Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar bu hafta çok iyiydi. bugün sadece birazcık deldim diyetimi. 1 dilim kek yedim ve bir kinder süt dilimi. o da 100 kalori filandı.akşam yemeğinde de ıspanak yedim. ama bariz bir kilo vermem olmuyor ya.ama göbişim toparlandı azcık.kurban bayramından beri hasta olmuyorum bu yüzden ödem olabilir. ellerim şişti çünkü yüzüğüm bol gelridi şimdi sıkıyo.o yüzden tartıda fark olmuyo ne kadar dikkat etsemde.bir hasta olsam adet söktürücü bişeler biliyomusunuz kızlar.ilaç dışında.

maşallah

canım tam emin değilim ama soğan suyu galiba söktürüyo diye duymuştum sen netten bir araştır bunu

miyaba ben 63 kiloyum ilk bildirimimi yaptım vatana millete hayırlı olsun =)

julia_ sen geçen haftada 63 kiloydun demi yani kilo vermedin bu hafta

bitanesi sende benim gibi kilo mu aldın

julia_ sen geçen haftada 63 kiloydun demi yani kilo vermedin bu hafta

bitanesi sende benim gibi kilo mu aldın

cnm ben 63 le başladım kilo almadım ama bu hafta dikkat edemedim pek asıl rejim yapmaya dün başladım 62.7 gibi geldim cnm ama 63 yazdım işte bu saabah yürüyüşe de başladım bakalım hayırlısı ne olcak bi de verecek kilom çok olmaığı için daha zor oluo kilo vermek yaa

canım seni 62.7 yazdım

sorma cnm ya aldım kilo hepp benim bu koca yüzünden alıp geliyo aburu cuburu sen yeme diyettesin diyo bana bide dalga geçer gibi ucundan kıyısında derken 400 gr almışım bu hafta....

sorma cnm ya aldım kilo hepp benim bu koca yüzünden alıp geliyo aburu cuburu sen yeme diyettesin diyo bana bide dalga geçer gibi ucundan kıyısında derken 400 gr almışım bu hafta....

siz evlisiniz bak bendaha bekarım nişanlancam kilo vermem lazım kesmeye çalşıom abur cuburu :18::18::18:

hayır olmuyor olmuyor. bu hafta gerçekten dikkat ettim birtek dün dışında ondada çook abartmadım.3-4 gün de spor yaptım toplam 150 dk. okulda da hareketliyim ama veremedim.. çok mutsuzum kızlarkaptan ne diyosun bu duruma.neden olmuyor?pes etmek istemiyorum ama üffff.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…