ben bugün öğlen kaçırdım kızmayın bana
sabah bal peynir bir dilim ekmekle kahvaltı,
öğlen yemeğe gitmeye vakit bulamadım hamburger yedim (çok üzgünüm ve pişmanım)
akşam (6'da yedim) tarhana çorbası, köfte ve salata.
kapattım yemek faslını.
meliscim tartıya çıkmıyorum haftasonu çok kaçırdım sanırım senağlama
dün toparladım bugün çok iiydi
belki yarın sabah tartılırım umarım gidiyordur
Banada bugünden koca bir pişmanlık kaldı akşam etli nohutlu bulgur yapmıştım biraz fazlaca kaçırdım sanki telafi edecekmiş gibi yeşil çayımı içiyorum
ya ben geldim arkadaşlar yine enkötü günlerden biriydi 6 saat aralıksız yağmurun altında bekledim ve sıcak olsun diye keşfettiğim şey iğrenç ç,kolatalar 3 tane yedim ancak onlar ısıttı beni herkes oy derdinde bizleri kimsenin önemsediği yok ve kötü olan acayip karın ağrısı ve bağırsakların bozulması akşamda 1 kase çorba ve 1 yarım tabak kuru fasulye yedim bugün kötüydü yarın iyi olacak ama inşallah yarında görev olmaz öptüm hepiniz
selam canlarım .melisim haklı olarak sitem etmiş uğramaz oldunuz diye ee haklısın melisim vallaha ben bu aralar kitap özetlemekten konu araştırmaktan fırsat bulamadım ama yinede bahane değil özrümü lütfen kabul edin olmaz mı sizler nasıl gidiyor gördüğüm kadarı ile yeni arkadaşlarla takıma hareket geldi. bu arada sevcandan hala haber yok demi gelmedi bende merak ettim hemşomu şimdi.sizde daha başka nasıl uygulama var yeni şeyler uyguluyomusunuz. bizde ki bir kaç haberi aktarım size kallis ve ben dilara koçak ın iyi yaşm günlüğü diye bir kitap aldık isteyenler netten araştırabilir ne işe yarıyor.ben yeni bir konu açtım egzersiz ve diyete rağmen neden kilo veremiyoruz diye merak eden baksın diyet deneyimleri bölümünde. hım sonra ben stepe başlayacam kasetimi falan spariş verdim birde pilatese sardım araştırıyorum bakalım benim gibi tembelde spora başladı ya daha ne diyim ayy epii yazdım artık affetmişindir beni:)) hadi görüşürüz canlar hoşçakalın
Günaydın güzeller... Sitemi alan buraya koşmuşyerimseniben mehalimden eksik filan kalırım bir yerim şişer kaydirigubbakcemile3
Aklımız sizde olmasına ve gayette merak etmemize rağmen gelemedik kaç gündür mehaliminde dediği gibi konu araştırmaları ve yeni konu açmalarla vaktimiz geçti kitaplar okuyup faydalı bilgileri akratmaya uğraşıyoruz bu arada takımda fazlaca düzenleme yapmaya hareket getirmeye çalışıyoruz az kilo verenler veremeyenler vs diye istatistik yaptık zoraki kadisi mezun ediyoruzdurum bu olunca, yeni arkadaş aldık bizde... e-e-ee sonra neler var daha bizim takımda.. ahh evet herkes mehalim bile spora başladı sırnaşık şey zorunlu hale geitrmeye çalışıyoruz ve herkes her gün yediklerini zorunlu yazıyor sporunu flan çünkü bir dahaki haftaya ne yedik ne yaptık ne kadar kilo verdik diye bir liste yapacağız yani kısaca hatalarımızı neden kilo veremediğimizi bulmaya çalışacağız...
sizin durumlar nasıl takip edemediğimiz için kısaca özet geçin sevabına :smiley-cool:
mehaliminde bahsettiği bir günlük aldık iyi yaşam günlüğü diye ama normal bir ajandaylada yapılabilir zaten gerekli bilgileri aktaracağım isteyen gelip sorabilir bana... her gün tam bir yıl boyunca içtiğin suya kadar yazıp haftalık durumlara bakıp sağlıklı beslenmeyi öğrenebilmek için hazırlanmış bir günlük bu...
günaydın arkadaşlar
sabah tartıldımsenağlama kilomda değişim yok
yine durdum yine aynı yerimde sayıyorumsenağlama
melisçim 11 kişi olduk yazmışsın 12. kişiyi alacakmısın yoksa beklyen açıkta birimi var cidden listelerinize katılımınıza bakamadım ama şundan oruyorum bana mesaj atıp yardım isteyn bir arkadaşımız vardı.. ona yer bakacaktım..
kızlar günaydıınnnn
ben 65.8 kiloyumm çok mutluyum dün lapa diyetimi yapamadım bugün yapıcam cuma günü 1 kilo eksik olmalıyımm :)
ama sabah kahvaltımı abarttımm fena haldedosbacım üzülme bende başlarda öyleydim kilonu koruman çok güzel bozma moralini görüceksinn haaftaya kilo vermiş olucaksın
dün ki zrluklardan sonra bugün artık cumaya kadar hızlanmam gerekiyor dün çikolatalar beni mahvetti ilaç almak zorunda kaldım bugünde
1 yumurta çeyrek kibrit kutusu peynir ve 1 dilim galiba ekmek pardon bide krem peynir yedim :)ama çok değil yani günlük ihtiyacımın altındaydı
sabahta açkarnına 3 tane kayısı
ah ah bu cumaya kadar 1 kilo vermem gerekiyor ama inceldiğimin farkındayım