Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dosbacım sen akşam acıktığın saatlerde en iyisi spor yap, ben bir ara öyle yapıyordum 100 dk. yürüdüğüm olmuştu, sonra akşam bitiyor.

herkese günaydın çorum çok soğuk ve öğlen 13.00 görev alacam sayın başbakan geliyor ve gripten kurtualamdım anlayacağınız kötü bir gün beni bekliyor akşam 4 tane lahana sarması ve biraz yoğurt yedim aslında okadar çok dikkat ediyorum ama yinede hyata bana bu kiloları vermekte pek yardımcı olmuyor bazen çok moralim bozuluyor herneyse arkadaşlar 13'e kadar bilgisayarın başındayım herkes kendine çok iyi baksın

günaydııınnn
meliscim seni anlıyorum çok yoğunsun herşeyden önemlisi bi ufaklığın var
akşamı biraz çubuk kraker yiyerek atlattım
meyveyi abartmak istemedim ama 4 porsiyon yedim
ya sen annene gidince kendini nasıl tekrar toparlayabiliyorsun?? inan tebrik ederim
ben annemden geldikten sonra bayağı bi saçmaladım ama yinede bozmadım
bugün bende akşama kadar giremem herkese sağlıklı bi gün diliyorum

Canım günde ne kadar ve nezaman içiyorsun?Ben 2 günde 1 fincan felan içiyorum

günaydın güzelleerr a.s.

beni bugün aksilik peşimi bırakmadı sonum hayırlı olur inşallah

sidanurcum ben akşamları 3 kupa içiyorum attardan aldım yeşil çayı demleme olarak içiyorum ne zamandır içiyorum 2 ay oldu heralde gruba katılmazdan öncede içmeye başlamıştım

günaydin kizlar nasilsiniz bakalim bugün benim kiloda henüz bir oynama yok
kahvalti
ilik limonlu su
bir dilim ekmek
peynir yedim
öglen
türlü pisirdim
yaninda salata
ekmek yemem insallah
bugün suyu biraz daha fazlalastirmaya calisicagim
aksama ise gidecegim meyve yerim herhalde

selam kızlar ben geldim.dün tam anlamıyla yazamadım çünkü görümcem geldi.kaydirigubbakcemile3gece geç gittiler.onunda oğlu var hatta benim oğlum ile aralarında 3 gün var.aslında biyolojik olarak benim oğlum 1 ay büyük olacaktı ama onun oğlu 5 hafta erken geldiği için bizden 3 gün büyük oldu.ah ikisi yan yana gelince bir izliceksiniz.gülmekten çatlattılar bizi.onlarla uğraşmaktan tekrar nete girmeye fırsat bulamadım.malum ikisi yanyana canavar kesiliyorlar.dosba sanırım bende pano asıcam duvara sanırım bu fikir daha iyi.ve kızlar fark ettim ki acayip su içme sorunum var.dün 1.5 litre suyu içemedim ama bugün inşallah olur.dün yine atıştırma yaptım tamam fazla değildi belki ama yine çenem durmadı.akşam yemeğide az yedim.ama bu sabah şişmiş hissediyorum kendimi.1 bardak ılık su içtim,ve 2 kurabiye yedim hemde tatlı.öğlen 1 kase patates haşlama yedim yoğurtlu.ve hala su içmedim.sanırım şişeyi alıp tıkacağım ağzıma başka çaresi yok gibi.ooooffff patates haşlama fazla geldi sanırım sinir oldum bu mide şişliğimi halletmem lazım.ayrıca yarın görümcemin oğlunun doğum günü var.bizim de cumartesi günü.:sm_cool:malum hazırlıklar falan.ilk doğum günü ya e güzel olsun istiyorum napıyım.neyse bugün tutacam kendimi ve aç yatıcam inşallah.öpüldünüz.

