• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

maşallah maşallah. süperim bugünlerde. şekerli şeyler yemedim kaç gündür.
sabak 1 dilim kepek ekmeği krem peynir çok az ve 1 yumurta
ara 1 elma 2 mandalina
(çok fena kek canım istedi kantine giden öğrencilerimle kendime aldırırdım ama aldırmıyorum artık)
öğle mercimek çorbası 1 dilim ekmek salata
ara 1 bardak süt 1 dilim kepek ekmeği
akşam 1 tbk pırasa yarım dilim ekmek salata 2 kaşık barbunya.
ara 1 mandalina

nasıl? olacak inşallah

maşallah :nazar:

canım görmedin yazdığını.görsem almammı hiç.bu hafta aç geziyorum.midem kazındı da anca nesfit yedim.aç aç yatacaktım. canım istemiyor bişey.öğlen arkadaşın zoruyla yedim, yedikten sonra mideme bişeyler oldu ağırlaştım kaldım. sanırım midem küçülmeye başladı. geçen hafta aldığım etek belimde tur atmaya başladı bile. alışveriş yapmıcam artık.bugünde pantalonuma kemer takıp giydim.zamanında düğmesi açık giydiğim olmuştu :D
fena taktım kızlar kafaya. benim neyim eksik, biraz fazlam var o kadar :1:
80 e düşmeme az kaldı yolu yarıladık. ondan sonra hedefim 60 olacak inşallah.

çok sevindim canım böyle devam

evet canım maalesef kimse kimseyle konuşmuyo,ben kaç gündür yoktum kimse nerde bu kız bile demedi,hamile kalmayı düşünüyorum o yüzden spor yapmıyorum dedim yine kimse bişey yazmadı,burada onlıne olan arkadaşlara selam veriyorum ses yok.3 -4 kişi arasında gruplaşmış.kendimi burada fazla hissediyorum,hoşuma gitmedi bu durum.yazı yazıyorum kimse cevap vermiyo,hep aynı kişiler birbirine cevap yazıyoooor:63:

canım sana cvp vermediğimizden değil ben kendi adıma diyim görmedim. takımdan ayrıldıktan bir süre daha online gibi görünüyor belki bu yüzden sorun çıkmıştır. herkesin bir sorunu çıkmış kimi evde değil kimi hastanede geçmişi okursan görürsün canım. gruplaşma olduğunada inanmıyorum

Kızlar ben hiç iyi değilim.Hastaneden yeni geldim.Kuzenim intihar etti yoğun bakımda şu an.Çok kötüyüm giremedim nete fln.Giremezsem bu aralar k.bakmayın.Görüşmek üzere.

çok geçmiş olsun canım

haftasonu çok yedim dün de:59:
yediklerim ödem falan derken bu sabah tekrar 62,8 kilo çıktım:2:
cumaya kadar aç gezsem anca geçen haftaki kiloma geri dönerim
sadece isteksiz de olsam yürüyüş yapmaya çalışıyorum
cuma45
cumartesi 40
pazar0
pazartesi 25 dk
toplam 110 dk
....
böyle işte durumlar:59:

senle ben varya tam dayaklığız :20:

miyaba kızlar :3::3: ay çok istekli devam ediom diyete hadi hayırlısı bakalım :68:

o istekten birazda bana göndersene canım :52:

havalardan cnm ya herkesde bir bezginlik hali...yürüyüş yapmıyorsun ama sende lesi yapıyosun oda güzel yani haksızlık etme kendine...evet yürüyüş bandı güzel kilo verdiyo diyetlede destekli olunca tabi daha da güzel mesala ben 81 kiloydum bir ay önce şimdi 77 yi görüyorum tartıda bu beni daha da istekli yapıyo eşime inat düşcem önce 60 kiloya sonra 55 e inşşşşşş:27:

eşin istemiyo mu canım zayıflamanı kesin kıskanıyordur seni

az önce koca bi tabak kısır yedimmmm bol yağlı va nar ekşili suçluyum biliyorum:84: ama 1 saat bisiklet sürsem işe yarar heraldeevdeyim bugün kızım hasta ona bakıyorumm şimdi onu yatırıyımmm hemen bisiklete koşucamm SÖZZ:)):66:

ne kısırı canım olmamış bak :20:

sabah:1 dilim ekmek,1 çay,1 kk peynir,2 kaşık kadar sosisli yumurta
yeşilçay,salep
akşam:4 kaşık pilav,1 haşlanmış tavuk but.
yeşilçay

