- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
- 423
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #20.941
bişey olmaz canım 2 yıldır bu takımdayım. bir çok kişi gitti. bir çok kişi geldi. kilo verme işi zordur. ben 2 yıldır bu sitedeyim. inan bütün takımlardan mezun olanların sayı bu iki yılda 10 kişi bile değil. zor bir iş bunun farkındayım ama imkansız değil. biz yolumuza bakacaz.
ben saaat 5ten sora evdeim 7 gibi faln uyar mı
diğer arkadaşlarda yazsınlar ne zaman müsait olduklarını ona göre bir karar alırız cnm
kızlar bu yaşananların olmamasını isterdim ama malesef oldu. hatta takımdan ayrılmayı bile düşündüm ama ben bu takımdan mezun olmadıkça gitmeyecem. kendime gelmem lazım. karar verdim. bu kilo işini çözecem. sizde göreceksiniz. en kısa zamanda.
bu yaşananlardan ders çıkardım. kesin kurallar olcak. ve bunlar kim olursa olsun uygulanacak. aldığım kurallar şunlar. eğer sizlerde kabul ediyorsanız uygulayalım. lütfen cevabınızı yazın.
KURALLAR
1. her gün paylaşım yapmak zorunludur.
( kimin paylaşım yaptığı, kimin yapmadığı takibini sırayla yapcaz. her üye 1 hafta boyunca her gün diğer üyelerin paylaşım yapıp yapmadığını kontrol edecek ve her cuma açıklayacak.)
2. haftada en az 3 gün paylaşım yapmayan diskalifiye olcak.
3. her cuma saat öğlen 12 ye kadar kilo bildirimi yapılacak. eğer bu saate kadar giremeyecek olanlar perşembe akşam kilosunu bildirecek.
4. üst üste 2 hafta bildirim yapmayan diskalifiye olcak.
5. her hafta gramda olsa kilo verilecek. 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olcak.
6. izne ayrılmak isteyenler hangi gün döneceğini kesin olarak bildirilecek. söylediği tarihten 1 gün bile gelmese diskalifiye olacak.
7. ortak bir saat belirlenecek. her gün herkes o saatte takımda olup sohbet ortamı oluşturulacak.
kurallar kabul..
ama lütfen yamukprenses ve hemeros dönsünler
takım arkadaşlarım birbirimize söz verelim ve artık daha sıkı rejim yapalım mesela her haftaaa bir program yapalım ona uyalım sizce nasıl olur ????? sadece nacizhane öneri
peki tmm cnm ben gene de her saate uymaya çalışırımş,mdi biz takımda kaç kişi kaldık yamukprensesle himeros gittii mi
olur ama hepimizin kilosu farklı ya sen çok az yiyosun mesela kiloan az olduğu için. ama bizim zaman geçtikçe azaltmamız gerekiyor yediklerimizi yoksa kilo verme duruyor birkaç ay sonra. diyetisyene sordum öyle dedi.ona göre şişko patateslere bişeler ekleriz olmazsa.uygun sğlıklı yoğurt sebze ve meyvenin old. bi liste hazırlayabiliriz.
genelde 3 ten sonra müsaitim. özellikle 4-5 gibi olsa daha iyi. eşim 7 de geliyo yemek filan 7 de müsait değilim ben. 8 gibi tv izlerken açabilirim sanırsam.
banada ekleyeceğiniz demi en kilolunuz benim çünkü
ben sabah bir portakal yedim
öğlen bir tabak tavuk yemeği bezelyeli patatesli, yarım kase yoğurt, iki dilim ekmek
ara 1 muz
ben su içemiyorum yarım litreyi zor içtim. kış günü çok zor geliyo
gayet güzel akşam ne yiyceksin?
kızlar kestane işini abarttım galiba . 14 tane yedim. ama küçük küçük masum görünüyordu. bi baktım netten 10 tanesi 5 dilim ekmek gibiymiş.yuh ya o kadar olabilir mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?