• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

mrb arkadaşlar.benim kilo verme hayalleri burda bitmiştir...bundan sonra en az kilo almaya çalışacağım...dün gebelik testi yaptım...pozitif çıktı...sanırım 1 aylık gebeyim...tecrubeli annelerimizn önerilerini bekliyorummmm:)))):49:

tebik ederim akbulak,Allah eline ayağına kavuştursun (hamilelere böyle deniyormuş:51:)

[/QUOTE]selam kızlar,
hafta sonu evde olmadığım için yazamadım,bugün yediklerimi yazıyorum;

sabah:sabah 1 bardak nescafe içtim(şekerli)
öğlen:1 dilim börek,az prinç pilavı,1 köürde kızarmış tavuğun butu.
akşam:1 tabağın yarısında taze fasülye diğer yarısında makarna ve yoğurt yedim.
herzamanki gibi spor falan yapmadım,yürüyüşte yok,aslına bakarsanız hamile kalmak istiyorum arkadaşlar da,bir önceki hamileliğim düşükle sonuçlandığı için eğer hamileysem falan çok hareket etmiyim diye spora yanaşmıyorum.yarını bekliyorum,adet olursam ocak ayında hepiniz korkun benden.

Son düzenleme:
yürüyüş:
cuma:75 dk
c.tesi:40 dk
pazar: yok
pazartesi:95 dk
toplam:210 dk

sabah: 1 dilim salatalık
20 dk yürüyüş
1 çay,çeyrek simit
15 dk yürüyüş
1 sandviç,1 ayran
15 dk yürüyüş
2 çay
45 dk yürüyüş
akşam: henüz yok. nesfit yicem yine sanırım.

menümü yazıorum kızlar sabah yarım smit bir dilim peynir ve şekersiz çay
ara öğün 2 kaşık yağsız yağurt
öğlen bir bol salataaa
akşam 1 tabak tarhana çorbası 2 kaşık bulgur pilavı

aranıza katılmanın haklı gururu içindeyim galiba....baktım yediklerimizi içtiklerimizi yazmamız lazım anladığım kadarıyla sabah yeşilçay ve iki parca çikolata..öğlen yoğurt ve portakal atıştırdım...akşamda domates çorbası, bi tabak pırasa ve bol acı biber turşusu....azimliyim tam yol devamm:):66:

anşaacım çok azimli gördüm seni,bravo valla,aç dolaşıyorsun galiba.:61:

aynalar ve himeroscum girdiniz çıktınız,selamımı bile almadınız,nedenkiiiii

benim spor yapma gibi bi durumum olmadığı için fazla yememem lazım evde kendi kendime tepiniyorum sadece

Son düzenleme:
benim spor yapma gibi bi durumum olmadığı için fazla yememem lazım evde kendi kendime tepiniyorum sadece

bide bi kaç sorum olacak şimdi ne zaman tartılıyoruz ayrıca sizler neler yapıyosunuz zayıflamak için bide bu linklerin altıda kilo göstergeleri var bende istiyorummm:79: ben her gün akşamleyin yazıcam bundan sonra ama hiç muhabbet yooookkk:43:ben böyle ummamıştımmmm...kaç kişiyiz bu grupta...çok soru sordum galibaaa görüşmek üzereeee:):71:

bide bi kaç sorum olacak şimdi ne zaman tartılıyoruz ayrıca sizler neler yapıyosunuz zayıflamak için bide bu linklerin altıda kilo göstergeleri var bende istiyorummm:79: ben her gün akşamleyin yazıcam bundan sonra ama hiç muhabbet yooookkk:43:ben böyle ummamıştımmmm...kaç kişiyiz bu grupta...çok soru sordum galibaaa görüşmek üzereeee:):71:

anşa cnm merhaba :16:

maşallah maşallah. süperim bugünlerde. şekerli şeyler yemedim kaç gündür.
sabak 1 dilim kepek ekmeği krem peynir çok az ve 1 yumurta
ara 1 elma 2 mandalina
(çok fena kek canım istedi kantine giden öğrencilerimle kendime aldırırdım ama aldırmıyorum artık)
öğle mercimek çorbası 1 dilim ekmek salata
ara 1 bardak süt 1 dilim kepek ekmeği
akşam 1 tbk pırasa yarım dilim ekmek salata 2 kaşık barbunya.
ara 1 mandalina

nasıl? olacak inşallah

Back