Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

olsun canım sen de haftaya birincimiz olrsun hihoyyyt
özeleştiri yapman çok güzel olmuş.
Önce kendi kendi hatalarımızı bileceğiz ki güzeltelim değil mi ama a.s.

bu hesap işi nasılyapılıyor arkadaşlar ben anlayamadım nereusun kine baktım normalde %0.40 olması gerekmiyormu benmi yanlış hesaplıyorum yoksa mesela benimki 82.4/82.2/0.2/%0.20 etmezmi nasıl hesaplandığını anlatabilirmisiniz bide bu soğan suyu gerçekten faydalımı nasıl yapılıyor bilen arkadaşlar anlatırsa sevinirimi lapayı yapmam zor gibide

canım 82.4-82.2=0.2
0.2*100=20
20/82.4(geçen haftaki kilon)=0.24

(82.4 / 82.2 / 0.2 / 0.24%)

canlar bakıyorum mesajlar artık takip edilemiyor maşallah diyelimde hemen.. bugün için durumlarınız iyidir umarım başarılar diliyorum hepinize.......

canım ben de işe yaradı uzun zamandır hiç gram oynamıyordum bu hafta içmedim yine kilo veremedim:çok üzgünüm:
nasıl yapıldığına gelince
1 orta boy yemeklik soğanın kabuklarını soy 4 e böl
2 su bardağı klorsuz kaynayan suyun içine at 5 dk. kaynat.altını kapat 15 dk. ağzı kapalı şekilde dinlendir sonra süz. ılık iken iç
bu günde 2 defa yemeklerden önce içilecek ama 15 günü de geçmeyecek
15 gün içtikten sonra ara ver

yok arkadaşlar anladım ki ben sıkıntıya gelemiyorum lapa diyeti sogan suyu ben tembelim ya vallahi billahi üşengecin kızı oğlu olmaz derler ya bi kızım oldu ama nasıl oldu onu bile bilmiyorum 15 gün imkanı yok bırak 15 ğün 3.gün kesin pesederim üfüüf tembel tavuğum ben

3 günde zayıflamakta mucize olur sanırımyerimseniben
o zaman diyetine çok sadık kalacaksın en önemlisi spor yapacaksın

en önemli spor diyen kim ağzını öpeyim :))

haftalardır hatta aylardır gr gr ilerleyen ben bu hafta spora başladım 2.5 vermişim inanamadım:dance: darısı size

kesinlikle spor diyorum başka bişey demiyorum bende vallahi haftada 3 gün 1 saate yakın yürüyorum ama yeni bişey daha keşfettim daha öncede söylemiştim bi cd var elimde salsa falan öğretiyor acayip ter attırıyor arkadaşlar bide gece 11den sonra spor yapmak bence daha çok enerji harcatıyor
bide hangimiz diyet sağdık kalıyoruz ki artık kafamdan diyetteyim kelimesini atmak istiyorum bazen depresifleştiriyor beni saldırganlaşıyorum

selam kızlar kusura bakmayın bu sıralar gelemiyorum malum oğlumun doğum günü var. yarın zaten hiç giremem.ayrıca kilom59.2 çok bişey verememişim ama bu hafta hiç su içmedim desem yeridir önümüzdeki hafta bol su ile 1 kilo vermeyi düşünüyorum inşallah.neyse sonra görüşürüz herkesi öptüm.

en önemli spor diyen kim ağzını öpeyim :))

haftalardır hatta aylardır gr gr ilerleyen ben bu hafta spora başladım 2.5 vermişim inanamadım:dance: darısı size

ayy çok güzel 2.5 kilo
darısı bizlerin başına
böyle duyunca çok gaza geliyorum hemen koşu bandına ardından da pilates topuma koşacağımkaydirigubbakcemile2

merhaba kardeş takımcım
inşallah bu hafta güzel kilolar verirsiniz

adcım oğlun kaç yaşına girecek
benmi ki 3 martta 1 yaşına girecek inşallah

nice mutlu yaşlara

Bazı arkadaşlar değil ben eleştirdim seni. Niye ismimi vermiyorsun. Bu grupta olmamızın amacı birbirimize yardımcı olmak ve kilo vermek. Yoksa ben dün bunu yedim bugün bunu yedim deyip gideceksen gruba ihtiyacın olmayacağını düşünüyorum. Ben yaptığın yanlışın farkında olmadığını düşünmüştüm o yüzden eleştirdim seni. Belki de tavsiye verdim mi demeliyim bilmiyorum. Madem eleştiriye açık değilsin, kilo vermede kolay gelsin diyorum sana.

ayy çok güzel 2.5 kilo
darısı bizlerin başına
böyle duyunca çok gaza geliyorum hemen koşu bandına ardından da pilates topuma koşacağımkaydirigubbakcemile2

gaza gelin evet gaza gelin diye yazdım zaten arkadaşlar ümidi kesmeyin ben tam 2 yıldır diyetin daha doğrusu bu yarışmanın içindeyim bugün itibari ile 32.5 kilo şerefine kupamı kaldırıyorum :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…