selam kızlar ben geldim.dün tam anlamıyla yazamadım çünkü görümcem geldi.kaydirigubbakcemile3gece geç gittiler.onunda oğlu var hatta benim oğlum ile aralarında 3 gün var.aslında biyolojik olarak benim oğlum 1 ay büyük olacaktı ama onun oğlu 5 hafta erken geldiği için bizden 3 gün büyük oldu.ah ikisi yan yana gelince bir izliceksiniz.gülmekten çatlattılar bizi.onlarla uğraşmaktan tekrar nete girmeye fırsat bulamadım.malum ikisi yanyana canavar kesiliyorlar.dosba sanırım bende pano asıcam duvara sanırım bu fikir daha iyi.ve kızlar fark ettim ki acayip su içme sorunum var.dün 1.5 litre suyu içemedim ama bugün inşallah olur.dün yine atıştırma yaptım tamam fazla değildi belki ama yine çenem durmadı.akşam yemeğide az yedim.ama bu sabah şişmiş hissediyorum kendimi.1 bardak ılık su içtim,ve 2 kurabiye yedim hemde tatlı.öğlen 1 kase patates haşlama yedim yoğurtlu.ve hala su içmedim.sanırım şişeyi alıp tıkacağım ağzıma başka çaresi yok gibi.ooooffff patates haşlama fazla geldi sanırım sinir oldum bu mide şişliğimi halletmem lazım.ayrıca yarın görümcemin oğlunun doğum günü var.bizim de cumartesi günü.:sm_cool:malum hazırlıklar falan.ilk doğum günü ya e güzel olsun istiyorum napıyım.neyse bugün tutacam kendimi ve aç yatıcam inşallah.öpüldünüz.
hem çarşamba hemde cumartesi doğum günü kutlama var öğlemi seni zor bir sınav bekliyor inşaallah gönlünüze göre doğum günü kutlaması olur ufaklıklarda hep böyle mutlu olurlar suyu yeterli içmeyince diyet gerçekten tam anlamıyla fayda etmiyor

herkese günaydın çorum çok soğuk ve öğlen 13.00 görev alacam sayın başbakan geliyor ve gripten kurtualamdım anlayacağınız kötü bir gün beni bekliyor akşam 4 tane lahana sarması ve biraz yoğurt yedim aslında okadar çok dikkat ediyorum ama yinede hyata bana bu kiloları vermekte pek yardımcı olmuyor bazen çok moralim bozuluyor herneyse arkadaşlar 13'e kadar bilgisayarın başındayım herkes kendine çok iyi baksın

Canım hepimizin kilo verirken özellikle duraksama dönemlerinde moralimizin sıfırladığı zamanlar oluyor duraksamanın ardından hiç beklemediğin zamanda veriliyor

Arkadaşlar lapadan sonra aldığım 200gr verdim şimdide bu kilomu korumaya geldi sıcak su gerçekten tok tutuyor
sabah 1 bardak süt
öğle 1kase yoğurt ve 1yumruk kadar makarna sade
Dün gece uyuyamadım Ebru şallının proğramının tekrarı varmış bende plates yaptım ama heryerim ağrıyor takip edebilenler sabahları yapabilir onlarla yapınca insan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor

ii akşamlar canlarım
bugün güsel geçti
kahvaltı da 3-4 mantar peynir 1 dilim ekmek
öğle yemeğinde çubuk kraker
havuç suyu
sonrasında 1 elma
akşam yemeğinde daha ne yiyecem bilmiyorum ama kesin çorba olur
hepinize kolay gelsin

canım burası da çok soğuktu, dışarıda çok üşümemişsindir inşallah.
Dikkat etmeye devam et canım gidecektir elbet, geldikleri gibi gidecekler.

