Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aslına bakarsanız benim bu diyette 3.haftam üç haftada 2 kiloya yakın verdim ve bu geçen hafta mens dönemimdi belki o yüzden bu hafta verecem eminim 84.200 düm üç hafta önce şuan sabah 82.200 geldim ya evet 2 kilo vermişim farkına şimdi vardım 3 haftada iki kiloda iyi değilmi arkadaşlar

13. takımda 2 kişilik boş yer vardır. Kallistenin de dediği gibi takımın sayfasına girin burada beklemeyin:
Sayfa Bulunamadı (13. Takım / CUMA Zayıflama Yarışması)

MERHABA BEN DE TAKIMINIZA KATILMAK İSTİYORUM.
BOY:170
KİLO;80
YAŞ;26
UYDURUK DİYETLERİ DENEDİM VE İKİ KATINI ALDIM.SAĞLIKLI KİLO VERMEK İSTİYORUM.BENİ DE KABUL EDER MİSİNİZ

bu gün kimse yok anlaşılan herkesler yoğun çalışıyor bugünkü öğlen menümü söylüyorum arkadaşlar
1 kase çorba
kocaman bir tabak az yağlı salata
3tane kuşbaşı tavuk ızgara 3 adet yani
işte en kötü olan yeri ekmek sanki biraz fazla yedim akşam telefi etmeyi planlıyorum

bu arada öğlenden önceki arada 1 bardak muzlu süt 2 adet kraker

canım utanma sen de yap a.s. daha doğrusu hepimiz yapalım.
"nazar etme ne olur çalış senin de olur" diye bir laf vardır ya biz hepimiz Sidanur'a imreniyoruz ama bir şey yapmıyoruz. Yazmış neler yaptığını, okuyunca kolay ama icraata gelince zor, ben şimdi Sidanur kadar dikkat etseydim de o kadar kilo verseydim hedefime ulaşmış olurdum, ne iradesizim :tomato:

Kadis mezun oluyor.

valla haklısın melis şu iradeye bir sahip çıkabilsek ne iyi olacak.dün akşam ki doğum gününde kendimi tuttum ve çok az yedim o yüzden gönlüm rahat.insan isteyince oluyorda ah bi isteyebilsem.-tatlicadiarzu- ayrıca kadişi tebrik ediyorum valla.umarım hep uğrar.
Bugün kızımı kontrole götürdüm, gelişimi çok iyiymiş, 650 gr. almış 7. ay için çok iyi dedi doktor. Moralim yerine geldi. Rejimden korkar olmuştum, artık dönebilirim.
çok sevindim melis.onlar iyi olunca insan daha bir şen oluyor. inşallah hep sağlıklı olurlar ve de huzurlu.
aslına bakarsanız benim bu diyette 3.haftam üç haftada 2 kiloya yakın verdim ve bu geçen hafta mens dönemimdi belki o yüzden bu hafta verecem eminim 84.200 düm üç hafta önce şuan sabah 82.200 geldim ya evet 2 kilo vermişim farkına şimdi vardım 3 haftada iki kiloda iyi değilmi arkadaşlar
melzeyit kendine sakın haksızlık etme.valla ben ayda 1 kilo versem onada razıyım inan. yani sen şuan bana göre çok çok iyisin.
arkadaşlar galiba çizelgeyi yaptım

eğer kabul edersen ben bir çizelge hazırlayayım.buraya yazarım sen aynen kilo takip bölümüne kopyalarsın öyle olursa senin istediğin modeli ayarlarız daha sonra.başlangıç,şimdi ve hedef kilonu yazarsan ayarlıcam ama biraz beklicen çünkü alışverişe gitmem gerekiyor malum cumartesi doğum günümüz var.bir öyle deniyelim belki olur.a.s

bende öğle yemeğimi yazayım
1parça şnitzel
2 kaşık yoğurt
ara öğün
1 bardak portakal suyu
sanırım akşam da aynı menü olacak

vallahi teklifine hayır diyemem ad1 çok iyi olur ne yaptımsa olmadıbu arada ben 1 avuç kuruyemiş ve yarım portakal vedeeeeeeee elme suyu içtim ayrıcabu hastalıktan halen kurtulamadım

Sandaloz sakızına başladım bugün. Çok az yedim doydum, en önemlisi gözüm doydu:) Tahminim elma sirkesi iştahımı kapattı. Sandaloz sakızıda vücuttaki yağları parçalıyormuş. Merak edenler için;
S: Ne miktarda kullanmalıyım?
C: Sabah ve akşam aç karnına olmak üzere, günde 2 kez birer bilye büyüklüğünde yeterli. Arkasından mutlaka sıcakla ılık arası elma sirkeli su içiyoruz. Yemeğimizi yarım saat geçtikten sonra yiyoruz.
S: Elma sirkesini nasıl kullanıyoruz?
C: Bir bardak sıcakla ılık arası suya, bir yemek kaşığı elma sirkesi koyuyoruz.
S: Bu formülle zayıfladıktan sonra, verdiğimiz kiloyu nasıl koruyabiliriz?
C: 3 ay boyunca her gün funda yaprağı içerek.

