- 27 Mart 2014
- 3.623
- 1.781
- 198
inş. canım en kıs zamanda vereceksin kilo merak etme
Sen ne kadar kilo verdin canım bu arada :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş. canım en kıs zamanda vereceksin kilo merak etme
Sen ne kadar kilo verdin canım bu arada :)
Selam kızlar dünkü menümü paylaşayım
Sabah 10:30
2,5 dilim kızarmış tb
Salça 1 kk peynir
Zeytin çayy
Öğlen 14:30
3 krep
1 gofret ( çok fazla geldi rahatsız oldum yorgunluktan ne yaptığımı bilmiyordum )
Ara 17:00
Türk kahvesi
Akşam 19:30
1 tabak lahana+yaprak sarma az yoğurt
ben 13 mart 23 ağustos arası 16 kilo verdim 60 kilo ile tatile gittim sonra 61 le listeye geri döndüm 59 la mezun oldum canım yani totalde 17 kilo verdim şuan 61.5 filanım işte 55 olmak istiyorum ama zorlanıyorum o zamanki iradem yok bide tam başlıyorum herkes çok zayıfladın filn çünkü çocukluğum zayıf ergenlikte çok şişmandım insanlar hiç beklemiodu benden bunu öle işte
Canım süpersin ya napıcaksın 55 i senben o kiloda olsam var ya daha g bit şey istemem ama olucam inşallah hedef kilom 64 benimde benim hedef kilomdan da zayıfsın boyun kaçtı acaba canım :))
Çok iyi canım okurken ah ah dedim bizde 38 leri görürüz inşallah ya :))) bize bol bol öneri ver ben de hastanede çalışırken. Dikkat etmediğim halde 7 kilo vermiştim sonra 3 ayda hepsini geri aldım sonra da hemen vermek istiyorum işte böyle. Kurucum zayıflamak dileğiyle :)))benim boyum 161 canım ama üstte bişi kalmadı sadece basenlerim var onlarda bi türlü gitmedi gögüslerim filan küçüldü mesela düşünsene 46 bedeni zorlaken şimdi 38 giyiyorum
Çok iyi canım okurken ah ah dedim bizde 38 leri görürüz inşallah ya :))) bize bol bol öneri ver ben de hastanede çalışırken. Dikkat etmediğim halde 7 kilo vermiştim sonra 3 ayda hepsini geri aldım sonra da hemen vermek istiyorum işte böyle. Kurucum zayıflamak dileğiyle :)))
Günaydın canım 😊Günaydın kızlar
Geçmiş olsun canım benim yat dinlen iyi olursun inşallah ☺️günaydın kızlar hastayım bgün yani kendimi iyi hissetmiyorum staja gitmedim felaket bi şişlik hissediyorum kendimde yüzüğü filan çıkardım sıktı yüzük şimdi kahvaltı yapıcam gelirim yine
Afiyet olsun canım bu arada takıma hoşgeldin tanışalım ben Bestesabah 08:00
bir tabak nestle nesfit çikolatalı (160 kalori)
bir buçuk kibrit kutusu kadar süzme peynir(39 kalori)
ara 10:30
200 ml süt(59 kalori)
öğle 12:30
2 kepekli ekmekle süzme peynirli domatesli marullu sandviç(202 kalori)
ara 15:30
ayran 200 ml(76 kalori)
special k kraker(66 kalori)
akşam 17:30
bir tabak kırmızı mercimek çorbası(183 kalori)
bir dilim kepek ekmeği(55 kalori)
ara 20:00
bir tabak marul salatası(93 kalori)
bir fincay limonlu yeşil çay
3 ceviz(81 kalori)
TOPLAM 1014 KALORİ
bir saat pilates
2.5 lt su
Günaydın Hilal bugün bencede spora ara versen iyi olurGünaydın kızlardün sporda hoca sırt ve kol kaslarını çok çalıştırmıştı bu sabah kalktığımda sırtım tutulmuş hareket edemiyorum
spor da yapamıcam bugün
![]()
Öğlen ve akşam daha iyi cnm afiyet olsun tanışmadık sanırım bn BesteBugünkü Menü
Sabah 08.00
1 adet poğaca-mecbur kaldım![]()
Aslınsa normalde 2 poğaca ile doyuyorum ama sadece 1 tane yedim.
Öğlen 12.00
Sebzeli ciğer.
