Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür iyi ablacımCanım bebiş nasıl![]()
İlk yaptığın kahveler köpüksüzdü, yapa yapa alıştın yapmayaEki Görüntüle 3578261
Öğlen içmiştik.
Maşallah canım sağlıkla gelsin inşallahÇok şükür iyi ablacımYukarda yazdım kızımız oluyormuş kesinleşti çok şükür
Sen nasılsın ablacım![]()
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah RabbımÇok şükür iyi ablacımYukarda yazdım kızımız oluyormuş kesinleşti çok şükür
Allah razı olsun ablacım inşallahMaşallah canım sağlıkla gelsin inşallah![]()
![]()
İyiyim canım sağ ol![]()
Allah razı olsun canım amin inşallahSağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbım![]()
Allah daha iyi etsin hepimizi kuzumAllah iyilik versin cennam çok şükür bende iyiyim![]()
Ben de sorun yokGenel bi sıkıntımı var bilmiyorum da emojileri kullanamıyorum beğeni butonuda takılı kalıyor![]()
Hayırlı olsunÇok şükür iyi ablacımYukarda yazdım kızımız oluyormuş kesinleşti çok şükür
Benim de arada takılıyor, bazen de muhteşem atıcam diyelim beğendim oluyorGenel bi sıkıntımı var bilmiyorum da emojileri kullanamıyorum beğeni butonuda takılı kalıyor![]()
Emojileri sen kapatmissindir yanlışlıkla, begeniler benim de sıkıntılıGenel bi sıkıntımı var bilmiyorum da emojileri kullanamıyorum beğeni butonuda takılı kalıyor![]()
Allah razı olsun canım inşallahHayırlı olsunsağlıkla gelsin
![]()
Evet aynı sadece beğendim atıyor çıkıp tekrar giriyorum düzeliyorBenim de arada takılıyor, bazen de muhteşem atıcam diyelim beğendim oluyorbir türlü olmuyor. Kısaca benim de başım dertte emojilerle
![]()
Cennam nasıl açabilirim peki nasıl becerdim ki kapatmayıEmojileri sen kapatmissindir yanlışlıkla, begeniler benim de sıkıntılı
Evet evet aynı çok uğraştırıyorEvet aynı sadece beğendim atıyor çıkıp tekrar giriyorum düzeliyor
Cennam nasıl açabilirim peki nasıl becerdim ki kapatmayı![]()
O düzelirde emojilerimi kapatmışımEvet evet aynı çok uğraştırıyor![]()