Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyi gecelerrr bacularrr anca girebildim yatılı misafirim vardı..kararlar banada uyarr aslında ben her saat evdeyim ama babamız akşamları pc yi alıyo gündüz buluşsak burda olurmu acaba?
veee yamukprenses ve himeross dönsünlerrrr lütfen...
öpüyorum sizleri yarın görüşürüssssss

iyi geceler takım arkadasım

akşam yemeğim ; 1 tabak tarhana çorbası 2 tane ızgara da kızarmış kanat , 1 yemek kaşığı da kuru fasülyeee

Nasıl dayanıyosunuz, ben yapamam kesinlikle. Ama yapmam da gerekiyor. Bu gün yazlık geceliğimi giydim. Çıkmış epey önden yanlardan.
Acaba oyun havalarından kaset alıp her gün bir-iki saat oynasam mı ki? Çok işe yarıyor gerçekten. Bekarken 1 ayda karnım dümdüz olmuştu bu sayede.( Abimin düğünü vardı da, genç kızlık işte, her gün kaç saat oynardım aynanın karşısında bilmiyorum) İşten sonra da stres atmak için çok iyi oluyordu aslında.

Bu arad ben pop oyun havalrından hoşlanıyorum daha çok. Hani şu düğünlerde falan çalanlardan. Bildiklerinizi yazsanıza kızlar, bir cd doldurayım bari.

alişıo vücut cnm

Hiiiii kızlar burda nolmus böyle yaa:S Yeni girdim çok üzüldüm.2 arkadaşımız çıkmak istemiş.Tabi kendi istekleridir zorla tutamayız.Sadece üzüldüğümü belirtmek istiyorum.
Kararlara gelince kabul tabii ki dee.Saat ayarlaması benim için zor.Kurslarım var biliyorsunuz.Olsa olsa akşam 8 10 arası olur o da cok zor.hergün aynı saatte evde olmuyorum.Misal pzt salı günleri 5 ten 8:30 a kdr dersim var.Gelince yemek falan yiyorum gec oluyo.Bu günler 8:00 10:00 arasına uyamam.Ayrıca salı 1:00 den 4:00 e kdr ing var.Çarş. boşum.Perş cuma 1:00 4:30 arası ing var.Eve gel yemek yap derken akşam oluyor.Benim için son madde cok zor anlayacağınız.Hergün aynı saatlerde müsait olamayabiliyorum.
Kilo verme meselesine gelince ben artık kilo veremiyorum sabrım ve iradem de cok zayıfladı artık.Bu sebeple de takıma pek ugramıyorum sizin motivasyonunuzu bozmak istemiyorum.17 kilo verdim toplam.11 kilom daha var ama ben o gücü göremiyorum sanki kendimde.Yine de zorluycam kendimi.Yeni bir baslangıc yapmam gerek sanırsam
Diyetime bu kiloyla 2. sefer başlıyor gibi düşüncem kendimi.Yani yeni düşünceme göre daha hiç kilo veremedim oluyor bu:) Ama bu hafta çok dikkat etcem.Kilo veremesem de çabaladım dicem.Vicdanım rahat olcak

Son düzenleme:
ben saaat 5ten sora evdeim 7 gibi faln uyar mı

aynı durumdayım 7 den sonra banada uyar...misafirlerim gitti ve kararlar doğrultusunda bende hazır ve nazırımmm:))keşke bu kararlar daha önceden alınsaydı....varsın olsun kaldığımız yerden devam edelimm kızlar ben bu hafta şu lahana çorbasını deniycem yapanlar varmı nasıl olduğu konusunda bi fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim bu arada sabahın köründe herkeşşlere GUNAYDIIINNN

Son düzenleme:

cnm bende lahanayı kaynatıp suyunu içiodum önceden çok faydası da var ama ben en büyük faydayı elma sirkesi ve soğan suyundan gördüm

sabah kahvaltım ; 1 dilim ekmek (ince) , 1 dilim peynir ; 2 tane çeri domates, yarım salatalık , 1 kaşıkta tabağıma sahanda yumurta aldım bu sahanda yumurta fazladan oldu ama lesslie ile telafi edicem az sora inş sizce de biraz fazla mı oldu arkadaslar :44::44:

İyi pazarlar kızlar kahvaltımı yazıyım.
3 kaşık menemen
1 zeytin
Biraz peyniir
Ekmek yok

julia gayet iyi. yağa da ihtiyacımız var o kadarcık normal.
bende kahvaltıda 2 dilim ekmek , saltalık 1 haşlanmış yumurta
5-6 zeytin biraz lor peyniri yedim.

kızlaaaarr dün yatarken fena açtım. gece rüyamda neler gördüm biliyomusunuz? kağıt helvada dondurma alıyordu annem, misafir gelecekmiş güya karnıyarık yapıyorum şekerpare yapıyorum. aç tavuk rüyasında.....

İyi pazarlar kızlar kahvaltımı yazıyım.
3 kaşık menemen
1 zeytin
Biraz peyniir
Ekmek yok

pinkcat bana biraz anlatırmısın o kilolardan nasıl düştün.
tatlı krizlerind neler yaptın? iradene nasıl sahip çıktın tecrübelerini paylaşır mısın?kilo vermeye direndi mi vücudun ilk zamanlar.

pinkcat bana biraz anlatırmısın o kilolardan nasıl düştün.
tatlı krizlerind neler yaptın? iradene nasıl sahip çıktın tecrübelerini paylaşır mısın?kilo vermeye direndi mi vücudun ilk zamanlar.

canım benim ben ilk zamanlar cok kolay kilo verdim ama gerçekten cok azimliydim.Rejime başladığımın ilk gününden ekmeği kestim.Bu en büyük artım oldu.Az yedim ama herşeyden yedim ekmek hariç.Börek tatlı çerez çikolata cips hepsinden yedim.Ama dengelemeye çalıştım.Misal akşam cok mu kaçırdım diğer gün akşama kadar hiçbişey yemedim.Yürüyüş yaptım bir süre.Step yaptm.Yani yediğim şeylere değil de miktarına dikkat ettim.Sabahları genelde bir aralar k flakes yedim.Şimdi onu bıraktım.Genel olarak geçiştiriyorum.Akşam yemeğinde de misal bir yemek yanına da pilav veya makarna var diyelim.Ekmek yemediğim için yemeğin yanına 1 kaşık pilav ya da makarna koyuodm.İkisini bir yiyordum ki hala böyle.Misal bugün yemekte sote var.Ben 1 kaşık pilav ve 3 kaşık fln sote alıp yicem.
Benim sorunum şu an kilo verebilmek.Çok zorlanıyorum şu an.Bunun sebebi şu da olabilir.Yazın başladığım için ben cok kolay kilo verdim.Kışın soğuk olduğu için vücut yağlanma yapıyormus.Siz de kışın basladınız.Yazın daha kolay veririz.Hem yürüyüşü falan da daha rahat yaparız soğuk olmaz en azından.Öyle yani.Ben bunları yaptım.17 kilo verdim yine aynı azimle başladım bugünden itibaren vercem kilo inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…