- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #20.421
anşaacım çok azimli gördüm seni,bravo valla,aç dolaşıyorsun galiba.
aynalar ve himeroscum girdiniz çıktınız,selamımı bile almadınız,nedenkiiiii
evet canım maalesef kimse kimseyle konuşmuyo,ben kaç gündür yoktur kimse nerde bu kız bile demedi,sadece bana değil tabii bu durum ama 3 -4 kişi arasında gruplaşmış.kendimi burada fazla hissediyorum,hoşuma gitmedi bu durum.yazı yazıyom kimse cevap vermiyo,hep aynı kişiler birbirine cevap yazıyoooor
Kızlar ben hiç iyi değilim.Hastaneden yeni geldim.Kuzenim intihar etti yoğun bakımda şu an.Çok kötüyüm giremedim nete fln.Giremezsem bu aralar k.bakmayın.Görüşmek üzere.
canım görmedin yazdığını.görsem almammı hiç.bu hafta aç geziyorum.midem kazındı da anca nesfit yedim.aç aç yatacaktım. canım istemiyor bişey.öğlen arkadaşın zoruyla yedim, yedikten sonra mideme bişeyler oldu ağırlaştım kaldım. sanırım midem küçülmeye başladı. geçen hafta aldığım etek belimde tur atmaya başladı bile. alışveriş yapmıcam artık.bugünde pantalonuma kemer takıp giydim.zamanında düğmesi açık giydiğim olmuştu
fena taktım kızlar kafaya. benim neyim eksik, biraz fazlam var o kadar
80 e düşmeme az kaldı yolu yarıladık. ondan sonra hedefim 60 olacak inşallah.
Kızlar ben hiç iyi değilim.Hastaneden yeni geldim.Kuzenim intihar etti yoğun bakımda şu an.Çok kötüyüm giremedim nete fln.Giremezsem bu aralar k.bakmayın.Görüşmek üzere.
kolay gelsin. koşu bandı kullanıldığı zaman çok güzel kilo verdiriyor.çünkü baya tempolu yürünüyor.benim koşu bandı yerinde yatadursun, arkadaşla akşam Leslie İle Yürüyüş yapacağız. motivasyonum gitti...genel olarak üzerimde bi tembellik, bezginlik uyku hali...haftasonu eşim evde doğru dürüst kalamadı belki o yüzden düzenim bozuldu, canım yemek yapmak bile istemedi. oğluşla pratik şeyler yiyip tembel tembel yattık...seelam kızlarrr
pincant geçmiş olsun canım inş bir an önce kavuşur sağlığına...
annemlerdeydim bi kaç gün net olmadığı için giremedim tabiki yürüyemedimde ama diyet devam bebişim uyusun hemen koşcam banda...
kolay gelsin. koşu bandı kullanıldığı zaman çok güzel kilo verdiriyor.çünkü baya tempolu yürünüyor.benim koşu bandı yerinde yatadursun, arkadaşla akşam Leslie İle Yürüyüş yapacağız. motivasyonum gitti...genel olarak üzerimde bi tembellik, bezginlik uyku hali...haftasonu eşim evde doğru dürüst kalamadı belki o yüzden düzenim bozuldu, canım yemek yapmak bile istemedi. oğluşla pratik şeyler yiyip tembel tembel yattık...
Aranıza katılmak istiyorum. Lütfen nasıl katılacağım hakkında kısaca bilgi verirmisiniz. 84 kilodayım şuan.:18:
aynalar ve himeroscum girdiniz çıktınız,selamımı bile almadınız,nedenkiiiii
bide bi kaç sorum olacak şimdi ne zaman tartılıyoruz ayrıca sizler neler yapıyosunuz zayıflamak için bide bu linklerin altıda kilo göstergeleri var bende istiyorummm:79: ben her gün akşamleyin yazıcam bundan sonra ama hiç muhabbet yooookkkben böyle ummamıştımmmm...kaç kişiyiz bu grupta...çok soru sordum galibaaa görüşmek üzereeee:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?