arkadaşlan bu meyveli sütler hakkında bilgisi olan varmı ara öğünlerde içiyorum ama acaba diğeriyle arısndaki fark ne bide bu lapa diyetini anlatabilmirmisiniz
1 saat yürüdüm kendimi daha ii hissediyorum şimdi
LAPA DİYETİ
1 çay bardağı pirinci 3 çaybardağı su ile haşlıyoruz
nane biber kekik vb baharatlarla tatlandırılbilir
Günlük 3 çay bardaı hakkımız var
üç ayda 11 kilo bence süper bu lapa diyeti sadece mens dönemindeemi yapılıyor normalde oluyormu bide ben 8ay diyetisyene gittim 6 kiloyu zor verdim bide harfiyen uyduğum halde şimdi neyapacağız bakalım
sandaloz sakızı aldım bugün yarın sabah başlıyorum. Kullanan herkes olumlu sonuç aldığını yazmış, bakalım ben faydasını görecekmiyim. Gelişmeleri yazarım.
ne tatlıdırlar şimdi hem de çift çift. Bir de doğumgünleri oh kaçırma sakın canım.
hem çarşamba hemde cumartesi doğum günü kutlama var öğlemi seni zor bir sınav bekliyor inşaallah gönlünüze göre doğum günü kutlaması olur ufaklıklarda hep böyle mutlu olurlar suyu yeterli içmeyince diyet gerçekten tam anlamıyla fayda etmiyor
günaydın arkadaşlar
sabah tartıldımsenağlama kilomda değişim yok
yine durdum yine aynı yerimde sayıyorumsenağlama
keşke bende yürüyebilsem.1 saat yürüdüm kendimi daha ii hissediyorum şimdi
arkadaşlar bugüne kadar ne kadar kilo vermişiz toplu halde görelim. Herkes kendini ve birbirini değerlendirsin ne dersiniz.
Ad1
28.11 61.7
05.12 60.3 1.4
19.12 60.3 0.0
26.12 60.4 0.1
02.01 60.0 0.4
09.01 60.0 0.0
16.01 61.0 -1.0
23.01 60.9 0.1
30.01 59.5 1.4
06.02 59.5 0.0
13.02 59.0 0.5
20.02 59.5 -0.5
12 haftada toplam kilo 2.2
Bireyselde aldığı dereceler: ikinci, 89. ETAP (23-30OCAK)
kendimden utanıyorum :çok üzgünüm:sidanur seni gerçekten kutluyorum.a.s.
günaydın kardeş takımımın çıtırları
gerçi bu cuma itibariyle yokum
a.s. ben artık misafir sayalırım ya huuu
hoşgeldin arkadaşım her zaman gel.ayrıca niye yoksun anlamadım
Bende lapa diyetini hayatımda ilk defa geçen hafta ,Pirinç lapası diyeti topiğinden okuduklarıma göre yaptım.Normal zamnlardada yapılabiliyor.üç ayda 11 kilo bence süper bu lapa diyeti sadece mens dönemindeemi yapılıyor normalde oluyormu bide ben 8ay diyetisyene gittim 6 kiloyu zor verdim bide harfiyen uyduğum halde şimdi neyapacağız bakalım
ben bugün nemi yedim 1 bardak meyvesuyu ve çubuk kraker buöğleden sonra
aralar kuru kayısı
akşam ise et ızgara salata 3-4 kaşık bulgurpilavı ve1.5 dilim ekmek
bide cin biber turşusu tek kesemediğim şey ve 1 küçük kare çikolata tanesi