Ben bu hafta 1 kilo verdim. Kabızlık ve bağırsak tembelliği var bende de. Yinede kilo verdim çok mutluyum. Eğer bu gruba katılmasaydım 1 kiloyu ertesi gün alacaktım, çok iyi biliyorum kendimi.
(62 / 61 / 1 / %1.61) Hesaplamayı umarım doğru yapabilmişimdir:)
eleştiriler olacak tabiki arkadaşlar doğru yemeyi bulmak adına yazıyoruz yediklerimizi... akşam bizim grupta bir arkadaşımız kuruyemiş çuvalına düşmüştü bende sözlerimle çıkardım:roflol: darılıp gücenmece yasak bizim yarışmamızda...
melisçim canım ben biraz çıkıyorum eğer senin acil işin var ise listenizi bizim takıma bırak kontrol edip ve ettirip bırakırım paylaşıma... fazla kalmayacağım gerçi gleceğim gözlerim çok kötü yoruldu..
merhaba kardeş takımcım
inşallah bu hafta güzel kilolar verirsiniz
adcım oğlun kaç yaşına girecek
benmi ki 3 martta 1 yaşına girecek inşallah
nice mutlu yaşlara
Ben bu hafta 1 kilo verdim. Kabızlık ve bağırsak tembelliği var bende de. Yinede kilo verdim çok mutluyum. Eğer bu gruba katılmasaydım 1 kiloyu ertesi gün alacaktım, çok iyi biliyorum kendimi.
(62 / 61 / 1 / %1.61) Hesaplamayı umarım doğru yapabilmişimdir:)
tabii ki burada hepimiz ortak bi amaç için bulunuyoruz
kilo vermek ve takım gücüne inanmak
bu yüzden eleştirilere açığım ve hepimizde açık olmalıyız
1 kilo çok güzel tebrik ediyorum ben bu hafta aynı yerimde sayıyorumklava:
gaza gelin evet gaza gelin diye yazdım zaten arkadaşlar ümidi kesmeyin ben tam 2 yıldır diyetin daha doğrusu bu yarışmanın içindeyim bugün itibari ile 32.5 kilo şerefine kupamı kaldırıyorum :hooray:
65.8 olan kilom bu sabah itibariyle 66.1 dir kızlar
dün lapa diyetimi yaptım ama yanlış yapmışım kaydirigubbakcemile3
1 çay bardağı pirinçe -3 su bardağıymış ölçülü yemedim ama yanında ne ekmek nede başka bişey yedimm sonıçta bu lapa bana ters tepdii canım çok sıkıldı benim ya benneyaptımki
sidanur canım hiç sorma perşembe tartıya bir çıktım 66.1 allahdan bugün 65.6 kiloyum
nasıl yaptım onu anlatayım hep birlikte gülelim 1 bardakdan fazla birince 3 bardakdan fazla suyla bir güzel pişirdimm tabağın dolusunca yedimm yoğur pul biber sumak ve naneyle yedim okadar yemişimki karnım ağrıdı üstüne hemen soda içtim benim diyet böyle oldu
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
meliscim canım çay 1 .5 su bardağıydı sanırımm bardak büyükdü cola bardağıydı kısacası :roflol: