Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nereus (66.0 / 65.6 / 0.4 / 0.60%)
yaptım işte doğrudur inşallah
günaydın,
meliscim üzgünüm ben bu hafta yerimde sayıyorum yani 71.800
geçen hafta ile aynı
bu hafta neden veremedim diye bi özeleştiri yaparsam eğer;
haftasonu kaçırdım ve hafta içi soğan suyumu içmedim
demekki soğan suyu ben de işe yarıyormuş...
umarım haftaya en güzeli olur
bu arada benim laptop çöktü eşiminkinden yazıyorum o da şimdi alıp gidecek
grubumuzun sonucunu çok merak ediyorum ve kendimi çok suçlu hissediyorum
sanırım akşama kadar giremem hepinizi öpüyorum
bu hesap işi nasılyapılıyor arkadaşlar ben anlayamadım nereusun kine baktım normalde %0.40 olması gerekmiyormu benmi yanlış hesaplıyorum yoksa mesela benimki 82.4/82.2/0.2/%0.20 etmezmi nasıl hesaplandığını anlatabilirmisiniz bide bu soğan suyu gerçekten faydalımı nasıl yapılıyor bilen arkadaşlar anlatırsa sevinirimi lapayı yapmam zor gibide
bu hesap işi nasılyapılıyor arkadaşlar ben anlayamadım nereusun kine baktım normalde %0.40 olması gerekmiyormu benmi yanlış hesaplıyorum yoksa mesela benimki 82.4/82.2/0.2/%0.20 etmezmi nasıl hesaplandığını anlatabilirmisiniz bide bu soğan suyu gerçekten faydalımı nasıl yapılıyor bilen arkadaşlar anlatırsa sevinirimi lapayı yapmam zor gibide
canlar bakıyorum mesajlar artık takip edilemiyor maşallah diyelimde hemen.. bugün için durumlarınız iyidir umarım başarılar diliyorum hepinize.......
yok arkadaşlar anladım ki ben sıkıntıya gelemiyorum lapa diyeti sogan suyu ben tembelim ya vallahi billahi üşengecin kızı oğlu olmaz derler ya bi kızım oldu ama nasıl oldu onu bile bilmiyorum 15 gün imkanı yok bırak 15 ğün 3.gün kesin pesederim üfüüf tembel tavuğum ben
en önemli spor diyen kim ağzını öpeyim :))
haftalardır hatta aylardır gr gr ilerleyen ben bu hafta spora başladım 2.5 vermişim inanamadım:dance: darısı size
en önemli spor diyen kim ağzını öpeyim :))
haftalardır hatta aylardır gr gr ilerleyen ben bu hafta spora başladım 2.5 vermişim inanamadım:dance: darısı size
bazı arkadaşlarımız beni eleştirmişler kuruyemişi de yememiz gerektiğini hatırlatmam gerekiyor içindeki şuan hatırlayamadığım bazı yağların vücuda faydasını bilmekte fayda var vebu hafta gerçekten benim için çok zor geçti zor olan 1görevim vardı ve malesef iyileşmeyen bir grip ayrıca krakeri ara öğün olarak süt ile birlikte tüketiyorum ve asıl sorun şu arkadaşlar salı günü bağırsaklarım bozulmuştu hatırlarsanız üzerine gece ishal kesici bir ilaç almıştım ve o gün bugündür kabızım hiçbişey faydda etmedi bu arada
ayy çok güzel 2.5 kilo
darısı bizlerin başına
böyle duyunca çok gaza geliyorum hemen koşu bandına ardından da pilates topuma koşacağımkaydirigubbakcemile2