kızlar ben yemek yiyince sanki tansiyonum düşüyor.elim ayağım kesiliyor.ağırlaşmış hissediyorum kendimi.yığılıp kalcam valla.
arkadaşım düzgün bişey yiyince miden şok geçiriyo tabi dedi. akşam yemeğinden sonrada öyleyim.
göbek küçüldü ama sarkma başgösterdi.yanlardan sarkıyor ortası düz çıkıyor yukarı.mekik çekmeye başlamanın sinyalleri heralde.bide ameliyat olmuştum ben.ondan sonra oldu bu yanlardaki sarkıklar.sağda ve solda simit gibiler.geçermi acaba yaa.
bugün yürüyüş filan yoktu.uykusuzum.sabahladım.sabah 7 de yattım 11 e kadar uyudum.düzen şaştı valla.

tebik ederim akbulak,Allah eline ayağına kavuştursun (hamilelere böyle deniyormuş:51:)

teşk ederim kaptan ve elifezgi...ama dün malesef düşük yaptım..nasıl bi durumdayım bilmiyorum.cuma günü hamile olduğumu öğrendim 4 haftalık,p.tesi düşürdüm:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((ne yaşadığımı bilmiyorum.pozitif değr dediler 3 gün önce,3 gün sonra kürtaj dediler:((((((((anlatılmaz bişi ya.kısmet değilmiş demekki.....Rabbim ne verirse hayırlısı verir.........

akbulak geçmiş olsun. son yıllarda düşük çok sık yaşanır oldu, yediğimizden mi içtiğimizden mi bilmiyorum. geçtiğimiz yıllarda 3-4 tane arkadaşın arka arkaya düşükleri oldu ama şimdi çoğunun kucağında çocukları var. hayırlısı olsun. demeki ki henüz vakti değilmiş bir de genelde sağlıksız bebekler erken aylarda düşüyor. kendine iyi bak, umarım tez zamanda tekrar bebiş beklemeye başlarsın.
....
himeros iyi gidiyorsun az da olsa yemek lazım değil mi...azmin hepimize örnek.
.....
pinkcadı:) içimden cadı demek geliyor hep...umarın kuzeninin durumu iyidir.
....
triptofan eleven bitanesi julia ...umarım her şey yolundadır. buraya ismini yazmayı unuttuklarım varsa yeterince buraya uğramamyıp kendilerini unutturdukları içindir.paylaşım şart
....
aynalar sevgili kaptan...benim işler pek yolunda gitmiyor. sen de kendini 'tam dayaklıklar' katagorisine soktuğuna göre sende de işler pek yolunda gitmiyor demektir. benim motivasyona ihtiyacım var. ama bu her cuma buraya gelip 62 kiloda çakıldığımı söyleyip gitmeyle olmuyor. bir çaresini bulmam lazım.biraz izin istiyorum. beni izinli yaz oldu mu?bir kaç hafta sonra süpriiiiiz :91: 59 kiloya düştüm de geldim demeyi çok istiyorum ama çok umutlu değilim. belki diyorum...belki 59...belki de gene 62 ile ve motivasyonunu toplamış diyetine tam uyan yürüyüşlerini yapan bir elifezgi olarak dönerim aranıza.
....
heeeeepinize kolay gelsin:92:, buralardayım gene, gözüm üstünüzde:82:

teşk ederim kaptan ve elifezgi...ama dün malesef düşük yaptım..nasıl bi durumdayım bilmiyorum.cuma günü hamile olduğumu öğrendim 4 haftalık,p.tesi düşürdüm:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((ne yaşadığımı bilmiyorum.pozitif değr dediler 3 gün önce,3 gün sonra kürtaj dediler:((((((((anlatılmaz bişi ya.kısmet değilmiş demekki.....Rabbim ne verirse hayırlısı verir.........

