Bazı arkadaşlar değil ben eleştirdim seni. Niye ismimi vermiyorsun. Bu grupta olmamızın amacı birbirimize yardımcı olmak ve kilo vermek. Yoksa ben dün bunu yedim bugün bunu yedim deyip gideceksen gruba ihtiyacın olmayacağını düşünüyorum. Ben yaptığın yanlışın farkında olmadığını düşünmüştüm o yüzden eleştirdim seni. Belki de tavsiye verdim mi demeliyim bilmiyorum. Madem eleştiriye açık değilsin, kilo vermede kolay gelsin diyorum sana.
ya mesaiye geldim kendimi savaş alanına girmiş gibi hissettim kötü bir öğlen arasından sonra aspettaminin söyledikleri beni biraz daha üzdü ben gerekli açıklamayı yaptığımı zannediyodum herneyse şuan çok mutsuzum buda tuzu biberi oldusenağlama
ya onun söylediklerine değil çarşıya çıktım kot alayım diye ama malesef olmadı yine ona moralim çok bozuk ne almak istesem hevesim yarım kalıyor tamamen kilolarımla alakalı bana geçit vermiyor ya bıktım belkide kusura bakmayın kimseyi üzmek istemezdim
melisçim bak kırmızıyla işaretledim sadece toplam satırı ve arada senin düştüğün kilo var değişik olarak.. tam kontrol için bir daha bak hata bendeysede söyle...
arkadaşlar lahana diyetini yapan varmı acaba yapsam diyorum bi yan etkisi falan olurmu 4 sene önce denemiştim ama hatırlayamıyorum galiba 3 gün sonra bırakmıştım eğer bu diyeti yapan varsa bana anlatırsa sevinirim