- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #20.441
maşallah maşallah. süperim bugünlerde. şekerli şeyler yemedim kaç gündür.
sabak 1 dilim kepek ekmeği krem peynir çok az ve 1 yumurta
ara 1 elma 2 mandalina
(çok fena kek canım istedi kantine giden öğrencilerimle kendime aldırırdım ama aldırmıyorum artık)
öğle mercimek çorbası 1 dilim ekmek salata
ara 1 bardak süt 1 dilim kepek ekmeği
akşam 1 tbk pırasa yarım dilim ekmek salata 2 kaşık barbunya.
ara 1 mandalina
nasıl? olacak inşallah
canım görmedin yazdığını.görsem almammı hiç.bu hafta aç geziyorum.midem kazındı da anca nesfit yedim.aç aç yatacaktım. canım istemiyor bişey.öğlen arkadaşın zoruyla yedim, yedikten sonra mideme bişeyler oldu ağırlaştım kaldım. sanırım midem küçülmeye başladı. geçen hafta aldığım etek belimde tur atmaya başladı bile. alışveriş yapmıcam artık.bugünde pantalonuma kemer takıp giydim.zamanında düğmesi açık giydiğim olmuştu
fena taktım kızlar kafaya. benim neyim eksik, biraz fazlam var o kadar
80 e düşmeme az kaldı yolu yarıladık. ondan sonra hedefim 60 olacak inşallah.
evet canım maalesef kimse kimseyle konuşmuyo,ben kaç gündür yoktum kimse nerde bu kız bile demedi,hamile kalmayı düşünüyorum o yüzden spor yapmıyorum dedim yine kimse bişey yazmadı,burada onlıne olan arkadaşlara selam veriyorum ses yok.3 -4 kişi arasında gruplaşmış.kendimi burada fazla hissediyorum,hoşuma gitmedi bu durum.yazı yazıyorum kimse cevap vermiyo,hep aynı kişiler birbirine cevap yazıyoooor
Kızlar ben hiç iyi değilim.Hastaneden yeni geldim.Kuzenim intihar etti yoğun bakımda şu an.Çok kötüyüm giremedim nete fln.Giremezsem bu aralar k.bakmayın.Görüşmek üzere.
haftasonu çok yedim dün de
yediklerim ödem falan derken bu sabah tekrar 62,8 kilo çıktım:2:
cumaya kadar aç gezsem anca geçen haftaki kiloma geri dönerim
sadece isteksiz de olsam yürüyüş yapmaya çalışıyorum
cuma45
cumartesi 40
pazar0
pazartesi 25 dk
toplam 110 dk
....
böyle işte durumlar
miyaba kızlaray çok istekli devam ediom diyete hadi hayırlısı bakalım
havalardan cnm ya herkesde bir bezginlik hali...yürüyüş yapmıyorsun ama sende lesi yapıyosun oda güzel yani haksızlık etme kendine...evet yürüyüş bandı güzel kilo verdiyo diyetlede destekli olunca tabi daha da güzel mesala ben 81 kiloydum bir ay önce şimdi 77 yi görüyorum tartıda bu beni daha da istekli yapıyo eşime inat düşcem önce 60 kiloya sonra 55 e inşşşşşş
az önce koca bi tabak kısır yedimmmm bol yağlı va nar ekşili suçluyum biliyorum:84: ama 1 saat bisiklet sürsem işe yarar heraldeevdeyim bugün kızım hasta ona bakıyorumm şimdi onu yatırıyımmm hemen bisiklete koşucamm SÖZZ:))
o istekten birazda bana göndersene canım
tebik ederim akbulak,Allah eline ayağına kavuştursun (hamilelere böyle deniyormuş)
teşk ederim kaptan ve elifezgi...ama dün malesef düşük yaptım..nasıl bi durumdayım bilmiyorum.cuma günü hamile olduğumu öğrendim 4 haftalık,p.tesi düşürdüm(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((ne yaşadığımı bilmiyorum.pozitif değr dediler 3 gün önce,3 gün sonra kürtaj dediler (((((((anlatılmaz bişi ya.kısmet değilmiş demekki.....Rabbim ne verirse hayırlısı verir.........
teşk ederim kaptan ve elifezgi...ama dün malesef düşük yaptım..nasıl bi durumdayım bilmiyorum.cuma günü hamile olduğumu öğrendim 4 haftalık,p.tesi düşürdüm(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((ne yaşadığımı bilmiyorum.pozitif değr dediler 3 gün önce,3 gün sonra kürtaj dediler (((((((anlatılmaz bişi ya.kısmet değilmiş demekki.....Rabbim ne verirse hayırlısı verir.........
aynalar sevgili kaptan...benim işler pek yolunda gitmiyor. sen de kendini 'tam dayaklıklar' katagorisine soktuğuna göre sende de işler pek yolunda gitmiyor demektir. benim motivasyona ihtiyacım var. ama bu her cuma buraya gelip 62 kiloda çakıldığımı söyleyip gitmeyle olmuyor. bir çaresini bulmam lazım.biraz izin istiyorum. beni izinli yaz oldu mu?bir kaç hafta sonra süpriiiiiz59 kiloya düştüm de geldim demeyi çok istiyorum ama çok umutlu değilim. belki diyorum...belki 59...belki de gene 62 ile ve motivasyonunu toplamış diyetine tam uyan yürüyüşlerini yapan bir elifezgi olarak dönerim aranıza.
....
heeeeepinize kolay gelsin:92:, buralardayım gene, gözüm üstünüzde:82:
slm kızlar
canım çok üzüldüm allah kısa zamanda tekra bir bebek nasip eder inş
canım buralardaysan işin yoksa nete girebiliyorsan izne ayrılma. bence daha çok kendini bırakırsın. zaten bu cuma bildirim olmayabilir yılbaşı olduğu için. 2 haftalık bildirim yaparız haftaya al sana 2 hafta izin işteizne mizne ayrılmak yok
slm canım nasılsın
im cnm sen nasılsın bu arada yaş kaç abla mı demeliyim acaba sana :26:
artık abla teyze her şey olduk
28 yaşındayım 29 olcam şubatta hediyelerinizi beklerim ben adresimi veririm siz merak etmeyin
yok bee bende 22 yaşındayım cnm ne diyim sen karar ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?