Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

julia hoşgeldin.

sabah:1 salatalık, yarım yaprak galeta
20 dk yürüyüş
1 nescafe,1 çay
20 dk yürüyüş
öğle:1 br yeşilçay,1 tane eti burçak
5 dk yürüyüş
2 çay,1 tane daha eti burçak bisküvi
30 dk yürüyüş
akşam: salata,1 yemek kaşıpı ıspanak,3 yemek kaşığı haşlama et,1 dilim kepek ekmeği.

az yediğimin farkındayım. ama canım hiç yemek istemiyor
dün akşamıda brokoli salatasıyla geçirdim. ekmek yememeye başladım. inanın kızlar soğudum yemekten.bugün de annem var diye akşam yemeği yedik hep beraber.
bu hafta nadasta bizim takım, bakalım ben ne zaman duraklıcam. yakındır...
5inci biz olmuşuz

hoşbulduk cnm yarından itibaren başlıo bnm de rejim ben çalışıorum o yüzden yürüyemem ama akşamları evde jimnastik yapcam yada spor salonuna yazılcam kızlar

bugün sabah 2 ıspanaklı börek çay domates yedim.
ara 1 elma.
öğlen yine 2 börek.,tarhana çorbası,
akşam bol salata ve pırasa...

birazdan da yürüyüş yapacam inşallah.

kızlar ben çalıştığım için evde kahvaltı yapamıorum sabahleyin yarım simit ve 1 dilim peynir çay

öğlen de bol yeşillik salatası tarhana çorbası

akşam da tarhana çorbası 3 kaşık ıspanak ve 2 kaşık yoğurt

birazdan da 2 mandalina yiyeceğim :13:

julia burda çalışan arkadaşlarda var,bende çalışıyorum.sabah daha erken kalkıp kahvaltı yapmaya çalışıyorum.önceden poğaca simit alır yerdim.güzelbir kahvaltı gibisi yok.
sabah:yarım haşlanmış yumurta,1 dilim ekmek,2 çay,domates,salatalık,1 kk peynir
20 dk yürüyüş
1 saatte alışveriş merkezinde yürüyüş(tempo yok yani)
20 dk yürüyüş
1 yeşilçay
akşam:1 kase nesfit, biraz süt
1 portakal

kızlar iştahım yok,zorla yiyorum resmen.akşam eşime yemek hazırladım yiyesim bile gelmedi.1saat kadar yattım.kalktım size yazıyorum.

yürüyüş:
cuma:75 dk
c.tesi:40 dk
toplam:115 dk

Son düzenleme:

tmm cnm erken kalkmayı deneyeceğim bölesi daha ii olcak sanırım

mrb arkadaşlar.benim kilo verme hayalleri burda bitmiştir...bundan sonra en az kilo almaya çalışacağım...dün gebelik testi yaptım...pozitif çıktı...sanırım 1 aylık gebeyim...tecrubeli annelerimizn önerilerini bekliyorummmm:))))

dün 45 dakika yürüdüm. ama bugün eşim evde yok yani oayalayacak kimse yok free takılıyorum. 2 saat yürüyebilirsem çok iyi olacak. bir dönem çok güzel kilo vermiştim o zamanlar günde 2 saat yürüyordum.ahh ahhh

biraz geç yazmıs oldum üzgünüm...

tebrik ederim canım. allah sağlıkla çocuğunu kollarına almayı nasip etsin.
kendini yorma, ani hareketlerden uzak dur.beslenmene dikkat et canım.kilo olayınıda dert etme, inşallah bebeğini kucağına aldıktan sonra,hepsi gider merak etme.tadını çıkar hamileliğin.bu insanın hayatında her zaman olan bişey değil. keyfine bakmanı tavsiye ederim.güzel haberlerini de bekliyoruz.

inş himeros...daırsı isteyenlerin başına.....burda doktor yok ya..yakın ilçeye gidicem hafta içi..ondan sonra doktor yönlendirir heralde........dik edicem işte..çok kilo almim bari...tadınıda çıkarırız inş ya:)

kızlar bugün çok güzeldi.sbah salata az peynir 1 dilim ekmek yedim şekersiz çay ile.
arada yoğurt
öğle 1 kase barbunya yarım dilim ekmek
ara 3 mandalina
akşam 1 kepekli ekmek üstüne krem peynir
2 ceviz portakal

evde olduğum gün daha dikkat ediyorum. okul olunca ne yediğime pek dikkat etmiyorum ama edicem artık.kızlar bizim okulda yemek çıkıyor ama pek beğenmiyorum eğer evden diyetime uygun bişeler götürebileceğime innasam bırakacam.mesela ne götürebilirim okula. değişik pratik ve hafif tarifleriniz varmı?

kaptan sporum bugün 20 dakika pilates,25 dk yürüyüş...çok güzel hareketleri izleyeyimde birazdaha yürücem inşallah.

gözün aydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…