Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben bugün öğlen kaçırdım kızmayın bana
sabah bal peynir bir dilim ekmekle kahvaltı,
öğlen yemeğe gitmeye vakit bulamadım hamburger yedim (çok üzgünüm ve pişmanım)
akşam (6'da yedim) tarhana çorbası, köfte ve salata.
kapattım yemek faslını.

Banada bugünden koca bir pişmanlık kaldı akşam etli nohutlu bulgur yapmıştım biraz fazlaca kaçırdım sanki telafi edecekmiş gibi yeşil çayımı içiyorum

ya ben geldim arkadaşlar yine enkötü günlerden biriydi 6 saat aralıksız yağmurun altında bekledim ve sıcak olsun diye keşfettiğim şey iğrenç ç,kolatalar 3 tane yedim ancak onlar ısıttı beni herkes oy derdinde bizleri kimsenin önemsediği yok ve kötü olan acayip karın ağrısı ve bağırsakların bozulması akşamda 1 kase çorba ve 1 yarım tabak kuru fasulye yedim bugün kötüydü yarın iyi olacak ama inşallah yarında görev olmaz öptüm hepiniz

selam canlarım .melisim haklı olarak sitem etmiş uğramaz oldunuz diye ee haklısın melisim vallaha ben bu aralar kitap özetlemekten konu araştırmaktan fırsat bulamadım ama yinede bahane değil özrümü lütfen kabul edin olmaz mı sizler nasıl gidiyor gördüğüm kadarı ile yeni arkadaşlarla takıma hareket geldi. bu arada sevcandan hala haber yok demi gelmedi bende merak ettim hemşomu şimdi.sizde daha başka nasıl uygulama var yeni şeyler uyguluyomusunuz. bizde ki bir kaç haberi aktarım size kallis ve ben dilara koçak ın iyi yaşm günlüğü diye bir kitap aldık isteyenler netten araştırabilir ne işe yarıyor.ben yeni bir konu açtım egzersiz ve diyete rağmen neden kilo veremiyoruz diye merak eden baksın diyet deneyimleri bölümünde. hım sonra ben stepe başlayacam kasetimi falan spariş verdim birde pilatese sardım araştırıyorum bakalım benim gibi tembelde spora başladı ya daha ne diyim ayy epii yazdım artık affetmişindir beni:)) hadi görüşürüz canlar hoşçakalın

Günaydın güzeller... Sitemi alan buraya koşmuşyerimseniben mehalimden eksik filan kalırım bir yerim şişer kaydirigubbakcemile3

Aklımız sizde olmasına ve gayette merak etmemize rağmen gelemedik kaç gündür mehaliminde dediği gibi konu araştırmaları ve yeni konu açmalarla vaktimiz geçti kitaplar okuyup faydalı bilgileri akratmaya uğraşıyoruz bu arada takımda fazlaca düzenleme yapmaya hareket getirmeye çalışıyoruz az kilo verenler veremeyenler vs diye istatistik yaptık zoraki kadisi mezun ediyoruz :eek: durum bu olunca, yeni arkadaş aldık bizde... e-e-ee sonra neler var daha bizim takımda.. ahh evet herkes mehalim bile spora başladı sırnaşık şey zorunlu hale geitrmeye çalışıyoruz ve herkes her gün yediklerini zorunlu yazıyor sporunu flan çünkü bir dahaki haftaya ne yedik ne yaptık ne kadar kilo verdik diye bir liste yapacağız yani kısaca hatalarımızı neden kilo veremediğimizi bulmaya çalışacağız...

sizin durumlar nasıl takip edemediğimiz için kısaca özet geçin sevabına :smiley-cool:

mehaliminde bahsettiği bir günlük aldık iyi yaşam günlüğü diye ama normal bir ajandaylada yapılabilir zaten gerekli bilgileri aktaracağım isteyen gelip sorabilir bana... her gün tam bir yıl boyunca içtiğin suya kadar yazıp haftalık durumlara bakıp sağlıklı beslenmeyi öğrenebilmek için hazırlanmış bir günlük bu...

günaydın arkadaşlar
sabah tartıldımsenağlama kilomda değişim yok
yine durdum yine aynı yerimde sayıyorumsenağlama

meliscim tartıya çıkmıyorum haftasonu çok kaçırdım sanırım senağlama
dün toparladım bugün çok iiydi
belki yarın sabah tartılırım umarım gidiyordur

canım birkaçgünden sonra ben çıktım nihayet. Kilom aynı, ama 2 gün içinde 100-200 veririm herhalde. Zaten ayda 1 kilo hedefim var onu tutturmaya çalışıyorum. Emzirdiğim için abartamıyorum.
Umarım senin de iyidir.

