- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #20.461
29 aralık itibari ile
sabah:yeşilçay bi dilim ekmek ve accık peynir elma
öğle:iki çatal melemen bi dilim kepek ekmeği 1 bardak limonlu ıhlamur
akşak:çorba, yoğurt, acıbiber turşusu, elma hoşafının elmaları
iyi gidiyorum ya galiba...
kızlar bu hafta çok iyiydi. bugün sadece birazcık deldim diyetimi. 1 dilim kek yedim ve bir kinder süt dilimi. o da 100 kalori filandı.akşam yemeğinde de ıspanak yedim. ama bariz bir kilo vermem olmuyor ya.ama göbişim toparlandı azcık.kurban bayramından beri hasta olmuyorum bu yüzden ödem olabilir. ellerim şişti çünkü yüzüğüm bol gelridi şimdi sıkıyo.o yüzden tartıda fark olmuyo ne kadar dikkat etsemde.bir hasta olsam adet söktürücü bişeler biliyomusunuz kızlar.ilaç dışında.
selamm kızlarrrr bende 77.4 ümmm....
julia_ sen geçen haftada 63 kiloydun demi yani kilo vermedin bu hafta
bitanesi sende benim gibi kilo mu aldın
cnm ben 63 le başladım kilo almadım ama bu hafta dikkat edemedim pek asıl rejim yapmaya dün başladım 62.7 gibi geldim cnm ama 63 yazdım işte bu saabah yürüyüşe de başladım bakalım hayırlısı ne olcak bi de verecek kilom çok olmaığı için daha zor oluo kilo vermek yaa
canım seni 62.7 yazdım
sorma cnm ya aldım kilo hepp benim bu koca yüzünden alıp geliyo aburu cuburu sen yeme diyettesin diyo bana bide dalga geçer gibi ucundan kıyısında derken 400 gr almışım bu hafta....
siz evlisiniz bak bendaha bekarım nişanlancam kilo vermem lazım kesmeye çalşıom abur cuburu :18::18::18:
sen nianlanacan kesin bişey var ortada ben evde kaldım asıl ben ne yapıyım
hasta oldum bugün o yüzden 900 gr almış görünüyorum
neden evde kalıosun yaaakalmazsın bnm ki asker son 4.5 ayımız artık inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?