Benim tartıda bu sabah ibre 61'in altını gösteriyordu:dance:

Melzeyit yanlış anlama ama sana bir eleştirim olacak. Senin yaptığın diyet sadece kilonu korumaya yardımcı olur. Kuruyemiş, kraker, bisküvi bu tür şeyler yersen kilo veremezsin.

merhaba kizlar ben iki gündür giremedim aslinda biraz sonra tekrar ise gidecem bugün sabah 5 ten beri ayaktayim calistim benim kilom maalesef bu hafta ayni sandaroz sakizi bende de var ama denemedim hala bende yarin baslayayim bakalim aspettami sen basladin mi canim etkisini görürsen bize de haber ver ama ben sirkeli suyu icemiyorum onu yerine limonlu suyule deneyen de var ama bilmiyorum ne kadar faydasi olur benim kötü huyum bu icemiyorum ben
sabah
ilik limonlu su ictim
iki dilim ekmek
birkac sucuk
beyaz peynir
zeytin
arada
iki bisküvi
öglen yemedim
cünkü kahvaltiyla öglen bende bir oluyor
aksam
simdi ise gidcem yanimda meyve götürecem
bugün suyu az ictim ama aksam calisrken telafi ederim
ben yarin sabah giremem kilom ayni yani 77.3

Gruptan istifa etmek için foruma girdim. Çünkü bu hafta herşeyi hapur güpür yedim. Sadece biraz mekik çektim. Aklıma geldi bir tartılayım dedim. 63 kiloyum bizim dijital tartı bozuldu. Eskisiyle tartılıyorum. Umarım doğru gösteriyordur. Yarıım kilo vermişim vazgeçtim istifa etmiyorum kaydirigubbakcemile3

Sanırım emzirmenin faydası bir de çocukların hastalıklarıyla uğraşmaktan bazı öğünleri kaçırdım galiba.

65.8 olan kilom bu sabah itibariyle 66.1 dir kızlar
dün lapa diyetimi yaptım ama yanlış yapmışım kaydirigubbakcemile3
1 çay bardağı pirinçe -3 su bardağıymış ölçülü yemedim ama yanında ne ekmek nede başka bişey yedimm sonıçta bu lapa bana ters tepdii canım çok sıkıldı benim ya benneyaptımki

canım lapa yerine pilav mı yaptın sositososito :roflol:

ben ce gayet güzel :1hug:

arkadaşlar galiba çizelgeyi yaptım

canım yok yine olmamış CADIARZU

Sandaloz sakızına başladım bugün. Çok az yedim doydum, en önemlisi gözüm doydu:) Tahminim elma sirkesi iştahımı kapattı. Sandaloz sakızıda vücuttaki yağları parçalıyormuş. Merak edenler için;
S: Ne miktarda kullanmalıyım?
C: Sabah ve akşam aç karnına olmak üzere, günde 2 kez birer bilye büyüklüğünde yeterli. Arkasından mutlaka sıcakla ılık arası elma sirkeli su içiyoruz. Yemeğimizi yarım saat geçtikten sonra yiyoruz.
S: Elma sirkesini nasıl kullanıyoruz?
C: Bir bardak sıcakla ılık arası suya, bir yemek kaşığı elma sirkesi koyuyoruz.
S: Bu formülle zayıfladıktan sonra, verdiğimiz kiloyu nasıl koruyabiliriz?
C: 3 ay boyunca her gün funda yaprağı içerek.

