- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #20.981
Bu arad ben pop oyun havalrından hoşlanıyorum daha çok. Hani şu düğünlerde falan çalanlardan. Bildiklerinizi yazsanıza kızlar, bir cd doldurayım bari.
canım arkadaşa mesaj yazdım. paylaşımın az olduğunu düşündüğü için ayrılıyor. mesajıma ne cevap verir bilmiyorum. kaptanınız neden takıma gelmiyor. bende paylaşımda bulunmadığım için sorun çıktı. arkadaşımız sizin takıma gelirse bu durumu anlatın. sonra bizim gibi sorun yaşanmazın takımınızda diğer üyelerde olumsuz etkileniyor çünkü
ben sadece yamukprensesi davet ettim o da henüz gelmiş değil özleyecekseniz neden ayrılıyorlar ki sonuçta kaptan paylaşım yapmasa da diğerleri yapıyordur şu yönde katılıyorum kaptanlık sorumluluk ister bence diğerlerine örnek olmalı yanlış anlaşılmasın kendi takımım için konuşuyorum bizim de hoşumuza gitmiyor bu durum
Eki Görüntüle 131158
Eki Görüntüle 131174
Eki Görüntüle 131160
Eki Görüntüle 131167
Eki Görüntüle 131173
Kilolu halimin fazla resmi yok boydan..En belli olanı buldum.Gömleki olanBuyrun bu da benim
harikasın yaa.sen bunu diyet başarı öykülerine başlık olarak yazsan da diğer insanları da motive etsen süper olur.
Eki Görüntüle 131158
Eki Görüntüle 131174
Eki Görüntüle 131160
Eki Görüntüle 131167
Eki Görüntüle 131173
Kilolu halimin fazla resmi yok boydan..En belli olanı buldum.Gömleki olanBuyrun bu da benim
canım süpersin ya tebrik ederim
slm kızlar ben bugün bişey yemedim sadece 1 dolma biber bir havuç yedim. akşama börek yaptım ondan yiyerim 1-2 dilim başka bişey yok. börek yiyecem diye bişey yemedim tüm gün :78:
sohbet saati konusunda ortak bir saat bulamıyoruz. 3-7 arası genelde çoklukta. bu saatler arasında daha fazla girmeye çalışalım o zaman. bir kaç kişi takımda olur aynı zamanda. daha fazla paylaşımda bulunabiliriz. gönül isterdi hepimiz bir saatte olsa aynı anda takımda olmak ama bu mümkün değil. o zaman 3-7 arası daha çok uğruyalım ne dersiniz
Eki Görüntüle 131158
Eki Görüntüle 131174
Eki Görüntüle 131160
Eki Görüntüle 131167
Eki Görüntüle 131173
kilolu halimin fazla resmi yok boydan..en belli olanı buldum.gömleki olan:dbuyrun bu da benim
kaptan ben beşten sonra eve geliyorum ama 7 den sonra katılmaya çalışırım kızımı kreşten alıp gelene kadar saat 5,30 oluyo eve giriyim yemek sofra falan ancak yani...
bu arada pink harikasın yaaa darısı başımıza şaka maka ben katılalı 1ay olcak bu cuma 97 den 91 e düştümmmmmamannnn amann MAŞALLAAAAHH
yavrummm benimmm beaaa maşallah bu arada pek de güseliizz haavalla az daha kilo verince dehşetül vahşet olursun senn:82:
kahvaltıdan sonra 1 bardak süt içtim
ikindi 2 kestane yedim
akşam 1 parça tavuk ızgara 5 kaşık pilav
bol salata
evde olduğum günler daha iyi dikkat ediyorum onu farkettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?