- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #20.381
julia hoşgeldin.
sabah:1 salatalık, yarım yaprak galeta
20 dk yürüyüş
1 nescafe,1 çay
20 dk yürüyüş
öğle:1 br yeşilçay,1 tane eti burçak
5 dk yürüyüş
2 çay,1 tane daha eti burçak bisküvi
30 dk yürüyüş
akşam: salata,1 yemek kaşıpı ıspanak,3 yemek kaşığı haşlama et,1 dilim kepek ekmeği.
az yediğimin farkındayım. ama canım hiç yemek istemiyor
dün akşamıda brokoli salatasıyla geçirdim. ekmek yememeye başladım. inanın kızlar soğudum yemekten.bugün de annem var diye akşam yemeği yedik hep beraber.
bu hafta nadasta bizim takım, bakalım ben ne zaman duraklıcam. yakındır...
5inci biz olmuşuz
julia burda çalışan arkadaşlarda var,bende çalışıyorum.sabah daha erken kalkıp kahvaltı yapmaya çalışıyorum.önceden poğaca simit alır yerdim.güzelbir kahvaltı gibisi yok.
sabah:yarım haşlanmış yumurta,1 dilim ekmek,2 çay,domates,salatalık,1 kk peynir
20 dk yürüyüş
1 saatte alışveriş merkezinde yürüyüş(tempo yok yani)
20 dk yürüyüş
1 yeşilçay
akşam:1 kase nesfit, biraz süt
1 portakal
kızlar iştahım yok,zorla yiyorum resmen.akşam eşime yemek hazırladım yiyesim bile gelmedi.1saat kadar yattım.kalktım size yazıyorum.
yürüyüş:
cuma:75 dk
c.tesi:40 dk
toplam:115 dk
yürüyüşlerimiz (cumadan perşembeye kadar olan yürüyüş, spor ayrobik, pilates hepsini yazıyoruz)
aynalar (bildirim yok )
pinkcat87 ( bildirim yok )
elifezgi (haftalık toplam 350 dk, 50 dakika /gün )
akbulak ( bildirim yok )
himeros (haftalık toplam 425 dk, 60,7 dakika /gün )
nazenin.83 ( bildirim yok )
Eleven ( haftalık toplam 330 dk, 47 dakika/ gün )
yamukprenses ( bildirim yok )
bitanesii ( haftalık toplam 180 dk, 25,7 dakika /gün )
triptofan(haftalık toplam 105 dk, 15 dakika /gün )
mrb arkadaşlar.benim kilo verme hayalleri burda bitmiştir...bundan sonra en az kilo almaya çalışacağım...dün gebelik testi yaptım...pozitif çıktı...sanırım 1 aylık gebeyim...tecrubeli annelerimizn önerilerini bekliyorummmm:))))
tebrik ederim canım. allah sağlıkla çocuğunu kollarına almayı nasip etsin.
kendini yorma, ani hareketlerden uzak dur.beslenmene dikkat et canım.kilo olayınıda dert etme, inşallah bebeğini kucağına aldıktan sonra,hepsi gider merak etme.tadını çıkar hamileliğin.bu insanın hayatında her zaman olan bişey değil. keyfine bakmanı tavsiye ederim.güzel haberlerini de bekliyoruz.
mrb arkadaşlar.benim kilo verme hayalleri burda bitmiştir...bundan sonra en az kilo almaya çalışacağım...dün gebelik testi yaptım...pozitif çıktı...sanırım 1 aylık gebeyim...tecrubeli annelerimizn önerilerini bekliyorummmm:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?