- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #20.261
sabah aceleyle çıktım ve bugün öğrencilerimi geziye götürdüm bir akslik çıktı daha yeni eve geldim. bildirim yapamadım. diskalifiye edildim mi yani?lütfen lütfeen bir şans daha verin:)))
Kızlar ben geç kaldım farkındayım :26: ama bugünün cuma oldugunu bile unutmuşum benkilom dün tartıldıgımda 71,7 di :18:
aaaaa 3.olmuşumkızlar bu hafta 1. olduk
herkesi tebrik ediyorum
bireyselde de yamukprenses 3. oldu
canım kutlarım seni tebrikler
tebrik ederim kızlar hepinizi. yamukprenses tebrikler.
acaba,kızlar ben kaçamak yapcammmmmm
kızlar bu hafta sıfır kaçamaklı bi hafta geçircem. bunun içinde burada söz veriyorum... eğer kaçamak yaparsam.... diye bir cumle bile kurmuyorum!
*şeker meyve dışında hiç bir yerden yemiycem!
*hamur işi vs asla yok!
*gunde 4 dilim ekmek dışında ekmek olmıycak!
*3 litre su içimi olcak!
*1 saat ya yürüyüş ya evde spor!
bunların hepsine uyacagıma söz veriyorum!!!
ayrıca günaydıııınnn herkese
kızlar bu hafta sıfır kaçamaklı bi hafta geçircem. bunun içinde burada söz veriyorum... eğer kaçamak yaparsam.... diye bir cumle bile kurmuyorum!
*şeker meyve dışında hiç bir yerden yemiycem!
*hamur işi vs asla yok!
*gunde 4 dilim ekmek dışında ekmek olmıycak!
*3 litre su içimi olcak!
*1 saat ya yürüyüş ya evde spor!
bunların hepsine uyacagıma söz veriyorum!!!
düzensiz beslenmeye o kaadar alışmışım kii.
sabah uygun bir kahvaltı.
öğleden sonra 1 mandalina.
akşam yarım kase tarhana çorbası,2 kaşık pilav ve 1 karnıyarık.
1 dilim revani..
mandalina.
kızlar çok hastayım..üşütmüşüm de .misafirmimde vardı bugün. koca 1 tepsi revani getirmiş kırmamak için 1 tane yeddim ama geri kalanı ne yapayım eşime bıraksam 30 günde anca yer.hiç tatlı sevmezz benim aksime.komşulara vereyim desem kendim yapmadığım için vermek istemiyorum ne olur ne olmaz içinden bişe çıkarda:))en iyisi dökeyim kalırsa yerim.
günaydın canım
hadi bakalım görelim seni
selam kızlarr benim kuzum hala hasta ama ilk günlere nazaran daha iyi geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim...ben diyet yapamaıyorum çünki hiçbişey yiyemiyorum kuzum yemiyince boğazımdan geçmiyo..
selam kızlar, ben 5. takımın şişkosu shelly. Hedefim 60 kilo, başlangıç 75 kilo. iki ay olacak ama ben daha 3 kilo verebildim. buna rağmen geçen hafta hemen hergün kaçamak yaptım ve bir haftada 300 gramını geri aldım. Ben pis şişkonun tekiyim. Benimle dalga geçer misiniz :)
Bu haftayı kendime "merhamet yok" haftası ilan ediyorum. Hergün spor, sıfır kaçamak ve doğru beslenmeyle haftaya tam 70 kiloya inmek istiyorum. bütün kadınlar kulübü duysun :)
mrb :) demek benim gibi kendine merhamet yok haftası ilan edenler varmış. ama ben hakettim arkadaşım bana acıma merhamet yok
selam kızlar şöyle motive etsek kendimizi diyorum,televizyonlarda incecik kızları görünce diyorumki kendi kendime benim onlardan neyim eksik,hatta onlardan dahada güzelim diyorum,ama biraz kilo vermem lazım diyorum,şişman olup 2.sınıf muamelesi görmektense biraz dişimizi sıkıp kilo verip arkamızdan baktıran kadınlar olmak istemezmiyiz,şahsen ben isterim.gerçi şimdide bana bakan bidaha bakıyo ama(ne mütevaziyim yahu) ben 20 li yaşlarımdaki kadar zayıf olmak istiyorum 8 kilo fazlam var o kadar.sanırım 30 yaş bunalımına giriyorum.neyse kızlar dediğim gibi dişimizi sıkıcaz az yiycez sonrada istediğimiz herşeyi giycez.ben böyle motive ediyorum kendimi,sizde öyle düşünün belki bir faydası olur.
gelelim bugün yediklerimeeeee
sabah:kendime hafif kıyak geçtim ve bugün yumurtamı sahanda yaptım,2 bardak çay(az şekerli),az peynir,domates,salatalık,5 adet ceviz.