Benim tartıda bu sabah ibre 61'in altını gösteriyordu:dance:

Melzeyit yanlış anlama ama sana bir eleştirim olacak. Senin yaptığın diyet sadece kilonu korumaya yardımcı olur. Kuruyemiş, kraker, bisküvi bu tür şeyler yersen kilo veremezsin.

bir sorum daha olacak canım emzirenler kullanabiliyor mu?
Melzeyit konusunda aynı fikirdeyim, lafı ağzımdan aldın a.s

merhaba kizlar ben iki gündür giremedim aslinda biraz sonra tekrar ise gidecem bugün sabah 5 ten beri ayaktayim calistim benim kilom maalesef bu hafta ayni sandaroz sakizi bende de var ama denemedim hala bende yarin baslayayim bakalim aspettami sen basladin mi canim etkisini görürsen bize de haber ver ama ben sirkeli suyu icemiyorum onu yerine limonlu suyule deneyen de var ama bilmiyorum ne kadar faydasi olur benim kötü huyum bu icemiyorum ben
sabah
ilik limonlu su ictim
iki dilim ekmek
birkac sucuk
beyaz peynir
zeytin
arada
iki bisküvi
öglen yemedim
cünkü kahvaltiyla öglen bende bir oluyor
aksam
simdi ise gidcem yanimda meyve götürecem
bugün suyu az ictim ama aksam calisrken telafi ederim
ben yarin sabah giremem kilom ayni yani 77.3

ama suyunu aksatma canım. Kilonu kaydettim.

Gruptan istifa etmek için foruma girdim. Çünkü bu hafta herşeyi hapur güpür yedim. Sadece biraz mekik çektim. Aklıma geldi bir tartılayım dedim. 63 kiloyum bizim dijital tartı bozuldu. Eskisiyle tartılıyorum. Umarım doğru gösteriyordur. Yarıım kilo vermişim vazgeçtim istifa etmiyorum kaydirigubbakcemile3

Sanırım emzirmenin faydası bir de çocukların hastalıklarıyla uğraşmaktan bazı öğünleri kaçırdım galiba.

Nurdancım sana defalarca mesaj yazdım ama hiçbirini okumadın sanırım. Geçen hafta hiç paylaşımda ve kilo bildirimde bulunmadığın için zaten takıma katılamamıştın. Şu anda da kontenjanımız dolu.
Sana sağlıklı kilo vermeler dilerim.

Arkadaşlar ben bugün yine çok yoruldum işte aslında gecen yorgunluk vardı, kızım geceleri kötü uyuyor, 2 saatte bir uyanıyor sanırım ek gıdaya geçiş dönemi böyle bir gaz bir kabız.
Neler yedim bugün:
sabah: 1 dilim ekmekle bal ve peynir. 1 bardak süt.
öğlen: köfte,birazcık patates :tomato:
akşam: 2 yk makarna, 2 yk kuşbaşı hindi yemeği domates biberli.
1 adet meyva yiyeceğim ama ne şimdiden bilmiyorum.

13. takımda 2 kişilik boş yer vardır. Kallistenin de dediği gibi takımın sayfasına girin burada beklemeyin:
Sayfa Bulunamadı (13. Takım / CUMA Zayıflama Yarışması)

MERHABA BEN DE TAKIMINIZA KATILMAK İSTİYORUM.
BOY:170
KİLO;80
YAŞ;26
UYDURUK DİYETLERİ DENEDİM VE İKİ KATINI ALDIM.SAĞLIKLI KİLO VERMEK İSTİYORUM.BENİ DE KABUL EDER MİSİNİZ

patbori şu an için kontenjanımız dolu, bir boşluk olursa ben sana özel mesajdan ulaşırım. Sağlıklı kilo vermeler.

arkadaşlar yarın kilolarınızı yine saat 13'e kadar bildirirseniz sevinirim ben hesaplamaları yaparım, önce Sidanur sonra Kalliste kontrol eder. Ancak yollarız. Lütfen tam kilolarınızı yazın.
Kaymaklım canım geçen hafta kilonu tahmin etmek durumunda kaldık, 1300 verdim demiş çıkmışsın. Bu hafta net sonuçlar söylerseniz hata olmaz listelerimizde.
Ben şimdilik kaçtım, çok yorgunum biraz dinleneyim erken uyurum çok büyük ihtimal.
İyi geceler. :1hug:

Nurdancım sana defalarca mesaj yazdım ama hiçbirini okumadın sanırım. Geçen hafta hiç paylaşımda ve kilo bildirimde bulunmadığın için zaten takıma katılamamıştın. Şu anda da kontenjanımız dolu.
Sana sağlıklı kilo vermeler dilerim.

İlginç bana hiç mesaj gelmedi. Foruma da mesaj yazmıştım kilo mu vs bildirmiştim halbuki. Neyse bu da böyle olsun:1no2:

Herkes bir takıma girmenin çok zor olduğunu söylüyordu ben şanslıyım ve sanırım bu bir işaret bu sefer zayıflıyacağım galiba:sm_cool:

X