- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #20.961
julia kaç kişi oluyo normalde gruplarda.
kızlar kestane işini abarttım galiba . 14 tane yedim. ama küçük küçük masum görünüyordu. bi baktım netten 10 tanesi 5 dilim ekmek gibiymiş.yuh ya o kadar olabilir mi sizce?
julia kaç kişi oluyo normalde gruplarda.
iyi gecelerrr bacularrr anca girebildim yatılı misafirim vardı..kararlar banada uyarr aslında ben her saat evdeyim ama babamız akşamları pc yi alıyo gündüz buluşsak burda olurmu acaba?
veee yamukprenses ve himeross dönsünlerrrr lütfen...
öpüyorum sizleri yarın görüşürüssssss
akşam yemeğim ; 1 tabak tarhana çorbası 2 tane ızgara da kızarmış kanat , 1 yemek kaşığı da kuru fasülyeee
Nasıl dayanıyosunuz, ben yapamam kesinlikle. Ama yapmam da gerekiyor. Bu gün yazlık geceliğimi giydim. Çıkmış epey önden yanlardan.
Acaba oyun havalarından kaset alıp her gün bir-iki saat oynasam mı ki? Çok işe yarıyor gerçekten. Bekarken 1 ayda karnım dümdüz olmuştu bu sayede.( Abimin düğünü vardı da, genç kızlık işte, her gün kaç saat oynardım aynanın karşısında bilmiyorum) İşten sonra da stres atmak için çok iyi oluyordu aslında.
ben saaat 5ten sora evdeim 7 gibi faln uyar mı
aynı durumdayım 7 den sonra banada uyar...misafirlerim gitti ve kararlar doğrultusunda bende hazır ve nazırımmm:))keşke bu kararlar daha önceden alınsaydı....varsın olsun kaldığımız yerden devam edelimm kızlar ben bu hafta şu lahana çorbasını deniycem yapanlar varmı nasıl olduğu konusunda bi fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim bu arada sabahın köründe herkeşşlere GUNAYDIIINNN
İyi pazarlar kızlar kahvaltımı yazıyım.
3 kaşık menemen
1 zeytin
Biraz peyniir
Ekmek yok
pinkcat bana biraz anlatırmısın o kilolardan nasıl düştün.
tatlı krizlerind neler yaptın? iradene nasıl sahip çıktın tecrübelerini paylaşır mısın?kilo vermeye direndi mi vücudun ilk zamanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?