Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kaymaklım o iki kiloyu çabuk aldığın için çabuk verirsin. Bu arada sen hamilemisin ama değil de bebek istiyorsun sanırım. Bir de kızın var sanırım tickerından anladığım kadarıyla. Ne kadar yıllık evlisin? Kızın kaç yaşında? Daha önce yazdıysan kaçırmışım kusura bakma, daha yakından tanımaya çalışıyorum.[/QUcnm ben 23 yasindayim 7 senelik evliyim 6 yasinda kizim var benim kizim normal oldu ama bazi nedenlerden dolayi ikinci cocuk olmuyor bizde tup bebek denemek istiyoruz bu yuzden aslinda acil 5 kilo vermem lazim bunun icin ugrasiyorum yani iste boyle canim kusura bakma cevabim cok gec oldu ama bende yeni okdum mesajini optum umarim tekrardan gorusuruz cnm a.s.

arkadaşlar yarın kilolarınızı yine saat 13'e kadar bildirirseniz sevinirim ben hesaplamaları yaparım, önce Sidanur sonra Kalliste kontrol eder. Ancak yollarız. Lütfen tam kilolarınızı yazın.
Kaymaklım canım geçen hafta kilonu tahmin etmek durumunda kaldık, 1300 verdim demiş çıkmışsın. Bu hafta net sonuçlar söylerseniz hata olmaz listelerimizde.
Ben şimdilik kaçtım, çok yorgunum biraz dinleneyim erken uyurum çok büyük ihtimal.
İyi geceler. :1hug:

cnm biliyosun ben turkiyeye gittim ve iki kilo alarak geri geldim yani 72 kilo oldum malesef geldikten sonra 1 300 verdim. ya iste boyle biraz kafanizi karistirdim galiba kusura bakmayin cok sik giremiyorum...a.s.:1hug:

cnm biliyosun ben turkiyeye gittim ve iki kilo alarak geri geldim yani 72 kilo oldum malesef geldikten sonra 1 300 verdim. ya iste boyle biraz kafanizi karistirdim galiba kusura bakmayin cok sik giremiyorum...a.s.:1hug:

delikafadulden BIRAZ UZUN OLDU AMA YAZMAYI UNUTTUM BEN SIMDI 500 GRAM VERMISIM OK TEKRARDAN a.s.:enbuyukkk:

kızlar günaydın beenn 65.6 kiloyumm çok mutluyummm demekkli lapa diyedi diye yaptığım herneydiyse bendede işee yaradıı :lepi:

canım sidanur arkadaşımız anlatmıştı tekrar yazıyorum

LAPA DİYETİ
1 çay bardağı pirinci 3 çaybardağı su ile haşlıyoruz
nane biber kekik vb baharatlarla tatlandırılbilir
Günlük 3 çay bardaı hakkımız var

gün boyu bunu yiyorsun ek bişey yok yeşil çay ve sodada içiyorsun ve adet dönemindeyken yapıyorsun çünkü ödemi atıyor vücuttan

bazı arkadaşlarımız beni eleştirmişler kuruyemişi de yememiz gerektiğini hatırlatmam gerekiyor içindeki şuan hatırlayamadığım bazı yağların vücuda faydasını bilmekte fayda var vebu hafta gerçekten benim için çok zor geçti zor olan 1görevim vardı ve malesef iyileşmeyen bir grip ayrıca krakeri ara öğün olarak süt ile birlikte tüketiyorum ve asıl sorun şu arkadaşlar salı günü bağırsaklarım bozulmuştu hatırlarsanız üzerine gece ishal kesici bir ilaç almıştım ve o gün bugündür kabızım hiçbişey faydda etmedi bu arada

bu arada eğer kilomun net olduğuna emin değilim çünki 3 gündür kabızım ama yinede yazıyorum 200gr vermişim :) ben aslında şu bağırsak problemini aştıktan sonra yazmak isterdim ama bugün mecbur kaldık

İlginç bana hiç mesaj gelmedi. Foruma da mesaj yazmıştım kilo mu vs bildirmiştim halbuki. Neyse bu da böyle olsun:1no2:

canım geçmişimize bak ne kadar mesaj yazıldığını göreceksin.

Herkes bir takıma girmenin çok zor olduğunu söylüyordu ben şanslıyım ve sanırım bu bir işaret bu sefer zayıflıyacağım galiba:sm_cool:

aamıza hoşgeldin löliz. İnşallah bu sefer olur.

Arkadaşlar löliz yeni arkadaşımız. Bu hafta kilo bildirmeyecek.

bazı arkadaşlarımız beni eleştirmişler kuruyemişi de yememiz gerektiğini hatırlatmam gerekiyor içindeki şuan hatırlayamadığım bazı yağların vücuda faydasını bilmekte fayda var vebu hafta gerçekten benim için çok zor geçti zor olan 1görevim vardı ve malesef iyileşmeyen bir grip ayrıca krakeri ara öğün olarak süt ile birlikte tüketiyorum ve asıl sorun şu arkadaşlar salı günü bağırsaklarım bozulmuştu hatırlarsanız üzerine gece ishal kesici bir ilaç almıştım ve o gün bugündür kabızım hiçbişey faydda etmedi bu arada

eleştiririz canım durmayız biz :eek:
hatalarımızı ancak böyle görürüz :1hug:
geçmiş olsun canım, kayısı ye diyeceğim ama sen zaten kayısı ağacı çıkacak benden diyeceksin sanırım faydası olmuyor. Çok rahatsız ediyorsa bir ilaç kullan olmazsa.

bu arada tam kilonu yazarmısın canım ilk kilo bildirimin bu hafta, hesaplamaları doğru yapmalıyım.

ya çok kötü bir huyum var asla eleştiriye açık değilim ilk önce kendim düşmeliyim ve kendim kalkmalıyım düştüğüm yerden buda benim eksik yönüm kusurabakmayın ve yazdıklarımda bi tepki olursa sakın darılmayın 82.400 den 82.200 e düştüm eminim bu daha fazla ama sorun ortada

ya çok kötü bir huyum var asla eleştiriye açık değilim ilk önce kendim düşmeliyim ve kendim kalkmalıyım düştüğüm yerden buda benim eksik yönüm kusurabakmayın ve yazdıklarımda bi tepki olursa sakın darılmayın 82.400 den 82.200 e düştüm eminim bu daha fazla ama sorun ortada

canım boşver hepimizin ne kötü huyları var. Kırılmayız sen de kırılma :dance:
zamanla alışırsın, hepimiz buraya tek başına yapamadığımız ve takım ruhuna inandığımız için geldik. Ve gerçekten hepimiz kilo veriyoruz. Ben geriye dönüp bakıyorum, burada hem kendi kendimi eleştirmeyi hem de eleştirilmeyi öğrendim ve bu sayede kilo veriyorum buna eminim.
Eminim kabızlık sorunun çözülünce gerçek kilon ortaya çıkacaktır.kaydirigubbakcemile3

günaydın,
meliscim üzgünüm ben bu hafta yerimde sayıyorum yani 71.800
geçen hafta ile aynı
bu hafta neden veremedim diye bi özeleştiri yaparsam eğer;
haftasonu kaçırdım ve hafta içi soğan suyumu içmedim
demekki soğan suyu ben de işe yarıyormuş...
umarım haftaya en güzeli olur
bu arada benim laptop çöktü eşiminkinden yazıyorum o da şimdi alıp gidecek
grubumuzun sonucunu çok merak ediyorum ve kendimi çok suçlu hissediyorum
sanırım akşama kadar giremem hepinizi öpüyorum

X