Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

neyse umarım en kısa zamanda bu zor dönemi atlatırsın
çorum soğuktur ve bu nedenle su içmekte zor oluyordur
su ile aran nasıl??

sevindim canım dönüm noktan olmamıza, kaydirigubbakcemile3 çoğumuzun öyle. Birlikten kuvvet doğuyor. Bence de bir başlangıç, umarım bu bahar senin ve hepimizin baharı olur.

canımcım akşam birazcık abartmışsın bence de. Ne derler sabah kral, öğlen normak, akşam fakir gibi yiyin. İnanın işin büyük sırrı akşam az yemekte.

evet canım öyleymiş, seni her zaman misafirliğe bekliyoruz, aman verdiğin kilocukları geri alma. :1rolleyes:
gerçekten kadiscim olmuş ben de inanamadım 3 ay neredeyse.

canmım sen hep iyi kilo veriyorsun, arada bir duraklama olacak ki yeniden hızlanasın. Sürekli aynı hızla kilo verilmez ki. Hem de çok iyi 11 kilo. :1hug::enbuyukkk:

kendimden utanıyorum :çok üzgünüm:sidanur seni gerçekten kutluyorum.a.s.

hoşgeldin arkadaşım her zaman gel.ayrıca niye yoksun anlamadım

canım utanma sen de yap a.s. daha doğrusu hepimiz yapalım.
"nazar etme ne olur çalış senin de olur" diye bir laf vardır ya biz hepimiz Sidanur'a imreniyoruz ama bir şey yapmıyoruz. Yazmış neler yaptığını, okuyunca kolay ama icraata gelince zor, ben şimdi Sidanur kadar dikkat etseydim de o kadar kilo verseydim hedefime ulaşmış olurdum, ne iradesizim :tomato:

Kadis mezun oluyor.

ben neler yedim:
sabah 1 dilim ekmek bal peynir, bir kupa rezene çay, bir bardak süt.
arada bir küçük muffin: 50 kl.
öğlen 5 köfte ve yoğut.
3 adet yulaflı bisküvi, çay
akşam tarhana çorbası, hindi.
Yazınca anladım et ağırlıklı olmuş bugün, öyle denk geldi.

Bugün kızımı kontrole götürdüm, gelişimi çok iyiymiş, 650 gr. almış 7. ay için çok iyi dedi doktor. Moralim yerine geldi. Rejimden korkar olmuştum, artık dönebilirim.

Demek kadis mezun oluyor Allah bizede nasip etsin.
Melis canım .sen hem bebişini sütsüz bırakmadın hemde kilo verdin kolay birşey değil ben emzirirken vereceğime almıştım.

Demek kadis mezun oluyor Allah bizede nasip etsin.
Melis canım .sen hem bebişini sütsüz bırakmadın hemde kilo verdin kolay birşey değil ben emzirirken vereceğime almıştım.

Evet canım ama geçen ay çok korktum biliyorsun. Neyse rahatladım.
Aslında abur cubur yemesem daha güzel vereceğim de yapamıyorum işte.
Birçok insan emzirirken alıyor. Sanırım benim avantajım sütümün bol olması idi, su içmem yeterli, az olsaydı ben de herhalde arttırmak için ne bulsam yer kilo alırdım. Herşey onlar için.

Senin nasıl geçti günün? Yaramazlık yaptılar mı ufaklıklar?
Ben hep ilkokul öğretmeni olmak isterdim küçükken, ama olmadı. Benimkiler ben kadarlar nerdeyse :)

canım çok sevindim senin ve çocuklarının adına bende latin danslarıyla ilgili bir cd almıştım 55 dakika koşu bandında yaptığımdan daha çok ter attım keşke bir şekilde sizlerede ulaştıeabilsem

Herkes burada hiç çıkmak istemiyorum ama yarın iş var, gece birkaç kez uyanacak bir bebek var. Perişan olurum biraz daha oturursam, hepinizi öpüyorum iyi geceler.

günaydın canlarım
güzel ve sağlıklı bi gün olması dileğiyle
hemen kahvaltımı yazıyorum
1 dilim ekmek
peynir,3-4 adet sucuk
şimdilik yokum ama öğleden sonra yanınızda olcam inş. görüşürüz...
bu arada kilom aynı ben bu haftayı sanırım böyle kapatacağım

LAPA DİYETİ
1 çay bardağı pirinci 3 çaybardağı su ile haşlıyoruz
nane biber kekik vb baharatlarla tatlandırılbilir
Günlük 3 çay bardaı hakkımız var

65.8 olan kilom bu sabah itibariyle 66.1 dir kızlar
dün lapa diyetimi yaptım ama yanlış yapmışım kaydirigubbakcemile3
1 çay bardağı pirinçe -3 su bardağıymış ölçülü yemedim ama yanında ne ekmek nede başka bişey yedimm sonıçta bu lapa bana ters tepdii canım çok sıkıldı benim ya benneyaptımki

arkadaşlar bende gram oynama yok gibi geliyor canım çok sıkıldı bugün 2dilim kaşar peyniri 1 yeşilbiber 2 dilim domatis ve ve yarımın yarısı boğçaya benzer bişey ve şu dakika itibariyle 1lt su gerği yapılmıştır

melzeyitim canımm bozma moralini bırakmayalım bak bukadar kişinin içinde birtek ben 12 haftada 1 kilo vermişimm çok rezil bişey ama kiloda almıyorum kilo vermen hızlancaktır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…