Banada bugünden koca bir pişmanlık kaldı akşam etli nohutlu bulgur yapmıştım biraz fazlaca kaçırdım sanki telafi edecekmiş gibi yeşil çayımı içiyorum

Neyse artık bugün dikkat ederiz Sidanurcum. Ben dün suyumu ancak 2ltye tamamlayabildim. Akşam 9 gibi bayılmışım.

ya ben geldim arkadaşlar yine enkötü günlerden biriydi 6 saat aralıksız yağmurun altında bekledim ve sıcak olsun diye keşfettiğim şey iğrenç ç,kolatalar 3 tane yedim ancak onlar ısıttı beni herkes oy derdinde bizleri kimsenin önemsediği yok ve kötü olan acayip karın ağrısı ve bağırsakların bozulması akşamda 1 kase çorba ve 1 yarım tabak kuru fasulye yedim bugün kötüydü yarın iyi olacak ama inşallah yarında görev olmaz öptüm hepiniz

canım inşallah gribin daha kötüye gitmez. Çikolataya ben de dayanamıyorum ama kalorisine bakmadan almıyorum artık, piko iş görüyor mesela 100 kl.
Bugün herşey iyi olur inşallah.

selam canlarım .melisim haklı olarak sitem etmiş uğramaz oldunuz diye ee haklısın melisim vallaha ben bu aralar kitap özetlemekten konu araştırmaktan fırsat bulamadım ama yinede bahane değil özrümü lütfen kabul edin olmaz mı sizler nasıl gidiyor gördüğüm kadarı ile yeni arkadaşlarla takıma hareket geldi. bu arada sevcandan hala haber yok demi gelmedi bende merak ettim hemşomu şimdi.sizde daha başka nasıl uygulama var yeni şeyler uyguluyomusunuz. bizde ki bir kaç haberi aktarım size kallis ve ben dilara koçak ın iyi yaşm günlüğü diye bir kitap aldık isteyenler netten araştırabilir ne işe yarıyor.ben yeni bir konu açtım egzersiz ve diyete rağmen neden kilo veremiyoruz diye merak eden baksın diyet deneyimleri bölümünde. hım sonra ben stepe başlayacam kasetimi falan spariş verdim birde pilatese sardım araştırıyorum bakalım benim gibi tembelde spora başladı ya daha ne diyim ayy epii yazdım artık affetmişindir beni:)) hadi görüşürüz canlar hoşçakalın

Günaydın mehalim. Sitemimi ederim kaydirigubbakcemile3.
Evet konularını gördüm ama ikinciyi okuyamadım bugün okurum, çok merak ediyorum neden veremiyoruz diye. Neyse canımcım yoğun olduğun için affedildin ve öpüldüm :1hug:
Sevcan ile Kalliste ile msnde karşılaşmışlar, netim yoktu falan demiş. Biz de 11 kişi olduk, gerçekten hareket geldi iyi oldu.
Canım sporsuz olmuyor, ben iyi kilo verdiğim ay yürüyüş ve spor yapıyordum. Şimdi yapamıyorum, yeniden başlasam iyi olacak. Ama doğum iznim bitip işe başlayınca devranım döndü, bu düzene biraz alışmalıyım önce.
Yine bekleriz mehalim. """"""

Günaydın güzeller... Sitemi alan buraya koşmuşyerimseniben mehalimden eksik filan kalırım bir yerim şişer kaydirigubbakcemile3

Aklımız sizde olmasına ve gayette merak etmemize rağmen gelemedik kaç gündür mehaliminde dediği gibi konu araştırmaları ve yeni konu açmalarla vaktimiz geçti kitaplar okuyup faydalı bilgileri akratmaya uğraşıyoruz bu arada takımda fazlaca düzenleme yapmaya hareket getirmeye çalışıyoruz az kilo verenler veremeyenler vs diye istatistik yaptık zoraki kadisi mezun ediyoruz :eek: durum bu olunca, yeni arkadaş aldık bizde... e-e-ee sonra neler var daha bizim takımda.. ahh evet herkes mehalim bile spora başladı sırnaşık şey zorunlu hale geitrmeye çalışıyoruz ve herkes her gün yediklerini zorunlu yazıyor sporunu flan çünkü bir dahaki haftaya ne yedik ne yaptık ne kadar kilo verdik diye bir liste yapacağız yani kısaca hatalarımızı neden kilo veremediğimizi bulmaya çalışacağız...

sizin durumlar nasıl takip edemediğimiz için kısaca özet geçin sevabına :smiley-cool:

mehaliminde bahsettiği bir günlük aldık iyi yaşam günlüğü diye ama normal bir ajandaylada yapılabilir zaten gerekli bilgileri aktaracağım isteyen gelip sorabilir bana... her gün tam bir yıl boyunca içtiğin suya kadar yazıp haftalık durumlara bakıp sağlıklı beslenmeyi öğrenebilmek için hazırlanmış bir günlük bu...

Hoşgeldin Kallistem. Evet yaptıklarınızı takipteyim, yeni konuları gördüm. Takım içinde yaptıklarınız da çok güzel. Benim hatamda yediklerimi tam olarak buraya yazmamaktı, şimdi, yazmaya çalışıyorum ve diğer arkadaşlara da önerdim. Çoğumuz yazıyoruz artık. Günlük zaten insanın kendi kendini kontrol etmesi ve yanlışlarını görmesi açısından çok güzel bir fikir. Hangi ay ne yapmışız da kilo verememişiz, ne yapmışız da vermişiz, çok net görülüp hayatımızı ona göre düzenleyebiliriz. Bu konuyu da takipte olacağım.
Bize de geçen hafta 2 (dosba ve aspettami biliyorsun), bu hafta 1 yeni arkadaş daha (melzeyit) katıldı. Payşaşımımız iyi. Yeni arkadaşlar da biraz alışsın, biz de düzenlemeler yaparız. Aramızda en iyi giden Sidanur en baştan beri olduğu gibi. İstatistik çıkarmaya da başlamıştım ama henüz bitmedi, biraz hızlanıp tamamlasam iyi olacak.
Bennu başlamış size de hayırlı olsun, Kadisten haberim var, umarım herşey onun için güzel olur.
Öpüyorum kocaman. :1hug:

günaydın arkadaşlar
sabah tartıldımsenağlama kilomda değişim yok
yine durdum yine aynı yerimde sayıyorumsenağlama

günaydın dosbacım,
canım süper kaçırmana rağmen kilonu korumuşsun. Bugün dikkat et bak yarına biraz vermiş olcaksın. Akşam 7den sonra birşey yeme tatlım çok faydasını görürsün.

kızlar günaydıınnnn
ben 65.8 kiloyumm çok mutluyum dün lapa diyetimi yapamadım bugün yapıcam cuma günü 1 kilo eksik olmalıyımm :)

ama sabah kahvaltımı abarttımm fena halde :eek: dosbacım üzülme bende başlarda öyleydim kilonu koruman çok güzel bozma moralini görüceksinn haaftaya kilo vermiş olucaksın

2 gün kaçırdım diye kendimi çok suçluyorum yaa
3 gündür yine diyetteyim bakalım cumaya kadar ne olacak?? şimdi biraz koşu bandına çıkayımda kendimdn hırsımı alayım :jeyyar:

melisçim 11 kişi olduk yazmışsın 12. kişiyi alacakmısın yoksa beklyen açıkta birimi var cidden listelerinize katılımınıza bakamadım ama şundan oruyorum bana mesaj atıp yardım isteyn bir arkadaşımız vardı.. ona yer bakacaktım..

dün ki zrluklardan sonra bugün artık cumaya kadar hızlanmam gerekiyor dün çikolatalar beni mahvetti ilaç almak zorunda kaldım bugünde
1 yumurta çeyrek kibrit kutusu peynir ve 1 dilim galiba ekmek pardon bide krem peynir yedim :)ama çok değil yani günlük ihtiyacımın altındaydı
sabahta açkarnına 3 tane kayısı
ah ah bu cumaya kadar 1 kilo vermem gerekiyor ama inceldiğimin farkındayım

melisçim 11 kişi olduk yazmışsın 12. kişiyi alacakmısın yoksa beklyen açıkta birimi var cidden listelerinize katılımınıza bakamadım ama şundan oruyorum bana mesaj atıp yardım isteyn bir arkadaşımız vardı.. ona yer bakacaktım..

evet canım 11 kişiyiz. Artık paylaşım alanına mesaj yazmaktan usandım ,sen de görüyorsun millet mesaj bırakıp sonra dönüp bakmıyor. Özel mesaj da bıraktım kaç kişiye ama nafile. Gerçekten isteyen bir şekilde buluyor. Sana mesaj yazan arkadaşı yönlendirebilirsin, beklediğimiz kimse yok.

kızlar günaydıınnnn
ben 65.8 kiloyumm çok mutluyum dün lapa diyetimi yapamadım bugün yapıcam cuma günü 1 kilo eksik olmalıyımm :)

ama sabah kahvaltımı abarttımm fena halde :eek: dosbacım üzülme bende başlarda öyleydim kilonu koruman çok güzel bozma moralini görüceksinn haaftaya kilo vermiş olucaksın

canım harika. Hızlandı metebolizman.

dün ki zrluklardan sonra bugün artık cumaya kadar hızlanmam gerekiyor dün çikolatalar beni mahvetti ilaç almak zorunda kaldım bugünde
1 yumurta çeyrek kibrit kutusu peynir ve 1 dilim galiba ekmek pardon bide krem peynir yedim :)ama çok değil yani günlük ihtiyacımın altındaydı
sabahta açkarnına 3 tane kayısı
ah ah bu cumaya kadar 1 kilo vermem gerekiyor ama inceldiğimin farkındayım

en tehlikelisi çikolata. Neyse zor bir gün geçirmişsin, ona verelim. Bugün iyi başlamışsın aman bozma.

arkadaşlan bu meyveli sütler hakkında bilgisi olan varmı ara öğünlerde içiyorum ama acaba diğeriyle arısndaki fark ne bide bu lapa diyetini anlatabilmirmisiniz

X