kaymaklım o iki kiloyu çabuk aldığın için çabuk verirsin. Bu arada sen hamilemisin ama değil de bebek istiyorsun sanırım. Bir de kızın var sanırım tickerından anladığım kadarıyla. Ne kadar yıllık evlisin? Kızın kaç yaşında? Daha önce yazdıysan kaçırmışım kusura bakma, daha yakından tanımaya çalışıyorum.[/QUcnm ben 23 yasindayim 7 senelik evliyim 6 yasinda kizim var benim kizim normal oldu ama bazi nedenlerden dolayi ikinci cocuk olmuyor bizde tup bebek denemek istiyoruz bu yuzden aslinda acil 5 kilo vermem lazim bunun icin ugrasiyorum yani iste boyle canim kusura bakma cevabim cok gec oldu ama bende yeni okdum mesajini optum umarim tekrardan gorusuruz cnm a.s.
arkadaşlar yarın kilolarınızı yine saat 13'e kadar bildirirseniz sevinirim ben hesaplamaları yaparım, önce Sidanur sonra Kalliste kontrol eder. Ancak yollarız. Lütfen tam kilolarınızı yazın.
Kaymaklım canım geçen hafta kilonu tahmin etmek durumunda kaldık, 1300 verdim demiş çıkmışsın. Bu hafta net sonuçlar söylerseniz hata olmaz listelerimizde.
Ben şimdilik kaçtım, çok yorgunum biraz dinleneyim erken uyurum çok büyük ihtimal.
İyi geceler. :1hug:
cnm biliyosun ben turkiyeye gittim ve iki kilo alarak geri geldim yani 72 kilo oldum malesef geldikten sonra 1 300 verdim. ya iste boyle biraz kafanizi karistirdim galiba kusura bakmayin cok sik giremiyorum...a.s.:1hug:
İlginç bana hiç mesaj gelmedi. Foruma da mesaj yazmıştım kilo mu vs bildirmiştim halbuki. Neyse bu da böyle olsun:1no2:
Herkes bir takıma girmenin çok zor olduğunu söylüyordu ben şanslıyım ve sanırım bu bir işaret bu sefer zayıflıyacağım galiba:sm_cool:
bazı arkadaşlarımız beni eleştirmişler kuruyemişi de yememiz gerektiğini hatırlatmam gerekiyor içindeki şuan hatırlayamadığım bazı yağların vücuda faydasını bilmekte fayda var vebu hafta gerçekten benim için çok zor geçti zor olan 1görevim vardı ve malesef iyileşmeyen bir grip ayrıca krakeri ara öğün olarak süt ile birlikte tüketiyorum ve asıl sorun şu arkadaşlar salı günü bağırsaklarım bozulmuştu hatırlarsanız üzerine gece ishal kesici bir ilaç almıştım ve o gün bugündür kabızım hiçbişey faydda etmedi bu arada
melis canım benim kilom aynı
öğleden sonra görüşmek üzere sana kolay gelsin
ya çok kötü bir huyum var asla eleştiriye açık değilim ilk önce kendim düşmeliyim ve kendim kalkmalıyım düştüğüm yerden buda benim eksik yönüm kusurabakmayın ve yazdıklarımda bi tepki olursa sakın darılmayın 82.400 den 82.200 e düştüm eminim bu daha fazla ama sorun ortada