günaydııınnn
meliscim seni anlıyorum çok yoğunsun herşeyden önemlisi bi ufaklığın var
akşamı biraz çubuk kraker yiyerek atlattım
meyveyi abartmak istemedim ama 4 porsiyon yedim
ya sen annene gidince kendini nasıl tekrar toparlayabiliyorsun?? inan tebrik ederim
ben annemden geldikten sonra bayağı bi saçmaladım ama yinede bozmadım
bugün bende akşama kadar giremem herkese sağlıklı bi gün diliyorum

evet canım sorma çok yoğundu bugün neyse ki geldim eve.
Akşamı iyi atlatmışsın neyse :) Ben de annemler de dağıtıyorum baya zor toparlıyorum ama çok sık gidiyorum, artık düzenime alıştırlar, saat 8'den sonra bana birşey teklif etmeyin diyorum.

günaydın güzelleerr a.s.

beni bugün aksilik peşimi bırakmadı sonum hayırlı olur inşallah

sidanurcum ben akşamları 3 kupa içiyorum attardan aldım yeşil çayı demleme olarak içiyorum ne zamandır içiyorum 2 ay oldu heralde gruba katılmazdan öncede içmeye başlamıştım

ne oldu canım ne aksiliği hayırdır inşallah.

günaydin kizlar nasilsiniz bakalim bugün benim kiloda henüz bir oynama yok
kahvalti
ilik limonlu su
bir dilim ekmek
peynir yedim
öglen
türlü pisirdim
yaninda salata
ekmek yemem insallah
bugün suyu biraz daha fazlalastirmaya calisicagim
aksama ise gidecegim meyve yerim herhalde

çok güzel yemişsin, böyle giderse verirsin bu hafta.

ne tatlıdırlar şimdi hem de çift çift. Bir de doğumgünleri oh kaçırma sakın canım.

Arkadaşlar lapadan sonra aldığım 200gr verdim şimdide bu kilomu korumaya geldi sıcak su gerçekten tok tutuyor
sabah 1 bardak süt
öğle 1kase yoğurt ve 1yumruk kadar makarna sade
Dün gece uyuyamadım Ebru şallının proğramının tekrarı varmış bende plates yaptım ama heryerim ağrıyor takip edebilenler sabahları yapabilir onlarla yapınca insan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor

Ben internetten indirmişsim Ebru Şallının platesini, yapıyordum bir ama. Ama bu ara spor yürüyüş herşeyi bıraktım. Çok zor yetişiyorum herşeye.

ii akşamlar canlarım
bugün güsel geçti
kahvaltı da 3-4 mantar peynir 1 dilim ekmek
öğle yemeğinde çubuk kraker
havuç suyu
sonrasında 1 elma
akşam yemeğinde daha ne yiyecem bilmiyorum ama kesin çorba olur
hepinize kolay gelsin

oh çok güzel geçmiş gerçekten. Böyle giderse sen de bu hafta kilo verirsin.

sandaloz sakızı aldım bugün yarın sabah başlıyorum. Kullanan herkes olumlu sonuç aldığını yazmış, bakalım ben faydasını görecekmiyim. Gelişmeleri yazarım.

ben bugün öğlen kaçırdım kızmayın bana
sabah bal peynir bir dilim ekmekle kahvaltı,
öğlen yemeğe gitmeye vakit bulamadım hamburger yedim (çok üzgünüm ve pişmanım)
akşam (6'da yedim) tarhana çorbası, köfte ve salata.
kapattım yemek faslını.

sandaloz sakızı aldım bugün yarın sabah başlıyorum. Kullanan herkes olumlu sonuç aldığını yazmış, bakalım ben faydasını görecekmiyim. Gelişmeleri yazarım.

sandaloz sakızı nedir?nasıl kullanılır? faydası yada zararı var mıdır?
çok soru sordum dimi:jeyyar:
merak ettim bilgilendirir misin canım

meliscim tartıya çıkmıyorum haftasonu çok kaçırdım sanırım senağlama
dün toparladım bugün çok iiydi
belki yarın sabah tartılırım umarım gidiyordur

X