Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selammm cicişlerrrr pinkat ne hüzel demek 17 kilo verdin nasıl yaptığını okudum tebrik ediyorum seni darısı inş başımıza

sabah....
iki dilim kepek ekmeği bir dilim peynir yarım çay bardağı çay bir tatlı kaşığı reçel
ara portakal bir adet...

tatlıcı biriydim foto gösteririm ama nasıl yüklenir bilmiyorum açıkçası

anladım canım sağol gelirse açıklama yaparız bizim kaptanın stajları varmış pek girmiyor ortak bişeyler yaparsak da katılamıyor o yüzden ben yardımcıyım idare ediyorum

slm kızlar ben bugün bişey yemedim sadece 1 dolma biber bir havuç yedim. akşama börek yaptım ondan yiyerim 1-2 dilim başka bişey yok. börek yiyecem diye bişey yemedim tüm gün :78:

sohbet saati konusunda ortak bir saat bulamıyoruz. 3-7 arası genelde çoklukta. bu saatler arasında daha fazla girmeye çalışalım o zaman. bir kaç kişi takımda olur aynı zamanda. daha fazla paylaşımda bulunabiliriz. gönül isterdi hepimiz bir saatte olsa aynı anda takımda olmak ama bu mümkün değil. o zaman 3-7 arası daha çok uğruyalım ne dersiniz

ben sadece yamukprensesi davet ettim o da henüz gelmiş değil özleyecekseniz neden ayrılıyorlar ki sonuçta kaptan paylaşım yapmasa da diğerleri yapıyordur şu yönde katılıyorum kaptanlık sorumluluk ister bence diğerlerine örnek olmalı yanlış anlaşılmasın kendi takımım için konuşuyorum bizim de hoşumuza gitmiyor bu durum

ama ben hergün paylaşımda bulunuyorum. takıma yeni üyeleri davet ediyorum. hiç bir zaman bildirim yapmamazlık etmedim cuma günleri. her zaman listeleri hazırladım. hatta kardeş takım olarak sizede elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım hep. ben sadece içinde yaşadığım durumlar yüzünden moral olarak sıfır durumdayım. bu yüzden bir türlü diyet yapamıyorum. sinirimi yemeklerden çıkarıyorum. böyle oluncada yediklerimi yazacak yüzüm yok. o yüzden yediklerimi yazmıyorum sorun bu canım

harikasın yaa.sen bunu diyet başarı öykülerine başlık olarak yazsan da diğer insanları da motive etsen süper olur.

Teşekkür ederim canım:) Hele bir hedefime ulaşayım da:) Daha yolum var.:) İlerde sizin fotolarınızda da görcez değişimi:)

kaptan ben beşten sonra eve geliyorum ama 7 den sonra katılmaya çalışırım kızımı kreşten alıp gelene kadar saat 5,30 oluyo eve giriyim yemek sofra falan ancak yani...
bu arada pink harikasın yaaa darısı başımıza şaka maka ben katılalı 1ay olcak bu cuma 97 den 91 e düştümmmmmamannnn amann MAŞALLAAAAHH

kahvaltıdan sonra 1 bardak süt içtim
ikindi 2 kestane yedim
akşam 1 parça tavuk ızgara 5 kaşık pilav
bol salata

evde olduğum günler daha iyi dikkat ediyorum onu farkettim.

sanada maşallah canım

yavrummm benimmm beaaa maşallah bu arada pek de güseliizz haavalla az daha kilo verince dehşetül vahşet olursun senn:82:

ben güzelim bende dehşet olurum

kahvaltıdan sonra 1 bardak süt içtim
ikindi 2 kestane yedim
akşam 1 parça tavuk ızgara 5 kaşık pilav
bol salata

evde olduğum günler daha iyi dikkat ediyorum onu farkettim.

bende tam aksine evde olunca bozarım diyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…