Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

peki bakalım napalım

diğer arkadaşlarda yazsınlar ne zaman müsait olduklarını ona göre bir karar alırız cnm

peki tmm cnm ben gene de her saate uymaya çalışırım ş,mdi biz takımda kaç kişi kaldık yamukprensesle himeros gittii mi

işte bu süper bi şekilde 14. takım sahalara dönüyor. harikasın kaptan. son madde dışında hepsine söz. ama sonda inşallah diyorum bzen misafir olur vs. katılamayabilirim ama genelde boşum.bu sözleşmenin altına ben imza attım.:82:

takım arkadaşlarım birbirimize söz verelim ve artık daha sıkı rejim yapalım mesela her haftaaa bir program yapalım ona uyalım sizce nasıl olur ????? sadece nacizhane öneri

genelde 3 ten sonra müsaitim. özellikle 4-5 gibi olsa daha iyi. eşim 7 de geliyo yemek filan 7 de müsait değilim ben. 8 gibi tv izlerken açabilirim sanırsam.

takım arkadaşlarım birbirimize söz verelim ve artık daha sıkı rejim yapalım mesela her haftaaa bir program yapalım ona uyalım sizce nasıl olur ????? sadece nacizhane öneri

olur ama hepimizin kilosu farklı ya sen çok az yiyosun mesela kiloan az olduğu için. ama bizim zaman geçtikçe azaltmamız gerekiyor yediklerimizi yoksa kilo verme duruyor birkaç ay sonra. diyetisyene sordum öyle dedi.ona göre şişko patateslere bişeler ekleriz olmazsa.uygun sğlıklı yoğurt sebze ve meyvenin old. bi liste hazırlayabiliriz.

[QçUOTE=triptofan;17269134]olur ama hepimizin kilosu farklı ya sen çok az yiyosun mesela kiloan az olduğu için. ama bizim zaman geçtikçe azaltmamız gerekiyor yediklerimizi yoksa kilo verme duruyor birkaç ay sonra. diyetisyene sordum öyle dedi.ona göre şişko patateslere bişeler ekleriz olmazsa.uygun sğlıklı yoğurt sebze ve meyvenin old. bi liste hazırlayabiliriz.[/QUOTE]

olabilir tabiki cnm meselaa sporu mutlaka yapalım hiç bişiy yapamazsak müzik açıp dans edelim

banada ekleyeceğiniz demi en kilolunuz benim çünkü

genelde 3 ten sonra müsaitim. özellikle 4-5 gibi olsa daha iyi. eşim 7 de geliyo yemek filan 7 de müsait değilim ben. 8 gibi tv izlerken açabilirim sanırsam.

canım büyük ihtimalle 3-5 ve 8-10 arasında daha çok müsait oluyoruz. diğer arkadaşlarda yazsınlar bi ona göre bi bakalım

feci alışkanlık oldu buraya yediklerimi yazmak.
sabah kahvaltıda 1 dilim ekmek yarım yumurta,
şekersiz çay,salatalık, domates yarım kk peynir 5-6 yeşil zeytin
öğle öğretmen arkadaşlarla toplandık mecburen 1 kk kek 1 poğaça yedim
ara 1 muz
akşam kereviz salatası yiycem birazdan
1 saat sonra da süt içerim

ben sabah bir portakal yedim
öğlen bir tabak tavuk yemeği bezelyeli patatesli, yarım kase yoğurt, iki dilim ekmek
ara 1 muz

ben su içemiyorum yarım litreyi zor içtim. kış günü çok zor geliyo

akşam yemeğim ; 1 tabak tarhana çorbası 2 tane ızgara da kızarmış kanat , 1 yemek kaşığı da kuru fasülyeee

kızlar kestane işini abarttım galiba . 14 tane yedim. ama küçük küçük masum görünüyordu. bi baktım netten 10 tanesi 5 dilim ekmek gibiymiş.yuh ya o kadar olabilir mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…