öğlen:gene atladım
akşam:çarşıdaydım,döner kokusuna dayanamayıp kokunun peşinden sürüklendim ve yengen ekmeğinde döner ve 1 kutu ayran,ilerleyen saatleri sanırım 1 bardak nescafe ve az çerezle geçiştiririm.birazda meyve...
bu arada bugün günler sonra yürüyüşe çıktım 1 saat kadar aralıksız yürüdüm,arada aklıma geldikçe su içiyorum.ama su içmeyi hep unutuyorum kızlar,meyve yemediğiminde farkına vardım,ayrıca şu çayı ve nescafeyi şekersiz içemiyorum bu konu hakkındada bir çözüm bulmalıyım,fikriniz varmı kızlar yaaaa.
yamukprenses bende çayı şekersiz içemezdim.3 şekerliydi çayım hep. ama 2 şekere,şimdi de 1 şekere düşürdüm 2 haftada.yavaş yavaş azalttım. çok önceleri şekersizde içerdim. bir kere şekersize alıştınmı zaten 1 toz tanesi kadar şeker düşse çaya hemen tadının farkına varıyorsun, kötü geliyor tadı. yavaş yavaş azaltmayı dene benim gibi.
haftasonları hep sıradan mı olmak zorunda.....
sabah: 1 bardak limonlu ılık su,1 yuvarlak o ince çikolatalardan
kahvaltıöğle olmuştu saat) 1 haşlanmış yumurta,1 kk light peynir,salatalık,1 bardak çay,2 dilim kızarmış kepek ekmeği.2 tatlı kaşığı pekmez, birkaç zeytin.
ara:yeşilçay,
akşam:balık, salata, 1tane kemalpaşa tatlısı.
dün akşamda salep içtim, meyve yedim.bugün hiç yürümedim ama gardrobu döktüm yeniden yerleştirdim.
düzensiz beslenmeye o kaadar alışmışım kii.
sabah uygun bir kahvaltı.
öğleden sonra 1 mandalina.
akşam yarım kase tarhana çorbası,2 kaşık pilav ve 1 karnıyarık.
1 dilim revani..
mandalina.
kızlar çok hastayım..misafirmimde vardı bugün. koca 1 tepsi revani getirmiş kırmamak için 1 tane yeddim ama geri kalanı ne yapayım eşime bıraksam 30 günde anca yer.komşulara vereyim desem kendim yapmadığım için vermek istemiyorum ne olur ne olmaz içinden bişe çıkarda:))en iyisi dökeyim kalırsa yerim.
çikolatayı eşim yedi diye yedim, canımda o kadar istemiyodu hani :2:
sabah:1 haş. yumurta,1 dilim kepek ekmek,1 kk peynir, domates, salatalık, 2 bar çay,3 zeytin.
akşam: 1 iskender (tabakta) 1 ayran, iskenderin pidesinin çoğunu, birazda etinden eşime verdim.
fırın sütlaçtan 1 kaşık, kazandibinden 1 kaşık yedim..
pişman değilim, bu sabah 89 geldim hızımı yavaşlatmam lazım.yavaş yavaş zayıflayayım ki kalıcı olsun.haksızmıyım?
5 saat karşıyakada gezdik dolaştık, carrefour a gittik sonra.
alışveriş yaptım. 3XL almadım hiç.XL kazak aldım. standart beden ceket aldım. çok güzel oldu, acaip sevinçliyim. pantalon alacaktım ama eşim aldırtmadı.1 ay sonra büyük gelcek, durmadan inceliyosun dedi.
geçen ay aldığım pantalon ayağımdan düşecek.hatta şuanki bedenimden 4 beden büyük pantalon almıştım, hiç giymedim kaldı.ee o zaman 96 kiloydum,7 kilo fark epey farkettirdi.nasıl sevinçliyim nasıl...
devamı gelecek kızlar..80 i de görcem 70 i de inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?