Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

allahım o kadar çok açım ki herşeyi ben yiyecekmişim gibi geliyor immmmmmmmmmmmmddddddddddaaaaaaaaaaaatttttttt

geçmiş olsun yarın senin için zor bir gün olacak anlaşılan Allah kolaylık versin.Su meselesine gelince bildiğimiz su çoğumuz su içemeyenlerden olduğumuz için kendimize yeni yöntemler buluyoruz sıcak su içmemin sebebi sıcak su yağ yakımını kolaylaştırıyormuş

Melis bu hafta senin gibi 2 -3 saatte yarım litresu içiyorum.Evde olduğum zamanlar suyumu ısıtıyorum Sıcak denilebilecek seviyeye geliyor sonrada yudum yudum afiyetle içiyorum

evet canım ben öyle yapmaya devam ediyorum. yarım litrelik bir bardak buldum 3 saatte bitiriyorum, yatana kadar 2,5 lt. ediyor. Ayrıca rezene, süt, yeşil çay da içiyorum, 3ltyi buluyor sıvı.

Canım günde ne kadar ve nezaman içiyorsun?Ben 2 günde 1 fincan felan içiyorum

günde 2 fincan diyorlar, ben sabah rezene (sütümü arttırsın diye) akşam yeşli çay içiyorum (içmeye çalışıyorum).

canım geçmiş olsun. Kendine dikkat et havalarda soğuk, sıkı sıkı giyin. Bildiğimiz su :içelim:

benim 1 kilo gitti, regl oldum onun etkisi var tabi. bende karın ağrısı çekiyorum maalesef Şimdi bu kiloyu cumaya kadar korumalıyım kendimi mecbur hissediyorumkaydirigubbakcemile3

süperrr, işe yaramış demek ki kendini tutman.

allahım o kadar çok açım ki herşeyi ben yiyecekmişim gibi geliyor immmmmmmmmmmmmddddddddddaaaaaaaaaaaatttttttt

ay canım yapma korkutuyorsun beni. Meyva, yoğurt falan ye atlat bu dönemi.

Bazen bende aynı oluyorum gözüm dönüyor adeta hemen su iç bitki çayı iç iştahına yenilme Cuma gününü hatırla zayıf olduğunu hayal et bak sana terapi yapıyorum ihtiyacım oluncada sen bana yaparsın

ben ne yedim yazayım:
sabah 1 dilim tam tahıllı ekmek, bal, peynir, gül reçeli. Bunlarsız kahvaltı yapamıyorum, ama az az hepsi 1 dilim ekmekle ne kadar yenilir ki. 1 kupa rezene çayı, 1 bardak süt.
ara öğün. formun çörekotlusundan 4 tane: 55 kal.
öğlen 2 kaşık bulgur pilavı, hindi göğüs, domates, 2 adet yeşil soğan.
Şimdiye kadar 1,5 lt.su.

Bu günlük olayı süper. Arada aksatıyordum ama hergün yazacağım artık buraya.
Sizler de yazın ki birbirimizi uyaralım.

ya arkadaşlar vallahi çok duygulandım hepinize teşekkürler sidanur tam söylediğin gibi form çayı ve su içtim ama 1 adet biskrem yedim bide şuan kuru kaysı yiyorum kan şekerim düştü galiba takviye bide ben su konusunda şanslılar grubundayım günde 3lt su içmezsem hayatımda çok büyük bi eksiklik hissediyorum su olmadan benim günüm boşa geçmiş oluyor of of ama kendimde birazda olsa incelme hissediyorum bakalım cuma ne olacak

iyi atlamana sevindi mcanım. Arada öyle gözümüz dönüyor. Ben artık kalorisine bakmadan hiçbir şey almıyorum eve, kek, bisküvi manyağıyımdır da, ama yemiyorum artık çok. Su için çok şanslıymışsın dediğin gibi. Ben geçen senelerde kışın hiç su içmeden geçirdiğim günleri bilirim, susaman çünkü. Ama sanırım artık bu alışkanlığı edindim.