5 yk bulgur pilavı
Şekerpare varsı yemedim :)
Akşam 18.30
2 adet haşlanmış yumurta, taze nane ve maydanoz ve 5 tane de cevizi yoğurtlu olarak yedim.
Yarım saat yürüyüş, 2 litreye yakın su.
Bgn fazla kaçırdıklarını telafi edersin cnm tanışalım seninle de bn Bestemerhabalar dün de yazmıştım bugün pikniğe gittim o yüzden bildirim yapamadım kusura bakmayın. bugünkü menüm pikniğe gittiğim için biraz fazla oldu
sabah kahvaltısı yapmadım
öğlen bir tavuk pirzola 3 kanat salata ve patlıcan salatası yedim
akşam altı gibi de sucuk ve iki dilim ekmek yedim sanırım sucuk biraz bozdu
arada bir de çekirdek kola yaptım ama çekirdeği çok az yedim
spor olarak da voleybol yakan top aşırı derecede yürüyüş ve deniz bisikleti sürme gibi aktiviteler yaptım yediklerimin bir kısmını yakmışımdır umarım ama çooooookkk yoruldum
yememek için mangalı ben pişirdim malum mangal başında olan her daim aç kalır![]()
Gayet iyi cnmBugünkü menüm:
09.00:
1 dilim peynir
2 dilim light ekmek
12.30:
1 kase çorba
3 y.k. patlıcan kavurma
1/2 kase yoğurt
1 dilim light ekmek
17.30:
Ekmek arası balık (uskumru)
20.30:
1 bardak süt
1 küçük greyfurt
2 lt su
1 saat aerobik+20 dk yürüyüş
Bnde görevliydim anlıyorum seni cnmkızlar gelemedimm bir türlüü(.sandık görevlisiydim dün bütün gün orda geçti zaten bugün de öğlene kadar uyudum sonra dışarı çıktım anca fırsat buldumm.geç uyanınca kahvaltı öğlen birleşti
sabah(12.30)
1 yumurta
biraz süzme peynir
4 zeytin
3 dilim salam
1,5 dilim tb ekmeği
domates,salatalık(zeytinyağlı)
ara
15 tane çiğ badem
sade kahve
akşam(18.00)
tavuk sote
1 büyük kutu ayran
2 litre su
Afiyet olsun cnm bnm gayet iyi seninle de tanışalım Beste benMenüm :)
9:30 tam bugday ekmegi ve köy peyniriyle yagsız tost
1 kupa bitki çayı
11:30 bi kase yogurt
14:bi tatlı tabagi diyet sebze yemegi
Bi kase yogurt
Bi dilim bugday ekmegi
16: bi kase yogurt
18:bi tatlı tabagi diyet sebze yemegi
2 k yogurt
1 etimek
Şimdilik 1,5 lt su ve bi saat yürüyüş
bugün çok yoruldum bu okul benim kanımı emiyorşimdi 4 gün 8'de dersim var şaka gibi,, okulda olucam akşama kadar ne yesem derdine düştüm,,
Bugünkü menüm
Sabah 09.25
10 adet zeytin
1 adet haşlanmış yumurta
bol salatalık
kibrit kutusu kadaaar peyniir
Öğlen 14.00
1 paket eti form limonlu
Akşam 17.15
ton balığı
bol salatalık
aslında 17.15 ten sonra yemicektim ama regl oldum ve bayılıcam sandım bi kötü oldum,,, 18.45 te küçük meyveli yoğurt yedim :26:
+1.5 litre su +30 dk egzersiz
afiyet olsun![]()
etimek dediğin etimek tatlısı değil demi, kızarmış ekmek? eğer öyleyse iyisin.
![]()
beste coşmussun kuzucum ya şişrmedi mi bunlar seni hep karbonhidrat ağırlıklı olmuş
Şişirdi zaten canım ya cok kötüydüm bgn dikkat ediyorum
canım bide bana ismini söler misin düzenli gelmeyince unutuyorum isimleri bide kilo hedef kilo ve boy
Memnun oldum Edacım iyi bakalım stajer olmuşsunya gerisi gelir😊Afiyet olsun cnm bnm gayet iyi seninle de tanışalım Beste
Memnun oldum canım bende eda :) henüz takımda degilim stajyerim :)
kızlar nerdesinizzzzzzzzzzzzz![]()