çok üzüldüm canım benim yaaa hayırlısı böyleymiş demek lazım...ama bu çok zor bi durum...allah sana ve eşine sağlık versin...kendine çok çok dikkat et...

akbulakkk çok geçmiş olsun cnm hakkında hayırlısı buymuş dememkki inşaALLAH isteddiğin vakitte sağ sağlim kucağına alırsın bebişini:emir_bebek:

bende şimdi yürüdüm geldim akşamda yürüycem inş....bu yürüyüşleri iyi hoş yapıyorumda ama tatlı gördümmü dayanamıyorum ne olcak benim bu halimmmm....:56:

canım çok üzüldüm allah kısa zamanda tekra bir bebek nasip eder inş

aynalar sevgili kaptan...benim işler pek yolunda gitmiyor. sen de kendini 'tam dayaklıklar' katagorisine soktuğuna göre sende de işler pek yolunda gitmiyor demektir. benim motivasyona ihtiyacım var. ama bu her cuma buraya gelip 62 kiloda çakıldığımı söyleyip gitmeyle olmuyor. bir çaresini bulmam lazım.biraz izin istiyorum. beni izinli yaz oldu mu?bir kaç hafta sonra süpriiiiiz :91: 59 kiloya düştüm de geldim demeyi çok istiyorum ama çok umutlu değilim. belki diyorum...belki 59...belki de gene 62 ile ve motivasyonunu toplamış diyetine tam uyan yürüyüşlerini yapan bir elifezgi olarak dönerim aranıza.
....
heeeeepinize kolay gelsin:92:, buralardayım gene, gözüm üstünüzde:82:

canım buralardaysan işin yoksa nete girebiliyorsan izne ayrılma. bence daha çok kendini bırakırsın. zaten bu cuma bildirim olmayabilir yılbaşı olduğu için. 2 haftalık bildirim yaparız haftaya al sana 2 hafta izin işte :52: izne mizne ayrılmak yok :20:

slm canım nasılsın

canım çok üzüldüm allah kısa zamanda tekra bir bebek nasip eder inş

canım buralardaysan işin yoksa nete girebiliyorsan izne ayrılma. bence daha çok kendini bırakırsın. zaten bu cuma bildirim olmayabilir yılbaşı olduğu için. 2 haftalık bildirim yaparız haftaya al sana 2 hafta izin işte :52: izne mizne ayrılmak yok :20:

slm canım nasılsın

im cnm sen nasılsın bu arada yaş kaç abla mı demeliyim acaba sana :26:

çok teşekkür ederim arkadaşalr hepinize tek tek....allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinnnnnnn..bende biraz daha toparlanayım girecem tekrar aranıza..görüşrüz

çok önemli

kızlar bu cuma bildirim olmaz diyordum ama olacak galiba. ben cuma günü ankaraya gideceğim o yüzden bildirim yapamam. bu yüzden herkes kilosunu perşembe akşam yazsın. ben perşembe akşam bildirim yapıp gitcem tamam mı canlarım. bir daha söylüyorum herkes yarın akşam kilosonu yazsın :52:

Merhaba kızlar mesajlarınızı tek tek okumaya çalıştım herkese teşekkür ederim.Kuzenim hala yoğun bakımda ama durumu iyiye gidiyor.İşte insan yapıyor bir hata.Bundan sonra hayata daha sıkı tutunacağına eminim..
Akbulakcım geçmiş olsun canım.:71: Herşeyde bir hayır vardır.Bu aralar benim de çevremde çok sık düşük yapanlar var..
Ezgicim bence izne ayrılmana gerek yok.Yani ara ver ama yine grupta bizlerle ol.Özleriz seni..

29 aralık itibari ile
sabah:yeşilçay bi dilim ekmek ve accık peynir elma
öğle:iki çatal melemen bi dilim kepek ekmeği 1 bardak limonlu ıhlamur
akşak:çorba, yoğurt, acıbiber turşusu, elma hoşafının elmaları
iyi gidiyorum ya galiba...:nazar:

elifezgicanım ara verme bencede.kendimden pay biçeyim. buraya abone olmasam hayatta kilo veremezdim.olacak mutlaka.beni düşün.. senden 25 kilo fazlam var.bende bile umut varsa, sen oooooo.devam et canım...
akbulak, geçmiş olsun canım.allah yaşatmasın birdaha inşallah.bende 2,5 ay önce 20 haftalık bebeğimi kaybettim, biliyorsundur.seni anlıyorum.allah göbişini sağlıklı hayırlı bebeklerle doldursun.yeni yıl uğur getirsin canım...

sabah:yarım dilim kepek ekmeği,3/1 kibrit kutusu peynir
20 dk yürüyüş
2 çay
5 dk yürüyüş
bi 5 dk daha :D
öğle: form kepekli bisküvi 2 tane,1 br nescafe
2 çay
30 dk yürüyüş
akşam:4 kaşık pilav,4 kaşık kadar tavuk göğsü,haşlama.bide hoşaf(ekşili)
yeşilçay içerim yine..

bugün 60 dk yürüyüş.
akşamki 30 dk koşar adımdı :)

Back