları gidiyor. hele bi de uzuuuun uzuuun anlattıklarınıza duygularınıza birileri karşılık veriyorsa tamamdır.
umarım diğer arkadaşlar takıma geri dönerler, şikayet ettikleri şeylere diğer takımlarda da şahit olacaklarını düşünüyorum. takımın hiç mi kabahati yok, var, zaten kabahati olanlar anlamış görünüyor.
herşeyde vardır bir hayır diyorum ve giden arkadaşları bekliyorum