kızlar bu yaşananların olmamasını isterdim ama malesef oldu. hatta takımdan ayrılmayı bile düşündüm ama ben bu takımdan mezun olmadıkça gitmeyecem. kendime gelmem lazım. karar verdim. bu kilo işini çözecem. sizde göreceksiniz. en kısa zamanda.
bu yaşananlardan ders çıkardım. kesin kurallar olcak. ve bunlar kim olursa olsun uygulanacak. aldığım kurallar şunlar. eğer sizlerde kabul ediyorsanız uygulayalım. lütfen cevabınızı yazın.
KURALLAR
1. her gün paylaşım yapmak zorunludur.
( kimin paylaşım yaptığı, kimin yapmadığı takibini sırayla yapcaz. her üye 1 hafta boyunca her gün diğer üyelerin paylaşım yapıp yapmadığını kontrol edecek ve her cuma açıklayacak.)
2. haftada en az 3 gün paylaşım yapmayan diskalifiye olcak.
3. her cuma saat öğlen 12 ye kadar kilo bildirimi yapılacak. eğer bu saate kadar giremeyecek olanlar perşembe akşam kilosunu bildirecek.
4. üst üste 2 hafta bildirim yapmayan diskalifiye olcak.
5. her hafta gramda olsa kilo verilecek. 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olcak.
6. izne ayrılmak isteyenler hangi gün döneceğini kesin olarak bildirilecek. söylediği tarihten 1 gün bile gelmese diskalifiye olacak.
7. ortak bir saat belirlenecek. her gün herkes o saatte takımda olup sohbet ortamı oluşturulacak.