bende yediklerimi yazayım bari...
geç kalktım kahvaltıda
1 dilim kepek ekmek
peynir,zeytin,4 dilim sucuk
öğlen
1 kase çorba
akşam
1 kase çorba
2kaşık pilav 2 kaşık kurufasülye çok az yoğurt
akşam yemeğini 5 de yedim
şimdi 1 saat yürüyeceğim
yatana kadar da yeşil çay ve meyve

şuan burun akıntısı ve baş ağrısı ilr uğraşıyorum hiçbişey yemeği düşünmüyorum sadece kuru kaysı yakında varsa böyle bişey içimde kuru kayısı ağacı çıkacak biraz yürüyüş yapayım diyorum terlersem belki hastalığımıda atlatırım

akşam neden katılımlar bu kadar azalıyor
benim bu saatlerde size olan ihtiyacım daha çok artıyor çünküüü çooook acıkıyorummm
arkadaşlar nerdesiniz???

iyi aksamlar arkadaslar ben dah yeni oturdum inaninki sabah ise gittim sonra kizimin okulunda gösteri vardi oraya gittim ordan ciktim tekrar ise sonra eve geldim ev isi offfffffffffffffff hep is valla (gerci bu krizde bu söylenmez ama) yoruldum gercekten ben sabah kalinca
bir bardak ilik limonlu su ictim
birkac bisküvi yedim bir bardak kahve ictim
öglen biraz cok oldu ama
3 dilim pizza yedim
arada elma
aksam birsey yemedim simdi meyve yiyecegim
1.5 litre su ictim
ve su sisesi yanimda duruyor artik biraz daha cok icmeye basladim sidanurun yöntemi ise yaradi ara ara iciyorum
bakalim cumaya ne olacak

benim bu saatlerde size olan ihtiyacım daha çok artıyor çünküüü çooook acıkıyorummm
arkadaşlar nerdesiniz???

Canım akşam benim kızdan ve eşimden fırsat bulursam girebilyorum resmen herkes sıra bekliyor bana buğün anca sıra geldi umarımkrizi kalorisiz atlatmışsındır

Sen hafta sonlarıda iş yerinize gidiyorsun herhalde işin gerçektende yorucu ben bazen düşünüyorum evdi işti derken hiç durmuyoruz ama bu kiloları nasıl alıyoruz

bişey daha yarın yokum sakın kadro dışı bırakmayın beni darılırım :)

kendineiyi bak, bir şeyler ye de biran önce toparlan canım yoksa geçmez gribin. Bugün daha iyisindir umarım. Bırakmayız şekercim :)

arkadaşlar nerdesiniz???

ya gözümün önünden yemekler geçiosenağlama

canım haklısın akşamları azalıyoruz. Ben mesela kendimi yazayım dün akşam neler yaptım, genelde her akşamın böyle geçiyor.
İşten eve geldim, yemek vardı dün için çorba ilave ettim, eşim geldi yemek yedik saat 8 oldu. Kızımızla ilgilendik, doyurdum uykusu geldi, uyuttum saat oldu 9.30. Sonra maroton başladı. Bugün için yemek yaptım bakıcı gelecek ya, bugün için süt sağdım, mutfağı ve ortalığı toparladım, duş aldım saat oldu 11 ve yatağa zor attım kendimi. Çünkü gece 2-3 kez uyanıyor kızım. Dün neyse ben yatmadan uyandı: 11'de, 3'de ve 6'da uyandı. 6'da uykusu bitmişti ve kalktık.
Su iç bol bol canım acıktıkça.
Akşam girmeye çalışırım ben de.

bu arada herkese günaydın,
bugün işim çok yoğun, tez öğrencilerimle toplantım var, arada fırsat bulursam girerim. Kar yağıyor ara ara. Umarım trafikte kalmam.
Umarım akşam gururla yazarım ne yediğimi.
Güzel bir gün diliyorum herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…