- 4 Aralık 2010
- 3.444
- 6.189
- 358
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #20.061
Ben geldim.Siteye giremiyordum ya hata veriyordu.Şimdi denedim olmuş.Ben bugün yarımşar saatten toplam 1 saat yürüyüş yaptım.Baharatlı çubuk yedim 14:30 gibi.Kahvaltıyı kaçırdım geç kalktığım için.Hemen kursa gitmek zorunda kaldım.Eve geldim 7 gibi de biraz patates kızartması 1 kaşık makarna biraz da ine göl köfte yedim.Ağır oldu ama bunlar vardı yemekte yani.Ben de uzun süredir 5 aydır neredeyse kızartma yemediğim için bir kaçamak yapayım dedim.Belki birazdan meyve yerim bugünlük bu kadar.Yarın İngilizce sınavım var400 soruymus yaklasık çalışmam gerek kızlar.
Kilomu şimdiden yazayım 68 ulaşamadım hedefimeÇünkü bu aralar şişkinlik var bende.Geçen 4 gün tuvalete cıkamadım.Dün cıktım ama bugün çıkamadım bu sefer.Karnım çok şişti yarım kilo vermeme rağmen
canım ben herşeye açığım bir fikrin var mı
forumda kilo çizelgesi nasıl yapılır diye ayrıntılı bir anlatım var ben oradan bakarak yapmıştım. uğraş takıldırığın yeri buraya yaz yardımcı oluruz inşallah (haftasonu diğer arkadaşlar yardımcı olur)merhaba kızlar dün nete giremedim sanırım yemegide fazla kacırdım 3 adet sekerpare yedim o malum gundeyım kendımı tatlı konusunda zor tutuyorum.
cuma kilo bildirimi saat kacta yapılacak ve ac karnına sabahmı tartılacagız.Bır konuda yardım ısteyecegim bilgisayardan hic anlamam ama tıckerım olsun istıyorum ama beceremedim
tşk ederim arkadaşlar inş verimli bisüreç olurda istediğimiz kilolara ineriz
himeros ve elif
elif kız senin kg de olmak için neler vermezdim ah ahhhhh 1 ocakta 6 ları görmek istiyorum ucundanda olsa
hemen bugünü anlatayım unutmadan sabah ab rocetle 100 mekik ve geç kalmıştım koştur koştur 15 dk yürüyüş
kahvaltı 1 dilim kepek ekmeği eşliğinde al yağ ve peynir 1 kupa ihlamur şekersiz içemiom 1 çay k şeker
yarım lt su 10 da 1 trabzon hurması 11 de 1 mandalina
şimdilik ii de akşama misafirim var mamişler yaptım ama yemiycem:18:
bende öle düşündüm valla.bide buranın velileri çok farklı.bazen böle yapmak gerekiyo...havuça gelincede 2 tanedir en fazla:))
yediklerime gelince.zaten yemek aralarım az..akşam biraz uzuyo ondanda meyve yiyorum..sabah 9 gibi kahvaltı öğlen 12.00 13.00 gibi öğle yemeği..akşamda 16.00 yada 17.00 gibi yemek yiyorum...gece 8 yada 9 gibide meyve...
bugün yediklerime gelince
5 zeytin
2 kk kadar peynir
çeyrek kadar ekmke ve çay
öğlen bezelye çorbası
çeyrek kadar ekmek
akşamda
tatlı kaşığı kadar yağda 2 yumurta yaptım üstünede bikaç dilim peynir ve 2 ince dilim sucuk bıraktımçeyrek ekemk ve çayy
birazdan stepe gidicem..1. 1 buçuk saatte stepten sonra 1 elma yada portakal yerim..tmmdır..hesabıma göre 100-1200 kalori falan aldım...iyiydir heralde:)))
himeros sen de diyetisyene gitmeyeceksen kimse gitmesin...kan şekerin düşük, yeni doğum yapmışsın, tansiyonun değişken...bence kafana göre bişey yapma. ben devlet hastanesinde bir diyetisyene gidiyordum. illaki özele paralar saç demiyorum ama muhakkak bi diyetisyen ayarlasın yiyeceklerini.hazır kayısı suyu.2 gündür wc ye çıkamıyorum. o yüzden içiyorum. birde benim şekerim düşük, en son 49 du. normali 70--110 arası olmalıymış.
parmağımı sıkan yüzüğüm artık parmağımda dönmeye başladı. birkaç aydır takmıyordum.ama kıyafetlerde bi değişiklik yok. esasına bakarsak doğum sonrası 96 kiloyla hastaneden eve geldim.5 kilo vermiş oluyorum 2 ayda.5 kilo farketmeye yetmedi demek.
2 ayı da geçti ama hala adet olmadım,onun şişliği vardır demi?
kestanenin 2-3 tanesi 1 dilim ekmek yerine geçiyoakşam yemeğim dediğim gibi oldu. 1 tabak çorba,1 dilim kepekli ekmek,1 kaşık yoğurt,lahana salatası
ek olarak biraz öncede kestane yedik :))
kestanenin kalorisi çokmu acaba. 1 avuç yedim.
salatalarımda hep zeytinyağı kullanırım ama wc olayı yok maalesef.
daha önce içtiğim bi şurup vardı.ama onu zor durumlarda içiyorum.tansiyonumu düşürüyor ve wc den çıkamıyorum. en son hamileyken içtim.1 günde 5 kez wc ye gitmiştim.laksatif içerikli.düşünen varsa söyleyeyim dedim yinede.
çok yorgunum kızlar.iyi geceler. yarın kilolarınıza bakmak için can atıyorum :))
kaçıncı olcaz acaba.:97:
slm aramıza katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
ben takım kaptanı aynalar takımımızda az üye var inş sizin katılımınızla hep beraber istediğimiz kilolara ulaşacağız.
yeni katılan arkadaşlar şimdiki kilolarını ve hedef kilolarını bildirirlerse sevinirim.
arkadaşlar yarın kilo bildirimi var herkes yarın öğlen 12 ye kadar kilolarını bildirsin lütfen
bu hafta aranıza yeni kaltıldım kilo vermedim şimdilik. artık haftaya inşallah.bu hafta alışma haftasıydı. spora başladım.biraz daha dikkat ettim mesela geç yememmeye alıştım.inşallah birbirimize destek olarak vercez demi?
slm aramıza katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
ben takım kaptanı aynalar takımımızda az üye var inş sizin katılımınızla hep beraber istediğimiz kilolara ulaşacağız.
yeni katılan arkadaşlar şimdiki kilolarını ve hedef kilolarını bildirirlerse sevinirim.
arkadaşlar yarın kilo bildirimi var herkes yarın öğlen 12 ye kadar kilolarını bildirsin lütfen
ama ben işten 15 gibi geliyorum ve okulda da internete girme fırsatım yok. olsa bile 1. sınıflarla koşturmaktan fırsat bulamam kiii.:44: ben 78 kilodayım hedefim 62.inşallah. yapabilirim değil mi başarabilirim. motivasyona ihtiyacım var.
kızlar geç kalmadım inş kilom74.6 hedef 58
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?